Accident, mi-am luat-o.
![]() ![]() ![]() |
Accident, mi-am luat-o.
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu cred ca va ramane cu actualul golan, reparat. Asta daca îl repara aia ca lumea. Si se poate testa usor asta, am mai zis-o, nu e mare inginerie. S-o vinzi numai pentru ca a fost lovita în spate, în conditiile în care nu ai bani de ceva mai bun, mi se pare un pic exagerat. O pot repara aia ok.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 29 Jun 2010, 13:47) Ce-mi plac topicurile de tipul ce rabla sa-mi iau. Mai ales finalul, cand respectivul ignora orice s-a scris pe topic si ia cu totul altceva. Sper sa fie la fel si acum. QUOTE(Muttley @ 29 Jun 2010, 21:02) Victoras, ori esti obosit si stresat de probleme, ori... Tolomacu' ala de ainjtain, cand a zis ca SPERA sa ignori sfaturile si sa-ti iei cu totul altceva, pai ti-a dorit DE BINE. Adica timpu' de ti l-ai rapit ca sa-l faci in halu' asta cu ou si cu otet, ai fi putut sa-l investesti in a intelege ce ti-a urat de fapt. Nu merita el asa ca om, da' ar cam trebui sa-ti ceri scuze. Bine. Pana una alta, astept o noua traducere/interpretare din romana-n romana, ca altfel nu-mi explic postul tau. Scuze cer in fata oricui am gresit, ca nu-mi ia nimeni gradele. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 29 Jun 2010, 19:34) Service Dacia aveau la Maracineni, da BCR nu mi-a spus nimic de el, chiar a strambat din nas cand a auzit. e clar, nu e agreat ADSA... macar sa fie autorizat RAR ![]() QUOTE(Markos @ 29 Jun 2010, 20:05) un lucru e cert, puntea tre' schimbata.... daca s-a strambat din sasiu e nasola treaba cu toate ca nu prea cred, ne se aruncau aia sa repare masina daca era ceva nasol... ma refer dpdv vizual |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Na traducere: ainjtain iti doreste sa nu iei nimic din ce ti s-a propus. Adica sa NU iei:
- Mitsu Eclipse; - Fiat Panda; - BMW 320 cu portiere rupte; - Grand Cherokee; - ...................................... Eu asta am inteles ca-ti doreste, sa NU iei NICIUNA din glumele de mai sus. Rostul postului meu reiese din aceea ca mi se pare clar ca lumina zilei ce a scris el si ca tu te-ai pripit tare. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu e nimeni obligat sa scrie pe topicul asta, cum nu e nimeni obligat sa-l citeasca. Va rog sa va pastrati buna crestere dobandita. E o carte de vizita excelenta.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ai sunat la Clio-ul ala din link-ul meu? Cel de care zicea Marty e cam ieftin sa nu fi fost tot la fel de sifonat ca Loganu' tau...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
N-am sunat pe nimeni. Speram o dauna totala. Acum sper s-o repare cu talent. Dupa care vad ce fac, desi e greu sa cred c-o s-o mai aduca la parametrii initiali.
Pana una alta o sa mai deschid niste topicuri. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca ai poze multe si din toate unghiurile, se le mai bagi p-aici, ca sa mai aruncam si noi cate o parere...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Markos @ 29 Jun 2010, 20:05) Eu cred ca va ramane cu actualul golan, reparat. Asta daca îl repara aia ca lumea. Si se poate testa usor asta, am mai zis-o, nu e mare inginerie. S-o vinzi numai pentru ca a fost lovita în spate, în conditiile în care nu ai bani de ceva mai bun, mi se pare un pic exagerat. O pot repara aia ok. Un lucru care nu-mi place la automobile, e ca poti sa ai o masina de 5-10 ani, de care sa fii multumit (cazul D-lui Victoras2001), care probabil in atatia ani si N kilometri parcursi pe Drumurile Patriei n-a dobandit nici o zgarietura, poate D-l Victor a menajat masina, n-a urcat borduri cu ea, a evitat pe cat posibil gropile, a evitat sa fumeze in ea, in fine, nu stiu vorbesc si eu asa, in teorie... si se intampla asa din senin o chestie d-asta. Ajungi cu masina pocnita aproape de dauna totala, chiar daca masina se repara nu va mai fi niciodata ca in ziua cand a iesit din Uzina, si pentru ce? Stau si ma uit la cazul meu (bine pastrand proportiile, am avut pagube mult mai mici, pe o masina incomparabil mai ieftina si mai uzata), si ma intreb, nu era mai bine sa nu fi mers taica-meu cu masina in ziua aia fatidica? PE mine ma obsedeaza chestia asta. Intra-devar, fierul se indreapta, dar nu era mai bine daca nu se intampla? Adica, oare nu e pacat de toti anii in care masina a fost ingrijita, lustruita, ceruita, cu cea mai mare atentie si cel mai mare drag? Uneori stau si ma gandesc ca n-ar trebui sa punem atata suflet pentru un fier... doar in cazul in care as putea sa-l tinem in casa, doar pe post de element decorativ, de opera de arta.... |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o remarca. Cand folosesti prenumele, il folosesti ca atare, cand il "domnesti" fa-o pe numele de familie sau tot numele. Restu' e can can
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
Ma frate, eu am mai povestit p-aici, am fost oarecum martor la un accident penal, s-a rasturnat in drum unul cu un break dupa ce a zis ca incerca sa evite nu stiu ce biciclist care nu mai era acolo. Eram in curte la cineva, am auzit scrasnind, am fugit in strada, se dusese masina aia pe plafon taras 50 de metri pana intr-un Logan de pe contra-sens care deja oprise. Omul atunci o luase de la Iatsa, accidentul era la vreo doi kilometri de Iatsa, mergand spre Topoloveni. Iti dai seama ca mai avea un pic si plangea. Era cu folii pe scaune, numere rosii, tot tacamul. Insa pana la urma fierul e fier.
Si cand se intampla, se intampla. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
membru_DC |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 29 Jun 2010, 20:42) Speram o dauna totala. Acum sper s-o repare cu talent. Dupa care vad ce fac, desi e greu sa cred c-o s-o mai aduca la parametrii initiali. eu zic sa-ti faci o lista cu ce tre' sa verifici sau sa le ceri in momentul in care masina va fi gata sa-i pui sa-ti pulverizeze ceara peste tot ce inlocuiesc, cordonu de mastic sa fie de aceeasi calitate si, aceeasi grosime ca cel original (verifici in alte parti ale caroseriei), fara intreruperi, etc... o sa te certi la greu cu aia prin service SA FII ATENT SA-TI PUNA DOAR REPERE DE ORIGINE DACIA si nu turcisme, polonisme, etc. This post has been edited by membru_DC: 29 Jun 2010, 20:54 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Mai Filipe. Nu era mai bine sa fi fost un G Class AMG, sa-mi dea asigurarea 130 000 €? Imi luam un Suzuki de 1300 €, de inca 14 000 ii ceream scuze lu' Janyna si restul ii donam la Gavroche.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
membru_DC |
![]()
|
era mai bine sa ai CASCO... ti-o reparai la un service autorizat DACIA si se descurcau ei cu RCA-ul soferului de TIR pentru deconturi si alte alea... ii cereai lu' ala cu TIR-u' 100€ pentru franciza si gata
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai si daca omu' a zis de nenumarate ori ca n-are, ce rost are postul tau?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(membru_DC @ 29 Jun 2010, 21:51) Cum vrei sa fac asta? Cu toate ca am vazut acolo una din cele mai bune fomei care se exista in viata-n momentul asta (ca am mai vazut una-n "Piata saraca"), dorm si io acasa. De unde vrei sa aflu cand cumpara aia piesele? Nu stiu daca e de bine sau de rau, dar ziceau ca le comanda la Augsburg. Sau asa am inteles io. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
membru_DC |
![]()
|
inainte sa dea cu spritchit->vopsea pe ele, ar trebui sa vezi eticheta albastra cu holograma... si in plus trebuie sa ai si tu acces la o copie XEROX a avizul de plata la final ca doar e masina ta
nu te doare gura sa le soliciti ca reperele sa fie de origine DACIA si nu compatibile, ca doar e masina ta si ai muncit ca sa o platesti, nu ai primit-o de pomana .... din cate stiu, Augsburg nu prea aduce elemente de caroserie si in niciun caz de DACIA, da' poti sa verifici maine cu un telefon la ei ( http://www.augsburg.ro/business/contact.php?page=centre ) This post has been edited by membru_DC: 29 Jun 2010, 21:21 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(membru_DC @ 29 Jun 2010, 22:19) inainte sa dea cu spritchit->vopsea pe ele, ar trebui sa vezi eticheta albastra cu holograma... dormi ma în masina, muta-te-n servis ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Filip @ 29 Jun 2010, 20:44) Uneori stau si ma gandesc ca n-ar trebui sa punem atata suflet pentru un fier... doar in cazul in care as putea sa-l tinem in casa, doar pe post de element decorativ, de opera de arta.... din ce am vazut pe aici doar tu pui suflet la un fier si 4 bucati de cauciuc, mai rau decat ai pune pentru copiii tai, restul isi dau seama ca o masina (de volum) e facuta sa-si faca datoria timp de cativa ani (maxim 10) si dupa aceea trebuie schimbata. nu intelege gresit, nu sunt genul care ma doare in cot de masina, ba chiar tind sa fiu foarte grijuliu cu ea, dar pana la urma este un fier da-l naiba! This post has been edited by slider2: 29 Jun 2010, 21:28 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(Filip @ 29 Jun 2010, 20:44) Adica, oare nu e pacat de toti anii in care masina a fost ingrijita, lustruita, ceruita, cu cea mai mare atentie si cel mai mare drag? Unii nu apuca sa le spele dar sa le si lustruiasca. Parca Driverx si-a busit Loganu la o saptamana dupa ce l-a luat... si nu a mai iesit masina. Te gandesti ca asta ar fi culmea ghinionului. Ei bine nu. Si-a luat Mitsu Lancer, cu relanti instabil de nou. Sincer eu ma rog sa cada un copac ceva pe Megane; nu ca as avea ceva cu ea ca taraba, chiar imi place mult masinuta, insa cu banii de la asigurare imi iau doua Meganuri asemanatoare. ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
membru_DC |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Victoras....eu iti dau un sfat asa de la user la user pe un forum...din moment ce iti face masina....incearca sa o mariti..oricat de bine o v-a scoate..in cativa ani da rugina ..si nu numai asta..dar dc sa nu vinzi sa mai arunci 500 euro sa iei altceva..:-? eu astazi am vazut un logan..e drept 2004-2005 nu avea airbargul acela din dreapta etc...avea ruginite pasajele spate rau de tot a facut un prieten poze o sa le urc si aici cand pun mana pe ele...
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
dar nu toate versiunile de echipare il aveau...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Am impresia ca nici acum nu-l au toate.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
doar alea din dreapta.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
De ala din dreapta vorbeam.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
da.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:47 |