Accident, mi-am luat-o.
![]() ![]() ![]() |
Accident, mi-am luat-o.
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai cam din dreptul masinii tale linia contiunua de pe marginea drumului devine intermitenta, banuiesc ca de acolo incepe asa ziza parcare.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da ma, stiu. E o tentativa de parcare, dar nu despre asta e subiectul topicului. Aia e parcare la fel cum e Boc prim ministru. O parcare are anumite avantaje si facilitati.
Cisterna aia, pana la Ploiesti poate merge pe acolo. This post has been edited by Victoras2001: 1 Jul 2010, 10:22 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e vorba de raspuns cu rau la rau, dar toti vor sa supravietuiasca in jungla asta si uneori ala nevinovat o ia in barba, pentru ca celalalt are mai multe pile. Asa ca nu-i un lucru rau daca faci tot ce-i dpdv legal. Eu am luat-o in barba de doua ori, incercand sa fac pe baiatu' bun. Acum trec pe schita orice detaliu, ca sa fie clar ca-s nevinovat. Daca e vina mea, asta e, platesc.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Parcarea are avantaje.....
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io am facut absolut totul legal. La 1 minut dupa ce-am fost lovit, s-a oprit langa noi un politist. Ne-a luat datele si mi-a spus ca eu decid ce-am de facut. Am ales calea mai scurta, atata tot. Ca de obicei, se pare ca m-am complicat. Totusi sunt curios cati stiati ca daca-s trei elemente implicate, nu mai are valabilitate amiabila. Io habar n-aveam. Se pare ca nici politistul nu stia.
Pe langa faptul ca am trecut tot pe schita, le-am trimis si poze. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 1 Jul 2010, 10:29 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
tribunul |
![]()
|
Eu unul nu stiam, si te inteleg perfect.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ca sa vedeti cat de nenorocit sunt, dupa accident, in drum spre casa, am trecut fix prin fata politiei. Totusi am preferat amiabila.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
tribunul |
![]()
|
Pe la biserica ai mai fost?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Victoras2001 |
![]()
|
De Paste.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Victoras la militian era normal sa nu stie ca de aia e militian dar tu esti baiat citit asa ca nu ai scuze
![]() Drumul cel mai sigur dintre doaua puncte e linia cotita. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
chestia e ca stalpul respectiv ti-a sifonat masi... pardon, loganul.. destul de binisor pe partea dreapta, de-aia vor asigurarile politie. sa reiasa clar din pv ca toate daunele de pe masina au fost produse în acel accident.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si uite asa se ajunge la concluzia ca mai bine sareai prin sant
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
tribunul |
![]()
|
Sau steteai acasa in fotoliu.
This post has been edited by tribunul: 1 Jul 2010, 10:41 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Victoras2001 |
![]()
|
Foarte corect.
Oricum io ar trebui sa-i aprind stalpului o lumanare, pentru ca-mi mentin parerea ca fara el ma mai invarteam nitel pe camp. Iar masina e evident ca-i lovita pe stanga de stalp. Pana la urma BCR vrea sa se asigure ca nu plateste o dauna pentru care n-ar trebui sa plateasca si mi se pare normal. Nu-s toti ca mine, mai sunt si oameni inteligenti. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Din pacate ala cu cisterna isi cam pierde painea. Un moment de neatentie si Doamne fereste!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu-si pierde nicio paine. Sta o luna-doua pe bara, chiar in concediu sau merge ca delegat, mai face ordine prin garaj. Asta-i viata...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 1 Jul 2010, 11:42) Pana la urma BCR vrea sa se asigure ca nu plateste o dauna pentru care n-ar trebui sa plateasca si mi se pare normal. epsact. si daca te rasturnai, si daca o luai pe camp si-si faceai trenul de rulare varza, tot la politie ajungeati. constatarea amiabila presupune existenta unei singure zone de impact per autovehicul, fara daune colaterale. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 1 Jul 2010, 11:44) Ala cu cisterna urla la mine de 10 minute, ca io n-am inteles nimic, ca el a vorbit cu politistul sa-l bage la nu stiu ce lege ca sa nu-i ia permisul si ca io trebuie sa ma duc la asigurare sa-mi faca masina. Nu mi-a raspuns la ce-l baga pe ala, atata timp cat se vad clar pozele cu semnificatia indicatorului STOP si nici cum imi repara mie BCR masina atata timp cat ala nu mai e vinovat. Cu toate pozele si cu declaratia amiabila in care scrie clar ce si cum si cine-i vinovat. Maine ma duc la politia din Buzau, le spun exact ce s-a intamplat, imi iau amenda daca o fi cazul, si gata. Cu politistul asta vedem noi ce e de facut, ca tot avem poze si martori. Da se pare ca s-a aruncat aiurea. De, traim in Romania. Acum chiar am de ce le cere scuze alora care mi-au spus ca trebuia sa ma duc direct la politie. Facerea de bine ... |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Am si martori si poze clare si tot eu sunt vinovat. Ca p-ala trebuie sa-l scoata nevinovat ca sa nu-i ia permisul. Ca sa nu mai spun ca scriu pe un forum public, iar topicul are cateva mii de accesari. E, au reusit sa ma scoata din minti, iar asta nu e deloc bine.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
stai ma calm, linisteste-te, cazul e limpede. ala se da de ceasul mortii acum, ca a aflat ca ramane fara permis, atata tot. se-mbata bine diseara si-i trece.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Sunt foarte calm. Dovada fiind faptul ca nu mai e nimeni in jurul meu si nici nu se mai uita cineva in ochii mei.
Nu mai raspund la niciun telefon si nu mai iau legatura cu nimeni. Direct Politia Buzau scrie pe mine. Si asta numai la gandul ca data trecuta mi-am gasit placutele de inmatriculare pe masina fetei unui plutonier de la Furturu Auto, politia Buzau. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
alea cu Ț O I ?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ejti belea.....
hai cu bicla pe transfagarasan sa bei cu noi.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Cine are jurisdictie la 2km de Buzau, pe soseaua nationala? Ca doar n-or avea aia din Merei (adica politia comunala) care-s la 15km de locul accidentului?
This post has been edited by Victoras2001: 1 Jul 2010, 12:37 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Du-te dom'le-n Buzău, lasă Mereiul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
O sa luati amenda ca n-ati anuntat accidentul in 24 de ore. Nu stiu de ce am impresia ca si tu poti ramane fara permis pe faza asta.
Un amic mai haotic care conducea rar avea o mare placere sa alerge in fiecare vineri seara masina lu' taica-sau pe un drum destul de stupid. Eh, intr-o seara era polei, el avea oricum experienta putina, s-a bagat intr-o curba blana, s-a "imprastiat" pe drum si a nimerit in singura masina parcata pe interiorul curbei. Pe a lui n-a lovit-o rau, nu erau martori, dar pe a aluia, pe langa faptul ca a lovit-o el in partea dreapta, a aruncat-o si intr-un gard si s-a lovit si partea stanga. Ei bine, abia incepuse faza cu amiabila, au oprit trei echipaje de politie, toti au zis ca daca nu-s victime pe ei nu-i intereseaza, s-au dus in seara aia la biroul de accidente usoare, aia n-au vrut nici macar sa coboare, ca nu-i intereseaza, sa se duca la asigurator. Si cand s-au dus luni la asigurator, surpriza. Aia nu-i puteau celui pagubit masina decat in partea unde a lovit-o asta direct, nu si partea lovita de gard. Asa ca i-au trimis la politie. Si la politie l-a lasat p-asta fara permis, desi pentru accidentul lui nu s-ar fi impus, pentru ca n-a declarat in 24 de ore accidentul. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 11:40 |