Accident, mi-am luat-o.
![]() ![]() ![]() |
Accident, mi-am luat-o.
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai baga un topic nou: Sa repar sau sa nu repar limoul? Aceasta-i intrebarea!
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
In regie proprie imi dau 7841 lei.
Acum intrebarea de mai sus. Iau banii si vand masina pe bucati, sau o repara ei? Pana ma hotarasc, cine are bunavointa sa-si dea cu parerea e binevenit. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pictoras, astia sunt banii oferiti de ei pentru dauna totala sau pentru reparatie in regie prorpie?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Ia banii si vinde ce a mai ramas din masina
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
iei banii, o repari cat mai ieftin si o vinzi
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Iei banii si o vinzi pe bucati.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu sunt banii pentru dauna totala. Ei sustin ca nu e dauna totala.
Exista si varianta de a o duce la service, ii fac calculatia si poate iese dauna totala, desi asta o tot tine pe a lui ca se repara cam cu 90 mil. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
revin
![]() Edit: Du-o la reprezentanta. ai actele sa o poti baga in service? Lasa sa calculeze ei sa vezi scor ![]() This post has been edited by sorin1983: 6 Jan 2011, 11:10 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
o repara ei si dupa aia o vinzi
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Masina se repara cu maxim 40 de milioane cu piese septohan, cel mai scump fiind vopsitu', ca p-ala n-ai cum sa-l bagi la mina a doua, poate doar sa-l gasesti pe unu' sa ti-o vopseasca cu suflaiu'.
Eu as spune sa-i spui aluia sa-si bage banii-n cur, ca n-ai ce face cu ei, ca tu vrei constatare service, sa zica aia ce si cum. Pune-l sa-ti spuna in ce service s-o duci pentru constatare! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
zanzie, pai asta e cea mai simpla varianta pentru mine. Numai ca sunt doua probleme.
1. ma gandesc precum evreul, nu iau mai mult daca o vand pe bucati, plus banii lor, decat daca o vand reparata? 2. parca nu as vinde "de buna" o masina lovita. Desi, cum altii n-au avut mama si tata, as putea sa n-am nici eu... 6 Jan 2011, 11:15: Marty, stiu service-ul. Ca a mai fost acolo. Au decontare directa cu el. Asta ma gandesc si eu. S-o duc sa spuna aia cat costa reparatul. Ca poate imi dau astia bani mai multi. This post has been edited by Victoras2001: 6 Jan 2011, 11:15 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 6 Jan 2011, 12:13) 1. ma gandesc precum evreul, nu iau mai mult daca o vand pe bucati, plus banii lor, daca ai timp de comert (drumuri, telefoane, preturi, negocieri, intalniri cu clienti, etc), asta e varianta cea mai buna. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
sorin1983 |
![]()
|
du-o intai la service sa iti dea aia deviz.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca te hotarasti s-o vinzi bucati, fa-mi o oferta de fotolii. Canapeaua n-o vreau.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
7800 LEI pt asemenea baguba? BATAIE DE JOC !!!!!!!!
Eu am lovit un caine, cu partea dreapta fata, si dauna a fost de 7600 lei !!!! |
--------------------
.
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
le vreau eu
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Sa stii ca si pe capota se face bine. O vrea cineva? Cu motorul din dotare, ca sa fie calda.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(XMihai @ 6 Jan 2011, 12:38) 7800 LEI pt asemenea baguba? BATAIE DE JOC !!!!!!!! Eu am lovit un caine, cu partea dreapta fata, si dauna a fost de 7600 lei !!!! Cu loganul sau cu hyundai accident, aka baraca coreeana cu preturi la piese de naveta Nasa? This post has been edited by argon: 6 Jan 2011, 11:48 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
Pictoras, ma-ndoiesc ca-ti va da cineva 1000 de euro pe frigider in halu' in care arata. Asta 1 la mina... 2 la mina, vezi ca eu inca mai am piese din SLZ, la mai bine de 4 ani de la nefericitul eveniment. O sa-nceapa toti ca vor un surub, un plastic, un ornament, da' nimeni n-o sa vrea motoru', cutia, caseta de directie, cadru' motor, etc., adica chestiile din care poti simti si tu ca scoti un ban.
6 Jan 2011, 11:52: Ah, sa nu uit... daca vrei s-o vinzi pe bucati, vezi ca-ti trebe un garaj unde s-o dezmembrezi. ![]() This post has been edited by Marty: 6 Jan 2011, 11:52 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
din dezmembrari nu iesi bine. ori o vinzi toata ca avariata ori o faci si o pastrezi/vinzi de buna. ca nu e afectata siguranta deci nu are ce sa te deranjeze prea tare.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 6 Jan 2011, 11:51) E bagata in distilerie. ![]() DSC03711.JPG ( Size: 251.45k ) Number of downloads: 360 DSC03713.JPG ( Size: 302.62k ) Number of downloads: 397 Deci n-ar fi asta o problema. Dar o sa fie chin si jale dezmembratul, preturi, plus ca nici nu iei banu' grup. Ii iei cu taraita si-i cheltui ca bou'. Masina nu e chiar muci. Aripile spate, puntea si o usa in principal. In rest e ok. Pragurile par ok, nu sunt atinse. Plus ca are doar 50 000 km si io stiu cum m-am purtat cu ea. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
Sa mor io daca inteleg de ce te vaiti ! Tu ai 7800 de lei numai in damigene!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
Ba, sa dea dracu', alcoolicu' asta cind are chef de baut scoate piscina aia afara, o umple cu trascau si se balaceste-n ea pin-o goleste!
This post has been edited by Marty: 6 Jan 2011, 12:57 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Mi-a zis asta, ca daca ma hotarasc s-o repar, ii trebuie copie de pe factura si de pe CI. Zicea ca nu stie de ce i-au cerut aia de la Bucuresti astea. La ce dracu le trebuie lor astea? ![]() Nu stiu la ce arunca banii pe o sucursala, daca tot centrala ia deciziile. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 03:32 |