Clima Duster
![]() ![]() ![]() |
Clima Duster
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
daniel.vaduva |
![]()
|
![]() Fericit posesor Dacia Duster! Group: Members Posts: 191 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 Laureate
- Numere de Gorj "Inactivitatea este o treaba foarte grea. Intotdeauna se gasesc multi care se straduiesc sa te puna la munca." O. Wilde
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cima nu inseamna doar panou ala si gata
![]() sunt si niste 3 senzori unu de temperatura interior unu exterior siunu de la calitate a aerului. plus motorasele caremisca voletii plus alt motoras cre misca clapeta de aer rece cald . ehee.viseeee! |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
daniel.vaduva |
![]()
|
![]() Fericit posesor Dacia Duster! Group: Members Posts: 191 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C@talin @ 8 Sep 2010, 14:30) cima nu inseamna doar panou ala si gata ![]() sunt si niste 3 senzori unu de temperatura interior unu exterior siunu de la calitate a aerului. plus motorasele caremisca voletii plus alt motoras cre misca clapeta de aer rece cald . ehee.viseeee! Da' eu nici nu vreau clima. Vreau doar panoul, butoanele ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2010 Laureate
- Numere de Gorj "Inactivitatea este o treaba foarte grea. Intotdeauna se gasesc multi care se straduiesc sa te puna la munca." O. Wilde
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(daniel.vaduva @ 8 Sep 2010, 15:25) Cine sa-l monteze, ca doar nu tu... Eu de bine de rau mi-am facut destule la masina. Si nu sunt singurul, sunt multi oameni foarte priceputi pe forum. Astept si la sectiunea Duster imbunatatiri utile, cu mare nerabdare.Sau tu, fara ironii? Sa inteleg ca n-am sanse sa transbordez comenzile in nici un fel... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
daniel.vaduva |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 7 Sep 2010, 23:24) IRONICK imi cer scuze, dar cred ca m-ai interpretat gresit. Am tot respectul pentru tine si colegii de pe forum care va straduiti sa aduceti modificari si le impartasiti si cu noi ceilalti, care habar n-avem. Ai spus "Pe Duster nici macar ala de pe Clio2 nu l-am montat". Eu, il, l- de asta am intrebat daca tu. Credeam ca poate lucrezi la Dacia. Cat despre imbunatatirile de la sectiunea Duster si eu le astept. Poate ma ajuti cu niste ponturi cand imi vine masina. Multumesc, Daniel This post has been edited by daniel.vaduva: 8 Sep 2010, 21:05 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 Laureate
|
|
IRONICK |
![]()
|
Mi-a scapat, scuze, "l-au montat" trebuia sa fie. De lucrat la Dacia, nici gand.
In privinta automatizarii, din experienta avuta cu Loganu, era de ajuns un variator eletronic de turatie pentru aeroterma in functie de temperatura, cu un histerezis cat mai mic. Asta este singurul mare regret al aerotermei actuale. Asta trecand peste faptul ca nu distribuie acelasi flux de aer pe toate "gaurile", ca mai difera si temperatura un pic, ca pe tr. 4 este zgomotoasa pentru fluxul de aer pe care il scoate, de calitatea aerului nu mai zic. Dar macar reglaj eletronic la aeroterma, sa ne scuteasca de tr.1 -tr.2-tr.3 la drum lung. Nici macar motoras la clapeta de recirculare nu am cerut. Desi ... This post has been edited by IRONICK: 8 Sep 2010, 21:13 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 8 Sep 2010, 22:12) Asta trecand peste faptul ca nu distribuie acelasi flux de aer pe toate "gaurile", ca mai difera si temperatura un pic, ca pe tr. 4 este zgomotoasa pentru fluxul de aer pe care il scoate, de calitatea aerului nu mai zic. ai pus punctul pe i aici, ma scot din sarite aceste chestii. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
daniel.vaduva |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 Laureate
|
|
rdcristi2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 30 September 07 From: bacau ![]() |
QUOTE(C@talin @ 8 Sep 2010, 14:30) cima nu inseamna doar panou ala si gata ![]() sunt si niste 3 senzori unu de temperatura interior unu exterior siunu de la calitate a aerului. plus motorasele caremisca voletii plus alt motoras cre misca clapeta de aer rece cald . ehee.viseeee! ar trebui mers pe original, adica pe clio, spor la treaba, luat de la dezmembrari..etc... |
--------------------
NISSAN
Tiida
Acenta dCI 2007
|
|
criss_8923 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 20 July 12 ![]() |
cat costa reincarcarea cu freon?
|
--------------------
Dacia SuperNova
SuperNova
2001
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Depinde de cantitate si de la service la service de preturile practicate la manopera.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:17 |