reparatie dupa buseala, cu multe poze
![]() ![]() ![]() |
reparatie dupa buseala, cu multe poze
tase |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 51.03k ) Number of downloads: 214 2.jpg ( Size: 49.31k ) Number of downloads: 221 3.jpg ( Size: 40.4k ) Number of downloads: 177 4.jpg ( Size: 49.48k ) Number of downloads: 161 5.jpg ( Size: 59.4k ) Number of downloads: 200 6.jpg ( Size: 51.95k ) Number of downloads: 136 7.jpg ( Size: 62.36k ) Number of downloads: 147 8.jpg ( Size: 50.07k ) Number of downloads: 137 9.jpg ( Size: 54.73k ) Number of downloads: 143 a.jpg ( Size: 54.13k ) Number of downloads: 150 b.jpg ( Size: 40.77k ) Number of downloads: 155 c.jpg ( Size: 25.11k ) Number of downloads: 89 d.jpg ( Size: 43.79k ) Number of downloads: 137 e.jpg ( Size: 66.3k ) Number of downloads: 136 f.jpg ( Size: 46.1k ) Number of downloads: 160 g.jpg ( Size: 46.69k ) Number of downloads: 130 h.jpg ( Size: 53.2k ) Number of downloads: 161 i.jpg ( Size: 55.27k ) Number of downloads: 141 j.jpg ( Size: 40.7k ) Number of downloads: 160 |
||
--------------------
dacia
1310 tx Cisco IOS uses BGP to find out how much it sucks.
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
de aia mergeai cu bicicleta cind dete aia peste tine ?
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cat a costat?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
initial a costat in jur de 3 milioane dar dupa aia a trebuit sa schimb corpul pompei de apa ca mi s-a rupt in mina, cind am scos furtunul din robinetul de incalzire a iesit cu tot cu shtutz, am zis sa verific alternatorul daca tot e jos si am constatat doua trei diode moarte...stiti voi, dacie. asa ca in total e pe la vreo 5 milioane. manopera mai era 2 milioane la un nene sau vreo 5 la dacia service. poate ca mi-o faceau mai frumos dar a urlat zgircienia in mine ca-mi tiuiau urechile. ca timp, 2 simbete si 7 dupa-amieze lucratoare (17.00 - 20.00).
si nu, cind a dat (alaltaieri) aia in mine era deja gata masina de vreo saptamina. io-s biciclist cu state vechi si cind nu repar masina umblu cu bicicleta. |
--------------------
dacia
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Acest topic de mare ... intindere, u are ce cauta la tutoriale. Drept pentru care se muta.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.Din cate vad ai folosit piese de schimb de la firma conex.Nu te-a injurat deloc mecanicu din cauza lor.Se stie ca sunt cele mai nasole piese si mai ales daca sunt facute in tura de noapte cu atat mai multe sanse sa nu se potriveasca pe masina.Chiar ca te-ai zgarcit la bani....reparatia nu o sa tina mult din cauza calitatii proaste a pieselor.Dar poate ai noroc.
![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
tase |
![]()
|
QUOTE(gattoman @ 3 May 2005, 20:38) Sal.Din cate vad ai folosit piese de schimb de la firma conex.Nu te-a injurat deloc mecanicu din cauza lor.Se stie ca sunt cele mai nasole piese si mai ales daca sunt facute in tura de noapte cu atat mai multe sanse sa nu se potriveasca pe masina.Chiar ca te-ai zgarcit la bani....reparatia nu o sa tina mult din cauza calitatii proaste a pieselor.Dar poate ai noroc. ![]() apoi mecanicu' am fost chiar io. si m-am injurat.... ca intr-adevar nu s-au potrivit cum nu se potriveste pardon falusul de sorecar in vulva de dog arlechin. din pacate cam toate magazinele de piese auto din tm au de la conex. am cautat in cinci dupa care am zis ca-mi vir aia in ele si-am luat de la cel mai aproape de casa. cit despre tinut, la cite kile de sudura am pus pe ele m-as mira sa pice pe jos imediat. oricum saraca marghit se indreapta spre casare, dupa 15 ani, trei soferi care au invatat sa conduca pe ea, vreo opt accidente si 200kkm cred ca si-a scos banii de zece ori cel putin... This post has been edited by tase: 3 May 2005, 21:10 |
--------------------
dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 11:01 |