Renault Symbol II umpik de tuning
![]() ![]() |
Renault Symbol II umpik de tuning
silviumarin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 28 December 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) 2337044294_73a3d6fb75_o.jpg ( Size: 107.44k ) Number of downloads: 1027 |
||
--------------------
Renault
Clio
2003 1.2 16v 75cp
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(brzu22 @ 29 Jun 2010, 13:34) Pareri pro si contra vor fi mereu,dar daca tot aveti parere contra,incercati sa le formulati intr-un mod in care sa nu jigniti omul si sa ii para rau ca a impartasit ceva cu voi, fiti mai discreti/diplomati. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
brzu22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 17 September 09 ![]() |
Mersi de idee silviu ,arata chiar bine eleronu ala,si nu am mai vazut pana akum nicaieri.Jantele tot gri vor ramane,nu suport negru nici eu,plus ca nu mai vezi fiecare coltisor al jantei.
Nu ma simt jignit,doar ca modul in care o faceti este total aiurea,in fine nu mai conteaza. |
--------------------
Renaul
Clio symbol
2009 / best
- b 47 brz
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(silviumarin @ 29 Jun 2010, 14:07) i-ai pune un eleron micut, gen ''codita de randunica'' (am atasat si o poza), niste praguri, etrierii fata rosii si jantele reconditionate... ala i eleron pentru hatch...pe sedan ar da ca nuca n perete.... etrierii rosii ar da iarasi ca ..... parca masina din topic are tamburi pe spate,nu?inca un motiv sa i lasi linistiti asa cum sunt.... @initiator:priveste partea buna a lucrurilor:oricand te poti apuca de taxi cu jantele alea,nu A L E X? |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(brzu22 @ 29 Jun 2010, 15:39) Pai nu aveai cum sa-l vezi ca nu exista...silvinio a pus si el o poza cu vreun portbagaj de audi... Si dupa cum are caderea capacul de portbagaj pe lateral (la clio ma refer), eleronul "codita de randunica" ar fi o tampenie. Asta e un eleron de origine ce poti sa-l comanzi de la reprezentanta. [attachmentid=1627635479] |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
brzu22 |
![]()
|
Vezi ca eleronul ala chiar este pus pe un symbol ca al meu,uitate mai bine amice;),dai zoom daca ai nevoie:)).
Taxi nu fac,poate faci u ca vad ca ai aceleasi jante. Nu mai zic nimic,pur si simplu am realizat ca nu am cu cine sa stau de vorba:))) sunt prea multe hiene pe aici si putini oameni normali. Imi pare rau ca a iesit asa urat urcatul masinii pe forum. |
--------------------
Renaul
Clio symbol
2009 / best
- b 47 brz
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Keep it Gangsta!
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(brzu22 @ 29 Jun 2010, 03:29) Gumele de pe fata sunt obosite grav pt ca nu am mai avut bani sa iau noi.Pana acum am dat un tun de 4000 ron si chiar nu mai aveam de unde mai mult daca iti calculai de la inceput bugetul si erai mai rational iti ajungeau banii si de jante ca lumea, si de anvelope de calitate si nici nu omorai directia... QUOTE(brzu22 @ 29 Jun 2010, 10:20) da dar uiti o chestie, tu n-ai megane... QUOTE(brzu22 @ 29 Jun 2010, 12:34) asta este tare pe aia care gandesc ca tine ii "iubesti", restul sa moara in chinuri ca sunt gelosi pe valoarea ta... vrei pareri si opinii: 1. masina nu se preteaza la asa ceva. e o simpla masina low-cost de volum, facuta cat mai ieftina posibil, lucru vizibil din foarte multe puncte. 2. vrei totusi sa faci ceva ca lumea: - pune niste jante mai mici, cred ca s-ar potrivi 195/55/R16. ar fi si mai confortabile si mai tolerante cu anumite componente ale masinii. - ia-ti anvelope de calitate, ca degeaba ii pui mai late si mai inguste, daca sunt stifturi este chiar degeaba. - lasa colantarea cu negru in pace, ca aia da bine doar pe anumite culori in general deschise, rolul ei este sa faca un contrast cu vopseaua originala a masinii. - uita de colantat stopuri ca s-ar putea sa regreti cand o sa te trezesti cu vreunul infipt in portbagajul tau - lasa farurile in pace, poate ca ar arata o idee mai bine (desi mi-e greu sa cred, dar fie) dar s-ar putea sa reduci din luminozitatea farului si din nou sa nu cumva sa existe vreun moment in care sa-ti para rau... 3. ti-ai luat masina diesel usor submotorizata, dar tu vrei sa fuga... This post has been edited by slider2: 29 Jun 2010, 22:06 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
eu zic sa o cobori de pe forum ...e prea la inaltime!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mie îmi plac jantele din prima poza, foarte reusite.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Castorel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 4 February 08 From: Bucuresti ![]() |
OK! am stat si am citit toate posturile tale de pana acum, rezultat:
esti frustrat si nu ai cum sa o negi, pentru ca te ataci la modul grav ![]() ai aflat pe pielea ta ca "lumea este rea, si oamenii sunt invidiosi" rectific: oamenii sunt oameni, si asa vor fi mereu, si oz-uri daca aveai si cauciucuri noi continental tot s-ar fi gasit unu sa zica ca sunt "naspa" vad ca ai detoate.... te descurci cu politia pentru vopsit nu dai nici un ban ![]() esti un sef! Succes in continuare, si te asteptam cu noi poze ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2009 1.4 16V Editie Limitata Best
- B 71 CAI [B] Dacia 1310 Mls 1989. 2.5 ani > 40000 Km | Renault Symbol 2009 FONT=Times][SIZE=7][COLOR=blue]
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Colega, zici ca nu ai avut bani de cauciucuri dar pe pagina cealalta ziceai ca "te descurci cu politia" (adica ai de dat spaga) si poti inlocui caseta de directie pentru ca... "are balta peste".. Nu ai avut bani de mp3 dar... are balta peste ...
Pana la urma cum e treaba? "umpik" ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
gotty |
![]()
|
Obrazul subtire cu cheltuiala se tine.
This post has been edited by gotty: 30 Jun 2010, 09:11 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(brzu22 @ 29 Jun 2010, 04:29) sincer imi pare rau ca mi-am urcat masina pe forum ,pentru ca am zis ca fac si eu ceva ok,asa cum au facut-o multi. Dar se pare ca sunt mai multi tarani decat iubitori de renault Pai ai gresit forumul, trebuia sa postezi pe patrutiuning. Acolo sunt urcate masinile cu modificari de cocalari.QUOTE(brzu22 @ 29 Jun 2010, 04:29) Cu toate astea va multumesc ca "m-ati primit cu caldura", ca "m-ati felicitat" pentru financiarul investit! ![]() This post has been edited by IRONICK: 30 Jun 2010, 09:30 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
alexutz23 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 14 December 09 From: Iasi ![]() |
Buimac de somn, indrazneam sa spun ca totul e ok, insa, cand am inceput sa uit la poza a 3,4... m-am trezit instant datorita jantelor care prezinta niste belituri de mai mare dragul ( pana si jantele mele arata mai bine, sunt din tabla si au peste 40.000 km). Acum nu dispera, ti-ai facut-o de unul singur;
Iar faza cu "politia? nicio problema! " ![]() |
--------------------
VW
Golf 4
2001 1.4 16v
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
gotty |
![]()
|
nu stiam eu de unde cunosc zona....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Foarte tari modificarile!
Permite-mi o sugestie de colantare: efect garantat ![]() el_perico.jpg ( Size: 31.76k ) Number of downloads: 970 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
zanzie, stii ca poza pe care ai postat-o e facuta de mine?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Stiu.
![]() Din topicul "ce-am mai gasit prin Romania"-normal ca tu ai facut-o. E definitorie pentru cocalarii de la noi. This post has been edited by zanzie: 30 Jun 2010, 18:19 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE In rest multumesc mult pentru cei care chiar au apreciat. Ce ar fi monser de apreciat? Nu mi-a adus nimeni la cunostiinta ca ai adus un folos comunitatii si ca in urma acestui fapt trebuie sa te apreciem. Lasa-te de "tiuning".. nu e de tine.. vorba unui user, ce bine arata masina in prima fotografie. |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
brzu22 |
![]()
|
Cred ca ar fi bine sa incetam discutiile,nu ii mai vad rostul topicului. Am priceput ce ati vrut sa spuneti,sunteti niste tari toti, cat despre masina mea,daia nu mi se mai invart mie rotile, fiecare cu gusturile lui, eu cu ale mele,voi cu masinile voastre stock.
Va urez succes in tot ceea ce faceti ,bafta in criticat ,si bineinteles in tuning. Salut |
--------------------
Renaul
Clio symbol
2009 / best
- b 47 brz
|
|
gotty |
![]()
|
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(brzu22 @ 1 Jul 2010, 11:19) eu cu ale mele,voi cu masinile voastre stock Bine mahhhhh! Esti idol la tara acum. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
1.daca era "megan" alta era treaba
2.ai noroc ca nu a intrat Ironick aici pune-i capace la jante ca o sa fie mai misto.si sa nu ii pui prelungiri etc(gen vitan).in rest e draguta.bafta |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:56 |