roata dreapta fata, despre cum se toceste un cauciuc
![]() ![]() ![]() |
roata dreapta fata, despre cum se toceste un cauciuc
nick2ufree |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 9 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
- B 00 XXX
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
In primul rand trebuie sa iti reglezi toate unghiurile (de aia se cheama geometrie fara si nu reglaj unghi
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
nick2ufree |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 9 November 04 ![]() |
Mersii mult pentru sfat.
Am fost la Service sa vad ce e si mi-a zis ca e de la capul de bara (asa a zis el) si ca nu imi regreaza unghiurile decat dupa ce chimb capatul de bara (sau cum se numeste). Daca e sa fie si de la bucse o sa vad atunci. |
--------------------
dacia
super nova
- B 00 XXX
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
daca dupa ce rezolvi cu bucsile, capatul de bara ar trebui sa-l intrebi pe cel care regleaza geometria cum este unghiul de cadere
la SN acesta nu se regleaza si daca masina a fost lovita in fata (asta in cazul ca stii "istoria" ei), e posibil sa se fi deplasat "oala" care tine amortizorul sus, roata stand asa \ atunci e destul de greu de remediat la fosta mea nova asa s-a intamplat, dupa un usor accident, incepuse sa toceasca usor roata dreapta fata pe interior, cu toata geometria reglata se poate regla si acest unghi, insa trebuie umblat la gaurile de prindere a portfuzetei pe amortizor |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
MariusWsW |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 9 May 04 ![]() |
Asa este cum zice draku.Dar nu cred ca trebuiesc date alte gauri sau modificate pt amortizor.daca te duci la cei de pe soseaua salaj,vei vedea ca sunt nmaipomeniti la reglajul unghiurilor.Il fac si pe cel de cadere si fac si convergenta.La tine se pare a fi prost unghiul de cadere nu convergenta si baietii pun si cremaliera la jumatate,de 6 ori am facut geometria pana cand m-a trimis cineva la cei de pe soseaua salaj.Te costa cam 700-1mil.
|
-------------------- Omului ii trebuie 1 an sa invete sa vorbeasca si o viata sa invete sa taca...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:40 |