SNOOKER
![]() ![]() ![]() |
SNOOKER
RABADU |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 7 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
- MM05XXX ,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
|
|||
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
QUOTE(RABADU @ 6 Feb 2006, 10:26) V-ati uitat careva la finala de aseara a turneului de la Malta ? Daca da puteti sa-mi spuneti si mie cine a castigat ? Am aflat . E Ken Doherty , cu 9-8 . ![]() Si cand te gandesti ca Higgins a ratat la scorul de 8-5 pt. el o lovitura usoara la o bila rosie, cand jocul era ca si castigat... |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Frumoasa finala. Ce o fi cu jucatorii? Ca e al doilea turneu, anul acesta, la care se decide castigatorul in jocul decisiv!?!
O fi avand legatura cu ceea ce se discuta, intre invitati, fondul de premiere si un introducerea unui nou turneu? This post has been edited by Mache: 6 Feb 2006, 09:49 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
RABADU |
![]()
|
Finala a fost super . Higgins a clacat dupa ratarea aceea si
rezultatul se vede acum. Al ![]() Ca si la asta am adormit la 8-8 .Am crezut ca mor de ciuda dimineata . |
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
- MM05XXX ,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
|
|
sddragos |
![]()
|
QUOTE(RABADU @ 6 Feb 2006, 10:48) Finala a fost super . Higgins a clacat dupa ratarea aceea si rezultatul se vede acum. Al ![]() Ca si la asta am adormit la 8-8 .Am crezut ca mor de ciuda dimineata . Imi place foarte mult jocul (joc si au, dar...pe calculator), dar ma enerveaza doua lucruri: pauzele publicitare si comentariile celor doi. Aseara mai era si o tipa. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
sddragos |
![]()
|
Si eu am pierdut finalul finalei. Ah, ce ma oftic. Asta e, m-am trezit la 05:20 sa plec la serviciu si n-am mai rezistat aseara. Cand e urmatorul turneu televizat? Eu sunt fan Ronnie O'Sullivan.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Spre sfarsitul lunii, daca am inteles bine. Open-ul galez.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
Sunt fan Paul Hunter!!!Joaca foarte bine dar cumspunea si Ake are probleme medicale si anume:cancer!!!Brrr!!!Imi pare rau pt.el.Sa speram ca isi revine si o sa faca iar niste meciuri bune.
|
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
Mache |
![]()
|
Mie imi place nenea ala mai in varsta, Steve Davis. Are o figura de hatru.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
RABADU |
![]()
|
Oameni buni , care ati azut meciul de aseara dintre Bond si Hendry ?
A fost de infarct . Dupa ce cu o zi inainte Bond conducea cu 6-1 apoi 6-2 aseara au ajuns in decisiv 9-9 . In decisiv au ajuns amandoi la masa de mai multe ori si meciul s-a decis prin repozitionarea bilei negre . Scorul inainte de repozitionare era 48-48 . In cele din urma a castigat Bond intr-o tensiune fenomenala . Uauuuu , ce meci ! |
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Lasa ca a meritat-o Hendry !! A jucat mult sub nivelul lui. A ratat lovituri pe care altadata le reusea lejer, mai ales cele de distanta.
|
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Nu am apucat sa vad foarte mult din actualul Campionat Mondial, insa, sper ca macar de data asta Jimmi White sa iasa campion. Sunt fan Hendry, insa sincer imi doresc ca White sa castige. Vorba lui Nicolae Badea, inainte de meciul Dinamo Bucuresti - Manchester United: "Atat timp cat sansele sunt mai mari de 1%, putem spera la victorie." E valabil si in cazul lui White...........
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
RABADU |
![]()
|
A meritat-o si chiar a si primit ce merita .
Insa meciul afost superb de-a dreptul . Sa tot vezi asemenea meciuri . |
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
|
|
to_the_limit |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 25 March 04 ![]() |
daca la biliard conteaza mai putin pozitionarea albei(nu ca nu e foarte important acest lucru,dar mai merge sa ai si noroc)la snooker e 100% importanta pentru ca in fct de asta poti lovi in continuare+ ca nu e ca la biliard numa de bagat bile cum se zice,e mult mult mai mult tactica,pozitionare.
|
-------------------- |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Acum la Eurosport e meciul care fi trebuit să fie finala: O'Sullivan - Williams.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Ai dreptate. Ar fi trebuit sa fie Finala. Insa sunt suparat ca a pierdut Steve Davis
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
YESS!
Petrică Ebdon e în finală! După joc decisiv! Ce semifinală!... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Bravo Dott .. unu din preferatii mei. dar i-au luat 12 ani sa ia si el finala.
scor 18-15 pentru Dott.. parca, si unul din cele mai lungi finale. vreo 12 ore parca. si cel mai lung meci de o ora 20. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
A fost de fapt 18-14... incalcite jocuri...am rezistat doar pana la 0:30 ...
Dott e la primul turneu castigat, asa ca expresia mai corecta era: "dar i-au luat 12 ani sa ia si el o finala" ![]() Oricum, orice joc cu Dott e moartea spectacolului... asta face mai mult de 60-65 break nu poate... trist e ca de mult ori se mai lipeste de alte 10-15 puncte si-i ajunge... Nici Ebdon nu e mult mai atractiv, da in comparatie cu Dott, eu il iau pe el ![]() Oricum, ultima sesiune de 11 frame-uri incepand luni de la 8 seara e dupa mine o alegere jalnica (si tipic britanica...). S-a terminat saracul meci marti dimineata pe la 1.30 BST... See u next year ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
right.. 18-14 .. ma incurcasem.. eram prea adormit.
m-am uitat la toata finala. oricum merita si dott sa castige, dar intradeva nu risca niciodata.. face cate 10-15puncte... pac un snooker dar din care poate iesi usor adversaru de cele mai multe ori. clar la capitolul de snooker paul hunter e maestru. facea niste snookere de castiga meciu ca nu putea adversaru sa atinga nimic. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
razzu |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 40 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pacat, mare pacat
http://www.gsp.ro/index.php?a=58825&shift=1 Dumnezeu sa-l ierte. Si ce mult si-a dorit sa devina campion mondial macar odata... |
--------------------
vw
golf
2001
- b-99-hyu Experienta ne invata ca oamenii nu inavta nimic din experienta
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Am cautat topicul ca vroiam sa va-ntreb ce s-a-ntamplat cu Paul Hunter asta ca parca nu l-am mai vazut la ultimele turnee. Si vad p-aici numai regrete eterne... Linkurile astea de nu-mi merg mie sunt despre el? Daca da, ce-o patit?
Edit: nev'mind, am aflat pa gugl c-avea cancer. Brrrr... This post has been edited by Muttley: 2 Feb 2007, 12:20 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 20:37 |