APPLE iPhone 4, in Romania.
![]() ![]() ![]() |
APPLE iPhone 4, in Romania.
Filip |
![]()
|
||
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.016 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu mai are voie lumea sa-si comande un telefon, ca sar toti pe el
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
oricum, cine il cumpara e rugat sa faca topic la jurnal de bord...
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e chiar eftinache, am vazut prin mall la 300 de milioane, genu asta http://www.yourphone.ro/id-MjIz-detalii-te...il-Vertu-Ascent iar iphonul asta de 100 e de 100 de ori mai dejtept ca alea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Filipu pana termini si tu profesionala apare si la noi si o sa-ti cumperi din prima spaga
![]() Din a doua iti iei gipan. Din a treiaiti iei o.... ![]() Si pe urma mergi la gagici ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Vodafone a inceput sa distribuie micro-SIM-uri, deci, foarte probabil in curand va aduce iPhone si iPad.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si iti cumperi ?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
daca ai micro-sim esti sukar?
|
--------------------
dacia
1310
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pentru cei ce sufera dupa microsim ,exista o solutie
http://www.engadget.com/2010/05/06/how-to-...-knife-and-som/ |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bion |
![]()
|
@slaiciprian Arata ca ai potential de aifoun
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
slaiciprian |
![]()
|
pai io mi-am facut comanda. am facut topicul sa va luati si voi.
|
--------------------
dacia
1310
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Filip, da-te-n fapt, daca castigi la Loto ne iei ifoane.
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
bion |
![]()
|
Cipriane .Sa iti povestesc bancu ala cu pu.a si cu celularul ?
![]() Chiar daca is mos inca nu imi trebuie celular bengos ![]() This post has been edited by bion: 30 Jun 2010, 17:03 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io suntmai modest vreau doarun desire.si un e72
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
slaiciprian |
![]()
|
unii or prefera limuzina, ca e la pret cu iphonu ala ieftin.
|
--------------------
dacia
1310
|
Filip |
![]()
|
Daca castig la loto 6/49 cat. 1 imi iau Logan Prestige 1.6 16v si ma plimb in fiecare zi cu el, ba chiar ma duc si la facultate cu el!
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Filip |
![]()
|
Sa nu rada vecinii de mine ca am inceput un lucru si nu l-am dus cu bine la capat.
Dar e adevarat, as trai numai din chirii, pe urma as avea un job asa de forma, sa nu rada vecinii de mine ca sunt somer... si ca traiesc din chirii. |
--------------------
Renault
|
|
bion |
![]()
|
Spune drept ai pune cartoane cu cristale la roti
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Treaba asta cu telefoanele de 2-3 mii de euro imi aduce aminte de o povestire reala... era un tip care avea 2 telefoane, destul de scumpe, gen vertu, sau mai stiu eu ce natie... si il intreaba cineva... prietene, la ce te ajuta pe tine telefoanele astea asa scumpe? Si tipul raspunde stapan pe sine: Pai frate... cand pun in discoteca telefoanele astea pe masa, sti cum vin gagicile???
asa ca...... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu neaparat pt discoteci.
Ca CEO la firme gen Vodafone, Orange, VW etc ce naiba sa pui pe birou la intalniri de afaceri? LG la oferta Cosmote,la 1 leu cu abonament? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Conteaza ce ai in cap, nu ce accesorii porti dupa tine...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
bion |
![]()
|
Se cumpara un telefon bengos pe firma si prin rotatie cine merge la meetinguri sclifosite ia telefonu`
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, noi suntem modesti si strugurii acri.
Cine are cu ce, are, cine nu, nu. Nu de prosti vand aia telefonul ala, au clienti, chiar daca nu dintre noi. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pai nu trebuie sa isi ia si moni telefon de fitzeee??
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Filip |
![]()
|
E suficient si un telefon E series de la nokia. Nu fitza aia de vertu. Adica sa pari om `teligent care are nevoie de telefon business. Sau daca vrea CEO-ul sa para si mai `teligent (desi se presupune ca e), se afisa cu un HTC Touch Pro sau mai stiu eu...
|
--------------------
Renault
|
|
bion |
![]()
|
Radeti voi dar stiu o firma in Tm care cand trimite negrii la discutii iau un lectoc destept si X5 lu ` patronu`. Negrii au dacii si ceva fiaturiSH din alea pentru copii
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
slaiciprian |
![]()
|
QUOTE(slaiciprian @ 30 Jun 2010, 16:29) vedeti ca maine creste tva si o sa dati 5 milioane in plus. luati azi, e o afacere. |
--------------------
dacia
1310
|
bion |
![]()
|
Io cred ca te-a prins viitura
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 11:37 |