DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> StarWars Ep. III -Revenge of the Sith, Rezervari, Impresii, Comentarii

Mache
post 14 May 2005, 20:33
Post #31

Chibiț autorizat

Group: Members
From: Bucuresti

http://www.supershadow.com/

Un loc unde se dau raspunsuri la diferite intrebari legate de seria Star Wars. Lamureste niste neclaritati. Pana la un punct.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
maddan
post 14 May 2005, 23:31
Post #32

Speedy Gonzales

Pe www.rottentomatoes.com filmul a primit recenizii in general favorabile (astia strang recenziile din intreaga presa americana si in functie de pro/contra stabilesc daca filmul e "proaspat" sau "putred".)

Mai precis: dialogurile la fel de inepte, da' cica actiunea rocks de la inceput pana la sfarsit.

So.... icon_twisted.gif it's gonna be fun!

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
mil
post 16 May 2005, 10:26
Post #33

ocupat

From: x

nebunie pa francezi (M6)...Documentare peste documentare SW, vedeti si ins eara asta pe la miezul noptii plus Atacul Clonelor.

WE asta am facut rost de un DVD bonus cu 2+ de documentar...bine facut. Finalmente stie cineva de ce il chema Vader in seriile 4,5,6 si acu' ii zic Vador, ca ma umfla rasul cand vorbeau de Vador in sus i in jos si in scenariu scria Vader?

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Ant
post 16 May 2005, 10:39
Post #34

Utilizator resuscitat

Hihi am 8 locuri rezervate la 20.45 la Plaza pe 20 Mai biggrin.gif
Deja ma antrenez pentru vineri (in week-end am revazut celelalte 5 filme )

--------------------
Opel Vectra 2005 cu remorca - B .. AIT
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
marafetu_80
post 17 May 2005, 07:53
Post #35

ZKR Power

From: Dr. Taberei Buc.

Am crescut cu filmele astea si cred ca le-am vazut de sute de ori , si astept cu interes premiera , sa vad ca poate duminnica prind si eu un loc la multiplex

--------------------
ZKR Egee 1.6MPI 2005/Preference
Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
+
cosmin_m
post 17 May 2005, 08:09
Post #36

Membru autentic

Are cineva jocul SW Jedi Knight: Jedi Outcast ? Mi s-a busit CD-ul pe care il aveam si acum nu mai dau de el pe nicaieri !

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
ssilviu
post 17 May 2005, 08:10
Post #37

F1 Man

From: Nicaieri

la multiplex ieri mai erau locuri la vanapremiera, joi seara la 22.30

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
maddan
post 17 May 2005, 09:05
Post #38

Speedy Gonzales

mil, atacul clonelor a fost si saptamana trecuta pe Pro Tv. Si sa-l vad la M6 cu C3PO vorbind in franceza... no thanks! radmasa.gif...

Vador? Cine zicea de Vador? Unde? Cum? Cand?

Ala mic si negru care respira greu vine direct din psihanaliza lui Jung (vezi inceputul discutiei)... Deci ramane Dark Vader, iar nu Vador, care n-are nici un sens.

--------------------
+
Ant
post 17 May 2005, 09:06
Post #39

Utilizator resuscitat

Vezi ca parca il chema Darth Vader

--------------------
Opel Vectra 2005 cu remorca - B .. AIT
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
mil
post 17 May 2005, 09:28
Post #40

ocupat

pacat stimabile, aseara pe M6 de la miezul noptii (ora RO) a fost un documentar (subtitrat fr) f. bun...in care se lamurau toate: istoria filmului, problmele, cum s-au ales actorii (mai ales aia pe care nu i-am vazut nicodata dar ii simpatizam, C3PO, Chewbaca, R2D2), cum s-a facut povestea (evolutii), cum s-au creat personajele, cum s-au creat efectele vizuale, audio, muzica, unde s-a filmat, in ce conditii, cu ce bani.

Ei bine hai sa va spun una tare...aseara m-am uitat la Return of the Jedi, versiunea ultima...ca de, aia o gasesti, aparuta intr-un pack promotional 2004 de 4 DVD (3 serii +documentarul mai sus amintit)...ei bine pe film ii spune Vader in documentar Vador si pariez cu voi ca in episodul III tot Vador o s ail cheme smile.gif si boamboana de pe coliva...poate va aduceti finalul aminte cu petrecerea omuletilor victoriosi si umbrele celor trei cavaleri Jedi (Obi-Wan, Yoda, si Anakin/Vader) care stau pe margine si o binecuvanteaza...ei bine copii eu care am vazut Return din versiunea up-grade 97 imi aduc aminte distinct ca in rolul lui Vader aparea un nea cam corpolent si cam trecut...in versiunea 2004 din pack...apare baietu asta de il interpreteaza pe Anakin in atacul clonelor (de 25 ani)...hehe. Eu zic sa faca filmul upgradabil sa mergi pe site si sa iti iei ultimele Satr Wars updates....gen: versiunea 2.5.6. monstrul din pestera este numerizat, acum puteti vedea clar amputarea bratului+tasnirea realista a sangelui).

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
maddan
post 17 May 2005, 09:43
Post #41

Speedy Gonzales

mil, pai ii zic francezii Vador, poate ca de la Vad d'Eaux.... tongue.gif

Chestia cu tataie cam corpolent mi-o aduc aminte si eu.

@Ant - da ii zice Darth Vader, dar jocul de cuvinte dintre Dark Father si Darth Vader este evident.

--------------------
+
Mache
post 17 May 2005, 09:49
Post #42

Chibiț autorizat

La adresa pe care v-am dat-o mai sus ne zice ce va urma in episoadele 7, 8 si 9. Si ca nenea Lucas vrea sa faca si un serial de televiziune, care sa acopere perioada dintre episoadelel 3 si 4.

Si, pentru cei care nu pot sa mai rabda sa vada filmul, exista si scenariul episodului 3.

This post has been edited by Mache: 17 May 2005, 09:54

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
mil
post 17 May 2005, 09:55
Post #43

ocupat

sa sti ca ai dreptate maitre, am cautat pe net si doar francezii ii spun Dark Vador...pana unde poate merge tampenia frantzuzeasca in materie de dublaje, ma ia cu frig!

Lucas asta nu se mai opreste:) dupa ce a lalait-o in atacul clonelor cu povestea, sincer mie mi-a palcut, antrenant , frumos, dar povestea in general nu a fost servita f. mult de acest episod, acu' face episoadele 3.1, 3.2 si 3.3 (nasterea si adolescenta Leia+ Luke), dupa aia 3.3.1, 3.3.2, 3.3.3 in care urmarim pasionanta istorie de amor intre C3PO si R2D2...fratane eu as pedala repede sa termin 7,8,9...ca si asa interesul scade, o muri si Ford sau Hammil si pe urma stai sa le cauti sosii...cat despre Leia...mama draga arata destul de 'mericanca la 50 de ani ai sai si 70 de kg...incat nu ar mai starni pasiunea nici lui Jabba the Hutt smile.gif

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
maddan
post 17 May 2005, 13:10
Post #44

Speedy Gonzales

Nu ma, ca Jabba the Hut nu mai mananca la Mc Donalds, ci tine dieta Atkins... Acum e mai slab decat Anakin la datul replicilor... biggrin.gif

Ar fi misto un episod 7, cu Harrison imbatranit. Dar nu stiu daca ar mai interesa pe cineva. Ultimele filme SW mi s-au parut complet neinteresante sub raportul efectelor speciale (mai ales dupa de-alde Matrix, Aliens, T3 sau mai noul Sin City), lame de tot sub raportul dialogului, iar singurele lucruri care le salvau erau decorurile superb de kitschoase si actiunea de la sfarsit, precum si interesul nostru de a sti cum decurge povestea.

Anul asta mai apare un SF interesant: The War of the Worlds, cu Tom Cruise, o super productie spielbergiana bazata pe celebra carte. Sper sa fie cool... ca doar apare vara smile.gif

ps.

apropo de filme: va recomand Layer Cake, nou-aparut pe ecranele americane, in care apare din nou Marcel Iures. Celor ce le-a placut Snatch vor adora si noua pelicula.

--------------------
+
mil
post 17 May 2005, 15:27
Post #45

ocupat

maddan, fenomenul exista, radem noi in barba dar tot o sa vedem episodul III si la fel va merge afacerea si in 7, 8 si 9 (vezi Matrix pe care toti le-am vazut in amintirea primului, desi stiam ca sequelurile sunt slabe)...SW a trecut la generatia tanara actuala cu alte cuvinte, nu vrei tu tata de 40 de ani la film, vrea plodul si tot isi trage public...daca face TV din el...pfff o sa concureze pe alta piata cu alt public, f. clar ca reteta lui Lucas nu poate fi intinsa ca cascavalul prajit...deja episodul I e un cumul de elemente din III, IV si V iar II e dinamic, e efect, e batuta, e tot...dar nu mai e spirit, e un film ireprosabil jucat si atat nu mai e acea "chemistry" care se declansa intre actori, in primul rand pentru ca nici nu mai sunt actori decat jumate din personaje...si daca I a fost cum a fost...II pfff, III deja stim ce se intampla, e ca si VI necesar...dar mare branza nu ne va aduce...decat umplerea unui gol cu imagini.

Din puncte de vedere efecte era o evolutie in trecut in fiecare veadeai noi jucarii, noi trucaje, noi idei, noi site-uri, era instructiv lucrau multi artisti si designeri care altfel ar fi murit de foame...acum cand in loc sa filmezi sub apa faci totul pe calculator, cand nu mai ai nici o papusa, nici o macheta...e jalnic, e fad, e fara suflet.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
maddan
post 17 May 2005, 15:53
Post #46

Speedy Gonzales

Pai tocmai, ca dupa ce am cazut pe spate la efectele din Matrix si am cascat plictisit la efectele din SW II (desi per total mi-a placut, mai ales ca l-am revazut acum cateva zile), cand am vazut T3 (Terminator 3 pentru profani) am scapat un "mama, maiculita!", caci scenele alea cu cascadori realizate doar jumate pe computer erau de tispe ori mai realiste si mai misto decat bubuielile CGI din SW si Matrix...

Cred ca o sa-si dea seama destul de repede realizatorii ca cel mai bun este un mix dintre efecte si realitate. Pai au ajuns si cascadoriile din James Bond sa fie mai interesante decat o intreaga scena de lupta din Kill Bill (pentru mine, nu dati cu piatra), fie si pentru ca primele sunt filmate 80% pe bune, cu cascadori reali si cu risc real, iar celelalte sunt computerizate intr-o asa masura incat dupa ce trece euforia de a vedea nemaivazutul nu facem altceva decat a zice: wow... cool... eh.... blah...

Eu unul astept mult mai interesat sa vad un eventual T4... icon_twisted.gif

--------------------
+
litza
post 19 May 2005, 07:41
Post #47

Membru autentic

From: Bavaria, DE

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
klaus
post 20 May 2005, 10:03
Post #48

步步

Group: Moderatori

Vazui filmuletu cu imparatu' rosu (Palpatine, viitor imparatul), cu mascatu' (darth vader, fost anakinu'), cu omuletu verde (yoda) si cu viitorii fost box-offici (luke si leila la tinerete).
Filmu' e doar de efecte speciale, dialoguri monosilabice, cu dificultate unele bisilabice (adevaru' e ca ie dificil sa sbarnaie o sabie d-aia laser in mod bisilabic...).
Interesanta lupta lu nea Palpatinu' cu omuletu' verde in sala senatului si a lu' Obi doi cu viitoru mascatu'
Mai spre final ne arat si cum a devenit mascatu' un fel de robocop...
Apar intr-adevar oarece legaturi cu episodul IV (fost primul) (navete albe tip spital la aia revoltatii, navetele alea negre ale imperiului, toalele lu' mascatu, niste navete de transport, navetele alea cu panouri solare, navetele cu aripioare retractabile etc.)
Ca greseala de conceptie, mai mult pentru a fi pe placu' la americanii platitori de bilete, apare cum si scheletul viitoarei statii spatiale (bila aia de trege cu lasere de prajeste cate o planeta intreaga...). De ce zic greseala? pentru ca apare acum, cand luke era tanara speranta (1-2 luni), si va fi finalizata in episodul urmator cand luke va fi ditamai flacaul (peste 18 ani). Deci le trebe cel putin 18 ani sa faca statia aia, iar in ultimul episod le lua doar 1-5 ani sa faca mai bine de jumate din noua statie (ca luke asta era inca tanar, nu apuca sa imbatraneasca...).

Efectele speciale sunt dragute, doar ca mie mi-a lasat impresia de joc pe calculator...

PS: Multumesc lu stie el cine care mi-a tras de pe net filmul...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
ssilviu
post 20 May 2005, 19:48
Post #49

F1 Man

From: Nicaieri

Death Star-ul apare in ep 4 finalizata complet! Nu stim cand a fost terminata! Apoi Death Star 2 apare in episodul 6 nefinalizata decat pe jumatete. Io nu cred ca asta e o greseala...L-am vazut si la cinema, si pe computer....Mergeti la cinema, parerea mea.....O sa castigati destul de mult!
Singurul minus pentru film mi se par efectele speciale de pe mustafar, in care personajele nu sunt bine integrate in decor...

This post has been edited by ssilviu: 20 May 2005, 19:51

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
dantes
post 21 May 2005, 21:08
Post #50

Membru

From: Tzaranoaia

Mda...acum se leaga toata povestea...cel mai bine o iei de la capat de la ep.1 pana la 6...altfel parca nu e normal...

Efecte speciale la greu...oricum bate la fundulet pe multe filme in domeniu efectelor (chiar si Matrix care dupa mine e cel mai marfa film), povestea destul de interesanta, insa cam plastica trecerea lu' Anakin la Vader.

Filmul in total merita...insa prima oara la cinema neaparat! E pacat sa-l vezi acasa... Oricum astept sa iasa pe rafturi, ca e singura serie (pe langa matrix) care merita sa fie dvd original...

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
Bobo
post 21 May 2005, 23:55
Post #51

Membru autentic

tocmai ce am vazut si io filmu'...
io sunt mai atipic...mi-a placut.. de ce oare m-am intrebat..probabil datorita amintirilor care vin din anii copilariei cand primele episoade m-au fascinat;
dar nu e numai asta; io privesc filmul dincolo de imagine...in gen. nu ma dau in vant dupa efecte, sunete, dolby, surround... chiar ma enerveaza daca se exagereaza...
mi-a placut cum a fost surprins conflictul asta bine-rau...de fapt e un sincretism religios, dar care mi-a placut...

multe din aspectele astea ale luptei dintre bine si rau seamana cu ce-am vazut in "avocatul diavolului"...

normal ca gasesti destule aspecte nerealiste in film daca stai sa cauti; oriunde apare chestia asta...dar nu cred ca asta e scopul unei vizionari, sa vanezi greselile ci sa incerci sa vezi ce transmite ala;
acuma e drept modul cum se transmite pe unii ii plictiseste, pe unii ii deruteaza, altora le face placere.. ca d-aia suntem diferiti...
(cum de jedi nu l-au ginit pe palpatine ca doar simteau, cum de nu l-au ginit pe anakin ca i-a tras-o aleia, ca asta era grav cf. codului, ca la calugari, cum de mureau jedii aia ca oile, cum dea aia cum de ailalta..
si multe altele cum mai zic astia pe http://www.moviemistakes.com/)

--------------------
+
bogdan_i
post 23 May 2005, 08:52
Post #52

Membru incepator

L-am vazut si eu aseara, la cinema. Mai, si mie mi-a placut. Dupa parerea mea, a reusit sa mentina foarte bine suspansul, in ciuda faptului ca se stia deznodamantul (Anakin -> Darth Vader).

La inceput, insa, am avut tentatia de a spune ca sunt dezamagit. Asta pentru ca la inceput a avut cam multe elemente comerciale (R2D2 il curenteaza pe un droid, care-i trage un sut... mellow.gif ) Si mai multe chestii d-astea.

Dar, per ansamblu, repet, mi-a placut.

P.S. Mai e o chestie, pe care eu ori nu mi-o amintesc din seria veche, ori n-au spus-o explicit, nu mai stiu... "E sor'sa, mah!!!" blink.gif

--------------------
RENAULT Symbol - b-45-...
+
klaus
post 23 May 2005, 09:05
Post #53

步步

Group: Moderatori

Eu as avea si o subliniere mai putin comerciala:
Sa urmariti transformarea unei democratii intr-o dictatura cu sprijinul popular, in conditii de criza (razboi). Eu cred ca surprinderea acestui lucru depaseste chiar si multe din efectele speciale.
Si sa fiti atenti la modul de punere al problemelor, pentru ca filmul foloseste destul de multe mijloace de manipulare, desi le duce in extremis, tocmai pentru a fi vizibile si cu ochiul liber...
Din punctul asta de vedere cred ca este cel mai "filozof" episod din toata seria

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
maddan
post 23 May 2005, 09:20
Post #54

Speedy Gonzales

Filozof??

Eu as zice: filfizon. tongue.gif

Este filozof pentru gradul de intelegere al publicului american, care de vreo 5 ani sta culcat pe urechea dreapta (sau extrema dreapta) si care accepta ca un gogoman orice vrea o clica se Sithsi ajunsi la putere. Mesajele "filozofice" ale filmului lovesc direct in de-alde Bush si politica lui in alb/negru, in care oricine nu este cu el este impotriva lui (si a clicii petrolist-militariste care il manevreaza).
Culmea e ca si filmul face distinctii tot in alb si negru, fara tonuri de gri (vezi absolutismul Jedi, care n-au voie nimic gri, ci numai alb, sau absolutismul Sith, in care totul este negru, si nimic gri).
Jedi-i mor plictisiti si fericiti pentru valoarea lor, fara sa fie capabili sa emita pretentia de a intelege ca lumea (si asta e nu doar slabiciunea lui Lucas, ci si a americanilor in genere) este un intreg potpuriu de gri-uri, si ca unui alb absolut i se va opune in permanenta un rau absolut.

Aluzie la lupta fara menajamente din ultimii ani dintre liberalismul american si conservatorismul nationalist. Dar daca pana acum fiecare presedinte american care ajungea in capul bucatelor intelegea pana la urma cu ce se mananca lumea asta, asta de acum nu si nu, el vrea sa modeleze lumea - si democratia americana - dupa propria-i imagine. Si imaginea aia e grotesca, este a unui alb absolut complet negru pe dinauntru.

De ce nu-si dau seama veghetorii Dreptatii de aparitia Raului? Pai foarte simplu: insasi existenta lor se datoreaza Raului. Fara Raul absolut, ei nu si-ar mai gasi rolul.
Or, asa cum spun si ei in film: forta lor scade. Sunt epuizati, si asta pentru ca de foarte mult timp raul absolut disparuse. Republica era infloritoare si gandea in termeni absoluti (vezi acel "Daca planeta asta nu apare pe harta, inseamna ca nu exista" din Atacul Clonelor).
In absenta Raului absolut, binele absolut isi pierde valoarea si forta.
De-aia devine si incapabil sa mai distinga Raul, atunci cand acesta este deghizat in bine.

Ca sa ies din domeniul filozofiei - cele mai crunte dictaturi au inceput cu aclamatii din partea oamenilor, fericiti ca "in sfarsit a venit o mana tare!". Si mana aia tare a rezolvat o multime de probleme la inceput, pentru ca mai apoi, in momentul in care totul era infloritor si constiinta publica - inclusiv Veghetorii Binelui, adica societatea civila - dormea, sa isi dea arama pe fata si sa instaleze dictatura. Lenin, Stalin, Hitler, Musollini, Mao, Castro, Peron, Ceausescu, Pol Pot si of, atatia altii au inceput cu scandari si aclamari publice, cu un popor convins de maretia lor (sau macar de faptul ca "in sfarsit..."), si au sfarsit ingrozitor.

Aviz amatorilor... de puteri presedintiale marite, si de logica anti-terorismului ca pretext pentru cheltuieli militare si deformarea regulilor din cea mai veche democratie viabila.

--------------------
+
viulian
post 23 May 2005, 10:10
Post #55

Que ?

Am vazut si eu filmul, da' noroc ca am fost cu niste colegi si ne-am putut amuza pe seama fazelor penale (mie asa mi s-a parut).

De exemplu:
1. Cand se revede Anakin cu gagica, isi fac declaratii despre cat de mult a trecut de cand nu s-au vazut, ca aparusera zvonuri ca el a murit etc. Dupa aia, hodoronc tronc, ca ea a ramas insarcinata. Pai de atat de mult timp de cand nu s-a vazut ?
2. Cand se batea negrul ala cu cancelarul, cu sabiile incrucisate impingand unul inspre celalalt, cred ca 10 secunde a tot stat cu zoom-ul pe fetele lor, aratand vezi doamne cat de incrodati si cat de incrancenati erau. Inca putin si ziceai ca sunt la buda.
3. La un moment dat au aterizat niste soldati ai Republicii, si s-au vazut corzile ce i-a lasat jos.
4. Tipa, gagica lui Anakin, dormea cu margele.
5. Au fost niste replici profunde la un moment dat (cu incarcatura mare filozofica), din pacate rostite sec, cum zic niste pusti la la gradinita poezia. Fara pasiune, fara sa traiasca versul.. Adica n-am simtit nimic, dar am realizat ca acolo se ascunde ceva, dar autorul ce-l juca pe Anakin le servea asa pe banda. Parea serios dar nepatruns de ceea ce zice. Mie mi-a lasat o mare impresie de superficialitate.
6. La sfarsit, evident, toti soldatii de pe nava lui Darth Vader imbracati ca niste soldati nazisti, cu uniforme stramte si caschete mici etc.
7. Obi Wan care se mangaia pe barba la cea mai mica ocazie, de ziceai ca deh, in loc de fumat.

In mare, filmul mi-a lasat o foarte mare impresie de "tras de par". Doua chestii mi-au placut - peisajele acelea panoramice, se vedeau misto, si stilul aparte de a vorbi al lui Yoda.

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
Bobo
post 23 May 2005, 10:34
Post #56

Membru autentic

de acord klaus...
ce subtire e linia dintre bine si rau ca sa zic asa.. imediat treci in partea ailalta.. si cu argumente aparent de bun simt...
asta m-a impresionat pe mine oarecum... ce usor manipulabli suntem, sau ce usor incalcam niste reguli, considerand ca facem o exceptie si nu e nici o problema..
si exceptia devine regula..

pe de alta parte solutia nu e sa nu incalci niciodata regula, ca te poti incuia singur;

si atunci care e?

--------------------
+
dantes
post 23 May 2005, 10:52
Post #57

Membru

From: Tzaranoaia

Vanatoarea de greseli apare cand filmu' e prea bun si nu au de ce anume sa se lege... Da sunt ceva scapari dar per total filmul e unu de exceptie... Dupa parerea mea, la capitolele poveste, mesaje transmise, efecte speciale etc... filmul e cel mai tare din toata seria...chiar decat toate filmele sf (inclusiv matrix). Daca exista tehnologia de acum ptr. efecte speciale ar fi fost detronat de Return of the jedi...care incheie seria cu happy-end...

Acuma...mesajul a fost clar si asa de evidentiat incat americanii care nu dau 2 lei (usori) pe politica si incotro se indreapta ei sa poata pricepe.... Exact scena din senat in care anunta ca se infiinteaza noul imperiu, cu batai din palme si toate cele, dupa parerea mea e CEA mai tare scena din TOATA seria! De fapt asta a fost punctul nevralgic...restul au fost ascensiunea si declinul imperiului si a dictaturii...

Si nu uitati ca scriptul a fost conceput dupa razboiul din Vietnam...deci ..." A long time ago..." u got the picture smile.gif

Sa vedem daca se va continua cu ep. 7,8 si 9, care dupa cum scrie in scriptul lor ar invinge complet raul si pe Siths...sa vedem...poate ar trebui lasat asa...

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
viulian
post 23 May 2005, 11:14
Post #58

Que ?

QUOTE(dantes @ 23 May 2005, 10:52)
Vanatoarea de greseli apare cand filmu' e prea bun...

Sau cand e plictisitor..

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
BAC
post 23 May 2005, 11:39
Post #59

Membru autentic

From: Reghin

Orice film bun trebuie sa poarte un mesaj, o idee, restul e forma artistica. Transformarea Republicii in Imperiu nu e o noutate istorica, Roma a facut la fel in antichitate. Tinarul imperiu a adus 200 ani de pace, apoi lupta pt. putere si alte sute de ani de ev intunecat. Aviz doritorilor de imperii!

--------------------
ex. Opel ex.Vectra C 2007 OPC line - MS
+
AND
post 23 May 2005, 11:52
Post #60

Membru autentic

Daca in final Anekin realiza raul pe care-l facea , cavalerii jedi triumfau , dark sidious era invins , si everybody lived happily ever after... ar fii fost un imens esec din punctul meu de vedere! Imi pare bine ca Obi-Wan l-a invins pe Anekin ..sau mai bine zis Darth Vader! Bineinteles totul trebuia sa se conformeze povestii. Iar daca va uitati la ep IV A New Hope (adica primul film din 77) , veti vedea ca dupa vreo 20 de ani de la Revenge of the Sith , Obi-Wan si Darth Vader se intalnesc din nou ( la bordul Death Star-ului ) , Obi-Wan fiind insotit de Luke Skywalker , printesa Leia (sau cum o chema) si Han Solo. Batalia (destul de penibila) dintre un Obi-Wan de vreo 60 de ani si Darth Vader ..se termina cu victoria lui Vader wink.gif , insa Obi-Wan ramane in forma de spirit pentru ai da incredere lui Luke sa distruga Death Star-u...ma rog , sunt sigur ca , cunoasteti povestea tongue.gif

Oricum Obi-Wan a fost personajul meu preferat inca din Ep I Phantom Menace! Pustiu ala de Anekin era prea vraiste pentru a aduce pace si echilibru fortei.

@BAC , Roma nu a fost mai intai Imperiu si abia apoi Republica?

This post has been edited by AND: 23 May 2005, 11:53

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
5 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 06:52
Forum Renault