StarWars Ep. III -Revenge of the Sith, Rezervari, Impresii, Comentarii
![]() ![]() ![]() |
StarWars Ep. III -Revenge of the Sith, Rezervari, Impresii, Comentarii
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() Valentine, este absolut necesar sa pui urgent mana pe aceste doua filme, cu precadere pe Blade Runner, si sa le vezi. Nu de alta, dar la vremea lor au fost un fel de Matrix, si sunt cu muuult mai profunde si mai bune, din toate punctele de vedere, decat de-alde SW, ST, SG sau alte star-uri de consum... ![]() Sunt, practic, filmele SF veritabile, pentru cunoscatori care mai pun si probleme existentiale, nu doar pac-pac si whoom-whoom... ![]() Oricum, eu de-abia astept Razboiul Lumilor, varianta 2005/Spielberg/Tom Cruise, care va fi lansata mai la vara... ![]() Despre Screamers: http://movies.yahoo.com/shop?d=hv&cf=info&id=1800254272 (in care vei regasi niste figuri cunoscute de prin Nikita, Robocop, si alte filme...) Despre Blade Runner: http://movies.yahoo.com/shop?d=hv&cf=info&id=1800037822 (Harrison Ford si Rutger Hauer iti zic ceva?) |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(maddan @ 25 May 2005, 15:43) Oricum, eu de-abia astept Razboiul Lumilor, varianta 2005/Spielberg/Tom Cruise, care va fi lansata mai la vara... ![]() si cat de mult crezi ca se va diferentia fata de un independence day sa zicem? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai.... deloc?
![]() Da' cum alte filme SF care sa-mi potoleasca foamea nu prea sunt anuntate anul asta... M-am tot uitat pe preview-uri si n-am gasit multe... Uitasem: din categoria grea a filmelor SF, desi mai degraba fictiune decat science: Armata celor 12 maimute! Demential... |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Kunzite @ 23 May 2005, 18:29) Ce sa mai vorbim de DeathStar, ale carei planuri au aparut iirc inca din episodul 1? In ep. 4, de-abia o testau; ceea ce inseamna ca au terminat-o in 20+ ani. A doua versiune, mai mare, e construita mult mai repede... Pei e clar, le-a luat mai mult pentru ca la inceput s-au lovit de dificultati tehnice majore, pentru a caror depasire a fost nevoie de mult timp. Pe a doua au construit-o mai repede pentru ca deja aveau design-ul finalizat. ![]() Cine-i inginer sa-ti spuna ![]() |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Hmm, Screamers are nota cam mica, ma indoiesc sa fie de referinta. Insa Blade Runner schimba datele problemei.
|
--------------------
.
.
.
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
daca mai vreti un fantesy cu 3 capete peste armata celor 12 maimute (de acelasi regizor) va recomand cu mare caldura Brazil
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mache @ 24 May 2005, 14:42) @BAC Nu am vazut, inca, filmul si de aceea te intrebam. @AND Pentru episoadele 7, 8 si 9 vezi: http://www.supershadow.com ![]() Va rog sa vizitati site-ul ca tocmai ce a fost hackuit de niste baieti care s-au suparat pe acest "retarded" ![]() Na-va screenshoot: Image1.jpg ( Size: 104.37k ) Number of downloads: 61 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
maddan |
![]()
|
![]() AIX, lasa notele in pace, Screamers iti va placea daca ti-au placut si Blade Runner si Aliens... Daca nu ti-au placut... bof... Brasil este un film colosal. Parca ar fi fost regizat de Kafka, pe bune! Iar rolul lui de Niro acolo... ![]() Uneori cand il vad pe Iliescu, imi vine in minte melodia filmului: Brasiiil, Braaaasiil.... ps. sa nu uit: pentru cei mai tari de inima s-a inventat Sin City. Pana acum cel mai interesant film de fictiune al anului. |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Brazil, cumva halucinant..dar bun.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am fost astazi la Star Wars Ep. III Vreau sa spun ca acest film mi-a placut atat de tare incat il scoate de pe locul I pe American Beauty si trece el.
Mi s-a parut cel mai bine realizat episod de pana acum. Desi nu eram chiar asa un fan inrait Star-Wars. Cand urmaream acele lupte, mi se facea pielea gaina de emotie si traire. Este un film superb si ma simt fericit ca am luat parte la ultima productie star wars-iana! |
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
maddan |
![]()
|
L-am vazut si eu, pe de-antregul, azi.
Doua cuvinte: su-perb! Lasand la o parte replicile alea lame si mestecate ingrozitor de actori, filmul este poate chiar cel mai bun din intreaga serie SW. (parerea mea, nu dati cu pietre). Cel putin egal cu Imperiul contraataca. Au fost cateva faze la care chiar mi s-au umezit ochii. Moartea unor Jedi, de exemplu, fiara aia a lui Obi Wan care tipa ca un caine, degringolada aia teribila dinspre final.... Iar Lucas asta, desi nu stie sa scrie replici, si-a pastrat vie imaginatia - armele, vehiculele si tot ceea ce inseamna robot sau alien sunt redate cu un belsug de imaginatie si cu o atentie la detalii..... ceva colosal! Super bun, poate cel mai bun din seria SW... |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
dap, te inteleg total. Cand tipa Obi-Wan la Anakin ca "bai boule te-am iubit ca pe un frate" in colt acolo vroia sa apara o picatura
![]() |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
cabanos ticalos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 June 05 ![]() |
Nu a fost rau deloc filmul.
Mie mi-a placut si atacul clonelor. Ce ma enerveaza sint scenele alea de iubire cu vader si pamdee sau cum o cheama, totusi e sf si oamenii cu sabii laser nu prea ar trebui sa fie sentimentali... ![]() Oricum au fost mai putine scene din astea semisiropoase decat in atacul clonelor. Phantom menace m-a cam plictisit. |
--------------------
El Camino
El Camino
- El Camino
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Fire |
![]()
|
heheeeeeeeeeeeeeeee, sunt cam de acord cu 50% din text
![]() |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(AND @ 1 Jun 2005, 13:19) Mewahhaha, sunt total de acord ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
Fire |
![]()
|
m-a captivat site-ul asta, am stat 3 ore sa citesc cat mai mult...nici nu mi-am mai facut temele pt maine!
|
--------------------
Logan
Ambition
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
144,980 dipshits camped out in line for this movie only to realize that it sucks like the other 5.
asta spune tot.... |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Fire |
![]()
|
aia e o smecherie.....de fapt vrea sa spuna cati au citit acea pagina!
|
--------------------
Logan
Ambition
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Fire , site-ul il urmaresc de cativa ani. E destul de haios .. cu toate ca articolele de anul asta sunt mai slabute decat ce scria Maddox acum 2-3 ani ..alea erau asa tari incat radeam cu lacrimi in timp ce citeam ; poti sa le citesti si tu la sectia Archive.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
As vrea sa stiu daca acei critici sunt in stare sa faca un scenariu de film la fel de bun ca acele articole.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
Fire |
![]()
|
QUOTE(BAC @ 2 Jun 2005, 07:17) As vrea sa stiu daca acei critici sunt in stare sa faca un scenariu de film la fel de bun ca acele articole. Nu sunt mai multi, e unul singur..si intr-un fel te-ai luat de cine nu trebuie pentru ca acel om nu are ceva doar cu Star Wars, el are ceva cu toti si toate, e un negativist care atata valorile acestei generatii din 97 in coace. Te-ai speria/amuza daca ai citi si alte articole scrise de el (cum sa se sinucizi, cum sa-ti bati copilu ![]() |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
stasi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
am fost acum 2 zile la film, luat de val. nu sunt fan. departe de asta. speram doar sa vad efecte speciale in cele 2 ore pe care trebuia sa le pierd prin oras.
sfat pt cei din iasi: nu va duceti la cinema Victoria sa vedeti filmul. e de toata jena. cinematograful. imagine aproximativ clara doar pe mijloc. in stanga blur in dreapta blur. sunet pe boxele din fata, mai mult spre dreapta. poate am prins eu cel mai slab moment al tehnicianului insa nu mai calc la cinema macar 5 ani de acum incolo. in spatele meu, o familie rodea chipsuri iar ala micu plangea ca ii este frica si ca vrea acasa. dupa o ora de subtilitati schimbate cu prietenul din dreapta ca sa le priceapa castorii din spate, a cedat prietenul si le-a spus sa nu mai roada cu voce tare. una peste alta, o seara de kkt... filmul pare interesant din punct de vedere al efectelor. poate am sa incerc sa le vad la un cinema adevarat candva. povestea, personajele insa, ca un profan ce sunt, mi se par de desene animate. personaje comice prin aspect, tinuta, voce. n-am inteles de ce. credeam ca e un film mai serios. dramatism, lupte care sa aiba macar putin suport real. nu stiam ca se doresc momente vesele. dar ce stiu eu... fanii au fost probabil bucurosi de film. cand dau drumul astia la multiplex in iasi? stie cineva? This post has been edited by stasi: 2 Jun 2005, 12:58 |
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
AND |
![]()
|
Space Balls RULED! Lord Dark Helmet
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(stasi @ 2 Jun 2005, 13:57) credeam ca e un film mai serios. dramatism, lupte care sa aiba macar putin suport real. nu stiam ca se doresc momente vesele. dar ce stiu eu... fanii au fost probabil bucurosi de film. Este o POVESTE! Nu trebuie sa aiba nimic real, in ea. Este dramatic un pic, cel putin finalul episodului 3 ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
stasi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
nici nu ma gandeam ca este o poveste bazata pe fapte reale:)
dar chiar sa te lupti pe lava aia si sa n-ai nici pe dracu' si abia pe malul ala sa iei foc penibil dupa ce saracu de tine trecusesi prin atatea inainte.. dar cine stie ce costum avea pe el sau cu ce crema de ultima generatie se daduse... na.. posibil.. te pui cu tehnica... ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(stasi @ 2 Jun 2005, 20:16) dar chiar sa te lupti pe lava aia si sa n-ai nici pe dracu' si abia pe malul ala sa iei foc penibil dupa ce saracu de tine trecusesi prin atatea inainte.. E simplu: pana atunci stateau pe "pad-uri" care aveau activate scuturi (uite-te cu atentie sub ele se vedea scutul asa mai verzui), si de aia nu simteau caldura. In plus erau prea concentrati ![]() Faza cu luatul foc, nah ce vrei acuma ... trebuia sa explice aratarea din Ep. 6 cumva ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 10:44 |