StarWars Ep. III -Revenge of the Sith, Rezervari, Impresii, Comentarii
![]() ![]() ![]() |
StarWars Ep. III -Revenge of the Sith, Rezervari, Impresii, Comentarii
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|||
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai io zic ca filmul asta merita sa-l vezi numai la un cinema foarte bun. Sau pe dvd, cand apare...
Caci in afara de efectele speciale, daca e sa ma iau dupa ultimele doua filme din serie, n-ai sa prea ai ce vedea... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
e cu ala negru care respira greu ? tasu'........
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cine ma?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Lord Weder sau cum il cheama pe ala cu astm
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Aha, ala care-a inventat carburatorul la Dacie?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Turbata maimuta!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Darth Vader vine de la Dark Father sau Dark Invader.
Star Wars este de fapt facut folosind arhetipurile lui Jung. Te doare mintea! |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ciudata maimuta era turbata ...
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai baieti ia ..... va rog frumos sa nu va mai luati de filmul copilariei mele (cred ca am vazut toate filmele astea de cel putin 10-15 ori fiecare) ..... sunt mare fan al "STAR WARS"
![]() ![]() Please "help me Obi Wan you are my only hope" in lupta cu cei ce vor sa faca misto de aceasta "capodopera " .............. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Forta fie cu voi !!!!!!!!! ![]() ![]() This post has been edited by nairam: 4 May 2005, 18:09 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Ake |
![]()
|
Eee, ne mai distram si noi. Adevarul e ca eu chiar am avut o discutie cu nevasta-mea zilele astea, cand a fost iar StarWars- primul film pe Protv. Doar cu vreo doua saptamani inainte imi pusesem CD-ul . Nu pricepea si pace de ce ma uitam iar. I-am zis ca daca il mai da si maine, eu tot ma uit de la cap la coada, desi stiu replicile pe de rost. Pe undeva cred ca inca mai suntem copii, si astea sunt povestile noastre.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Zaaaaaam..laser frate!
![]() Eu sunt fan Star Wars,le-am vazut pe toate.Pentru mine Star Wars e un fel de Ileana Cosanzeana&Cei 7 pitici&Scufita Rosie&co cu lasere si nave. |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
La mine in firma, directorul si-a pus melodia din Star Wars pe mobil deja de mai bine de o luna...
![]() Desi dupa ce am vazut Matrix, T3, seria Alien sau multe alte filme SF de marca, Star Wars mi se par insipide, tot ma uit de la cap la coada la toata seria... Cred ca din acelasi sentiment al copilariei pierdute. Numa' ca nu voi fi in sala la avanpremiera si nici la premiera. Voi prefera sa vad filmul dupa vreo luna de la aparitie, si sa-l am si acasa pe computer... ps. Vlad, superb citatul ala din Jung de la inceputul linkului dat de tine! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
20 mai. Multiplex: Prima repezentatie: ora 14.00. Loc central rezervat. A doua reprezentatie: ora 17.15. Loc central rezervat.
This post has been edited by ssilviu: 4 May 2005, 22:25 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
@ ssilviu - cum ...cat ... vreau si eu
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Intr-un final am reusit si eu sa fac rost de niste rezervari dar pentru sambata 21 pe la ora 15:45 ...cu greu ca s-a bulucit multa lume sa faca rezervari inca de pe acum...
Totusi...rezervarea e ok...dar oare cat va fi biletu' ??? Ca daca baga scoruri d-alea gen movieplex de la plazza de 500 k lei mai bine ma imbat ! si astept sa iasa filmu' pe dvd... Parerea mea e ca filmu' merita vazut la cinema...acasa se pierde destul de mult din feelingul din sala de cinema... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 4 May 2005, 15:35) Darth Vader vine de la Dark Father sau Dark Invader. Star Wars este de fapt facut folosind arhetipurile lui Jung. Te doare mintea! in primul rand: primele trei episoade - alea din anii '70 - mi-au leganat copilaria. ma uit si acum la ele cu reala placere. celelalte - dezamagire crunta. chestiile astea cred ca se leaga. nu e chiar asa de far-fetched precum pare. Jung, a postulat mai multe, dar ce ne intereseaza pe noi aici este "subconstientul colectiv". asta e un fel de baza de date cu care practic ne nastem, si in care pastram un set de "imagini" ("simboluri" ar fi mai potrivit - ghilimelele nu sunt intamplatoare) care ne ajuta sa descifram / codam lumea. Jung le zice arhetipuri. dpdv literar, sunt foarte bine corelate de frazer, in "creanga de aur". eee, in primele trei, arhetipurile sunt foarte clare: avem o calatorie initiatica (un motiv arhetipal puternic): Luke este "tanarul care se descopera" printr-o calatorie in care e insotit de tot felul de "side-kicks": "batranul intelept" - obi wan kenobi, "prietenul credincios" - captain solo "umanoidul / semianimal" chewbaka, "mascariciul" - 3PO, "dwarful" - tacut si intelept - R2D2. apare pana si calul rapcigos capabil de exploituri nemaiauzite - the millenium falcon. tot filmul este intesat de imagini similare. ganditi-va doar la orasul ala ciuperca - este clar arhetipul insulei, care este neutru, poate capata valente pozitive sau negative. Exact asa se intampla si acolo - insula apare intai ca un refugiu, si se transforma apoi in inchisoare. asta rezulta intr-un filon de actiune foarte clar, cu personaje bine conturate pe care nu numai ca le "intelegem" ci le "simtim" - "se adreseaza" unor chestii mai profunde din "psyche-le" nostru. pe cand celelalte doua: verze cu carne: batai multe, efecte speciale si atat. daca nu ma credeti pe cuvant, uitati-va la basmele noastre: sunt construite pe acelasi schelet. luke e fat frumos, obi won este sfatuitorul / baba inteleapta / sfanta vineri etc. chewbaka ar putea fi pasarila-lat-lungila sau sfarma piatra etc. sa nu zambiti ingaduitor ![]() ![]() |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Ant @ 5 May 2005, 10:15) http://www.hmultiplex.ro/rsv.jsp?SHOW=632 io am facut rezervarea acum vreo 2 saptamani.... Nu mai stiu daca sunt locuri...Cat despre bilet, poate sa fie si un milion...dar e 17,5 lei din cate stiu...la avanpremiera.. This post has been edited by ssilviu: 5 May 2005, 10:21 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
ssilviu |
![]()
|
pe telefon mi-am pus melodia de la star wars de pe un laptop, cu infrarosu....
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
geo76com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 9 April 04 ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 5 May 2005, 10:15) http://www.hmultiplex.ro/rsv.jsp?SHOW=632 io am facut rezervarea acum vreo 2 saptamani.... Nu mai stiu daca sunt locuri...Cat despre bilet, poate sa fie si un milion...dar e 17,5 lei din cate stiu...la avanpremiera.. Deja nu mai sint bilete la Hmultiplex pt vineri simbata si duminica de la ore rezonabile, adica de la 16, gata sala plina. Dar mai exista o varianta la Movieplex si biletul nu este asa de scump, doar 14 lei grei. Exista si ala de 50 de lei dar ala e deja scump |
--------------------
DACIA
1310L
1995 ...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
A aparut cimva pe CD sau DVd filmul?
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cine vrea melodia (cererea a fost foarte mare
![]() Post edit: De fapt vad ca nu ma lasa... Sorry This post has been edited by nick: 5 May 2005, 15:57 |
|
ssilviu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
nick |
![]()
|
![]() Am atasat fisierul zipuit. Fisierul anterior era corupt. Sorry. This post has been edited by nick: 6 May 2005, 14:19 |
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Ce fisier e si ala, dezarhivat e 17.5 kb, nu merge.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
nick |
![]()
|
Pe Sonny-Erricsson merge foarte bine.
|
|
Ant |
![]()
|
Aham d-aia n-a mers pe nokia, ca nu intelegeam ce naiba are ca la tine merge si la mine nu ...
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 14:52 |