Indicator presiune ulei
![]() ![]() ![]() |
Indicator presiune ulei
caphonne |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|||
johans |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 13 January 09 ![]() |
Eu am gasit ceasuri in talcioc 10 lei apa si ulei ........sonda de presiune intre 15 lei si 45lei...de preferinta noua.
Si mie imi plac cele de tuning, dar macar pe cel de 120 lei tot il iau,merita ........are si sonda de ulei .......... http://www.tuningmall.ro/accesorii-interio...355-258355.html Cu stima, This post has been edited by johans: 21 Sep 2010, 13:42 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2000
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Am vazut ca sunt cu tot cu sonda dar cum am spus scump domne scump.
|
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
ca sa suntati firmele de tunning, cumparati de pe ebay
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
caphonne |
![]()
|
Da Augustin dar nu oricine poate cumpara de pe ebay.Eu unul nici nu stiu cum si am vazut ca multi nu livreaza in Romania.
|
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Doar asa... la o cautare rapida dupa "oil gauge" pe ebay:
ebay Doar ca trebuie sa cauti mai atent la unii care iau mai putin pe transport. This post has been edited by Iulikk: 21 Sep 2010, 18:52 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
johans |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 13 January 09 ![]() |
Salut,
Ar fi interesant cum se poate cumpara de pe ebay ![]() Cu stima, |
--------------------
Dacia
Super Nova
2000
|
|
caphonne |
![]()
|
Pai asta spuneam si eu.Nu oricine poate cumpara.Ai nevoie de cont pe ebay, de card de credit securizat si nu mai stiu ce.Asa de cautat stiu si eu sa caut.
|
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu e adevarat. Eu am card student de la ING (nu e special pentru net, cu el platesc cam tot). Iti faci cont pe ebay, cont pe paypal la care atasezi cardul si asta e. Eu am luat 2 produse din china de pe ebay.
This post has been edited by Iulikk: 21 Sep 2010, 19:55 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
caphonne |
![]()
|
Cont pe ebay tocmai am incercat la rubrica state/province ce aleg ca suntr numia zone din america.Mai e vreun ebay pt europa?Nu-mi fac nici un cont ma mai trezesc si fara bani pe card.
This post has been edited by caphonne: 21 Sep 2010, 20:41 |
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
Iulikk |
![]()
|
Selectezi mai intai Country/Region.
Untitled.png ( Size: 145.28k ) Number of downloads: 298 PS: nu prea ai cum sa ramai fara bani pe card, pentru ca sunt controlati de pay-pal, adica tu trimiti bani pe paypalu' vanzatorului. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Stati linistiti si eu am crad ING Student. E simplu, iar banii nu dispar din cont pt ca nu mai pot romanii face bagabonteli..Fain cu globalizarea : cumperi din China sau SUA cu un click:)))
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
caphonne |
![]()
|
da voi arunca azi o privire mai atent aseara ma grabeam.sa vad ca am gasit din alea de dacia la unul pe net faza e ca nu prea am cum sa le probez dar si pretul este mic.
Gata am luat de pe okazii 3 bucati ceasuri apa ,ulei si tensiune baterie.Pe seara ma vad cu omul sa mi le dea.Ramane sa caut sondele. This post has been edited by caphonne: 22 Sep 2010, 09:23 |
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut,
@caphonne, ceva noutati ? montaj, detalii, piese, rezultate, costuri ? ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:44 |