Tinerete incontro?, twilightul viitorului nostru....
![]() ![]() ![]() |
Tinerete incontro?, twilightul viitorului nostru....
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pai nu puteam sa lipsesc, stiti ca am boala pe drogatii discotecari. Acu ceva timp a fost o mare destrabalare la stiudio martin, si-au venit drogatii si mi-au furat capacelul de la ventil si capacul central al jantei pe care scrie "DACIA" si care mascheaza capacelul de vizitare/lubrifiere de la tambur, si au bagat acolo o hartie. Niste gunoaie de oameni. Sunt sigur ca doar niste pusti drogati si oligofreni puteau sa-mi faca asta la masina. Poze cu roata vandalizata (am scos eu hartia). Sper sa arda in iad pentru asta. Noroc ca nu mi-au furat capacelele de pe piulite. ... niste scursuri ale societatii, sper sa ajunga in faliment parintii care ii rasfata, iar ei sa vanda cartofi in piata Obor, dar nu la tarabe, ci pe marginea drumului.
![]() Attached thumbnail(s) 01072010124.jpg ( Size: 458.11k ) Number of downloads: 352 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pai cum sa nu te enervezi domle`!?
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Filip: 3 Jul 2010, 01:20 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pilif, tu cam faci ce vrei p-aici. Ai deja topicul cu pocinogul, care-i doar al tau. La ce mai apari aici cu picanterii de genu' asta?!?
Aia de aici, cu moga si vampirii nu ti-au furat niciun capacel de valva. Mai degraba babele care care s-au dus a doua zi de dimineata cu noaptea-n cap la biserica te-au lasat fara alea. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Problema este ca acesti tineri vor ajunge sa ne plateasca ( teoretic) batranetea ( pansia).
Vor ajunge medici, politisti, pompieri judecatori.............. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(kog @ 2 Jul 2010, 22:32) Dupa o pauza de multi ani am ajuns iar la mare prin 2001 si deja se mai schimbase treaba. Strungarul si tamplarul nu mai puteau sa isi duca familiile la mare asa usor, iar rectificatorul aducea manacarea in rucsac de acasa. Preturile erau foarte mari, multa lume de fite, ferrari, aparusera de 1 an manelele, dar inca nu erau deranjante, mult mai putini oameni simpli isi permiteau sa mearga la mare. Conditiile lasau de dorit. Camerele la pret acceptabil erau aceleasi pe care le lasase rectificatorul in tinerete, iar cazarea de calitate era la un pret de multe stele. Asta era acum 10 ani, de atunci nu am mai dat pe la mare si tare mi-e teama ca o sa fiu profund dezamagit de statiunile pline de vile, bo$$i, pitzipoance cu impresii si masini scumpe. ultima oara cind a fost sa ma duc la mare in romania a fost anul de gratie 2007 (la costinesti)(dupa o lunga pauza) unde pot sa zic ca am spart bani in prostie, fara numar, fara numar. in 2009, printre altele am stat in malaezia & filipine (asta ca sa enumar numai zilele de stat cu p*la la soare din concediu) sincer, crede-ma servirea ce-am avut-o acolo + plus conditiile la de cazare nu cred ca s-ar compara cu nimic de pe litoralul romanesc ( ![]() ![]() romania >>rromanes pe banii tai This post has been edited by kaspersky: 3 Jul 2010, 05:02 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Filip @ 3 Jul 2010, 01:26) Fratilor, am 2 cuvinte pentru voi: selectie naturala. Sa nu va mai para rau de tineret, si-o face cu mana lui. ![]() Era ieri un grup de tinerei parca ziceai ca-s beti, sa-i fi vazut cum mergeau pe strada, cand au trecut pe langa un harb de masina a sarit un mascul cu picioarele pe ea, ghinion ca n-a cazut in cap ci pe spate.....si ma gandeam sa intru putin in ei sa fac o selectie, naturala desigur. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@Filip: Tu chiar vorbesti serios???
N-am mai auzit pe nimeni sa se crizeze in halul asta pentru un ventil! Jeez! Referitor la "mandria tarii" inainte si dupa "lovilutie" rolul capital l-a avut tv-ul si dpmdv principalul vinovat este Prostv-ul, primul post care a promovat manelistii si modul de viata cocalaresc. Dupa ei dar la mica distanta trupele de pseudo-gangsteri hip-hop care au popularizat ideea de "imi bag cenzurata in lege, societate, etc" ca pe ceva cool, statul in sine care a tratat cu derriere-ul scoala si educatia sub pretextul "reformei si demitizarii". Eu am invatat la scoala ca Stefan era mare, pe astia ii informeaza, ca nu poti sa spui ca ii invata, ca de fapt era un muieratic cam despotic da' era baiat ok ca facea biserici. Destul de adevarat de altfel, dar orice natie are nevoie de eroi. Nu stiu vreo alta tara care sa-si bagatelizeze in asa hal istoria si spiritul national cum a facut-o Rromania! Morala: un popor apatic, manelizat si tembelizat, cu o proasta constiinta de sine, incapabil sa protesteze, bun doar sa voteze "pe cine trebuie". |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Vorbeste gura fara el.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(xxm @ 2 Jul 2010, 23:34) Aici sunt si perlele scoase de fostii liceeni ce au dat BAC-ul anul acesta: http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertain...-profesori.html sunt de fapt de anul trecut, le-am pus si eu in topicul despre bacalaureat. treaba este asa. eu compar adolescentii, tineretul cu mine. cum am mai spus am 23 de ani, deci am prins toata aceasta spalare de creier cu vedetele de carton, cu ziarele tabloid, cu manelele facute imnuri si viceversa, am prins scoala de care se plang toti; DAR cu ce sunt eu mai special fata de altii din jurul meu, de am putut sa-mi dau seama de ceea ce se intampla si am refuzat sa iau parte la acest fenomen?? nu tot 2 maini si 2 picioare am si eu?? ma tot uit si in acelasi timp minunez de varul meu. are 14 ani (ii va implini vara asta) si bineinteles ca va trebui sa-si faca buletin. cum spunea cineva pe aici nu prea merita acest act! el este intr-adevar din provincie si pe acolo parca incultura si apetitul pentru cocalarism sunt si mai mari. eu copil fiind ma uitam la desene animate din alea ca lumea nu tampeniile care se difuzeaza acum, el se uita la taraf (post cu manele). eu uitandu-ma la desene am invatat niste cuvinte de baza in limba engleza, nu pot spune ca stiam foarte bine, dar "bugheam" niste chestii in momentul in care am inceput sa studiez limba engleza la scoala (clasa a 5a). cred ca nu mai are rost sa spun ce nivel de cunoastere al limbii engleze are varul meu, chiar daca el studiaza aceasta limba din clasa a 2a. la franceza ii faceam eu temele de rusinea matusii mele, ea fiind persoana care m-a crescut alaturi de bunica mea pana la 7 ani. si ma minunez ca asa de mult le-au spalat creierul aceste "vicii": manele, hi5, vedetele de carton, incat el nu-si da seama ce face. am incercat sa-l impulsionez cu invatatul ca anul viitor pe vremea asta va da examenul de capacitate (sau cum se mai da acum) si va trebuie sa intre la un liceu, dar el pur si simplu rade, nu constientizeaza. ma uit pe profilul lui pe hi5 si parca mi-e rusine ca e varul meu, pur si simplu vad poze din alea specifice cocalarilor si pitipoancelor: la volanul masinii de serviciu a lui taica-su, cu telefonul in oglinda din baie sa se vada freza proaspat gelata... si ca varul meu sunt multi, foarte multi... cum spunea cineva mai sus ei vor fi viitorul, ei ne vor sustine cand noi va trebui sa iesim la pensie... e clar ne-am dus draq.......... This post has been edited by slider2: 3 Jul 2010, 08:51 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.366 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bah, ce probleme au si unii... guvernu a furat toti banii, nimeni nu munceste sa produca altii (deh, traiesc din chirii, sunt studenti la artifex sau spiru si iau bani de la tata, n-au unde etc) si pe unii ii deranjeaza ce filme urmareste tineretul... De aia nu merge nimic in tara asta, ca ne f*** grija de altii in loc se ne f*** de noi insine.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
ce a inteles einstein din toata discutia asta...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 3 Jul 2010, 06:06) Era ieri un grup de tinerei parca ziceai ca-s beti, sa-i fi vazut cum mergeau pe strada, cand au trecut pe langa un harb de masina a sarit un mascul cu picioarele pe ea, ghinion ca n-a cazut in cap ci pe spate..... P-a mea a trosnit-o unu' d-asta mic cu picioru-n portiera, mi-a zapacit-o de tot ![]() Stiu ca era mic ca-i puteam lua masura din urma lasata... ainjtain, culca-te la loc. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io propun sa-i spunem zweistein
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(slider2 @ 3 Jul 2010, 08:48) . eu uitandu-ma la desene am invatat niste cuvinte de baza in limba engleza, nu pot spune ca stiam foarte bine, dar "bugheam" niste chestii in momentul in care am inceput sa studiez limba engleza la scoala (clasa a 5a). cred ca nu mai are rost sa spun ce nivel de cunoastere al limbii engleze are varul meu, chiar daca el studiaza aceasta limba din clasa a 2a. Ca bine spui, si eu ma uitam la TV, pe CN dar macar am invatat engleza. Pe mine ma mai deranjeaza inca o chestie; curentul asta nou, din intreaga mass-media gen ' Nu m-am nascut in locul potrivit'. E o aberatie, care se propaga din ce in ce mai repede. Daca ne nasteam in Bangladesh, Somalia, etc? This post has been edited by giany911: 3 Jul 2010, 10:26 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
s-a dus drac si CN-u
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
slider2 |
![]()
|
nici desenele animate din ziua de azi nu mai sunt ce au fost. de curand ma uitam pe CN si nu imi venea sa cred ce tampenii puteam sa vad...
in schimb am gasit un canal de desene numit boomerang pe care ruleaza toate acele desene misto cu care am copilarit: tom & jerry, looney tunes, batman, popeye, etc. daca as avea un copil mic doar pe acest canal l-as lasa sa se uite si nu la porcarii gen pokemon sau mai stiu eu ce... |
--------------------
symboala
neagra
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
+ Ca acum CN e dublat in lb. romana daca nu ma insel.
|
--------------------
Dacia
Berlina
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
l-au facut praf cu dublarea, oricum circula vorba ca e falimentar. In evolutia postului se reflecta evolutia societatii in general. Tot ce se da pe post are scop comercial, cumpara creioane cu nu stiu cine, geanta roz cu aia, jucarii cu ailalti; in schimb nu am vazut nici o data jucarii si marfa comerciala cu Ed, Edd'n Eddy, sau Courage.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
giany911 |
![]()
|
Erau si atunci, numai ca nu prea indrazneai sa ceri parintilor asa ceva. Preferam sa mananc o prajitura.
This post has been edited by giany911: 3 Jul 2010, 10:50 |
--------------------
Dacia
Berlina
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
indrazneai da indrazneai degeaba...pe de alta parte daca mancai o prajitura de fiecare data cand iti doreai o jucarie...deveneai obez.acum ce sa-ti spun eu...cand spui "preferam sa mananc o prajitura" ma gandesc ca nu tot timpul o si mancai...uneori ramaneai doar cu orgoliul si mandria ca ai si tu preferinte ca orice om normal...
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Tineret
![]() ![]() ![]() This post has been edited by eXtenSion: 3 Jul 2010, 11:49 Attached thumbnail(s) Image_0417_1244_CH_96__1_.jpg ( Size: 59.14k ) Number of downloads: 274 Image_0605_2209_CH_15__2_.jpg ( Size: 40.47k ) Number of downloads: 245 Image_0605_2210_CH_15_.jpg ( Size: 34.39k ) Number of downloads: 241 Image_0612_2215_CH_15__1_.jpg ( Size: 71.86k ) Number of downloads: 234 Image_0612_2215_CH_15__7_.jpg ( Size: 52.61k ) Number of downloads: 103 Image_0630_0118_CH_96_.jpg ( Size: 66.53k ) Number of downloads: 83 Image_0630_0126_CH_96__4_.jpg ( Size: 66.63k ) Number of downloads: 81 Image_0605_2229_CH_15_.jpg ( Size: 39.68k ) Number of downloads: 86 Image_0605_2246_CH_15__6_.jpg ( Size: 37.18k ) Number of downloads: 88 Image_0605_2246_CH_15__5_.jpg ( Size: 36.64k ) Number of downloads: 80 Image_0605_2246_CH_15__3_.jpg ( Size: 35.66k ) Number of downloads: 67 Image_0605_2246_CH_15__1_.jpg ( Size: 37.29k ) Number of downloads: 86 Image_0605_2246_CH_15_.jpg ( Size: 35.49k ) Number of downloads: 70 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(giany911 @ 3 Jul 2010, 11:22) Ca bine spui, si eu ma uitam la TV, pe CN dar macar am invatat engleza. Pe mine ma mai deranjeaza inca o chestie; curentul asta nou, din intreaga mass-media gen ' Nu m-am nascut in locul potrivit'. E o aberatie, care se propaga din ce in ce mai repede. Daca ne nasteam in Bangladesh, Somalia, etc? E din ciclul resemnarii, cam la fel cu "altii mai buni n-avem". Cam asa se concude prostimea. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
slider2 |
![]()
|
m-am trezit de dimineata
mama pleaca la piata catelul nu vrea afara lectii am facut aseara ne jucam si ne distram la abracadabra ne uitam haideti cu totii, magicianul ne cheama la joc!! ![]() ![]() This post has been edited by slider2: 3 Jul 2010, 12:32 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
slider2 |
![]()
|
si mai era unul, tot asa cu o emisiune din asta de dimineata, arlechino parca ii spunea, il intruchipa actorul mihai gruia
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
C@talin |
![]()
|
da parca asa
![]() 3 Jul 2010, 14:09: ![]() This post has been edited by C@talin: 3 Jul 2010, 13:09 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Da' de magarus ati uitat? Pe Youtube nu gasesc nimic la o cautare rapida...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 04:02 |