Tinerete incontro?, twilightul viitorului nostru....
![]() ![]() ![]() |
Tinerete incontro?, twilightul viitorului nostru....
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eh, nu e asa grav daca esti destept intr-o lume de prosti...
In plus selectia naturala functioneaza. This post has been edited by C a t a l i n: 3 Jul 2010, 15:23 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Tinerii aia de la "parinti vs. copii" sunt platiti, totul e regizat, la fel ca emisunea "tradati in dragoste" de pe prima. Chiar am cunoscut un tanar de la "tradati in dragoste" pe care chiar l-am vazut la tv (din intamplare). Era amic cu un coleg din clasa, si cand l-am vazut l-am intrebat daca e pe bune emisiunea, si a zis ca nu, ii dadusera 3 milioane.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Problema nu e ca aia-s platiti, asta era evident, problema e ca-s in realitate multi care se comporta cam asa, si aia nu mai joaca teatru.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
toata romania e regizata.de basescu
![]() This post has been edited by C@talin: 3 Jul 2010, 15:36 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Da, clar ca e regizata, ca doar "psihopedagoaga noastra" apare, ca prin minune, dupa x zile gata filmate.
![]() ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
tineretea incotro
incoace ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
rezultatele de la BAC de anul acesta mi se par foarte slabe. cred ca avem deja toate semnalele unui viitor sigur... de incert
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
si te gandeste ca trebuia sa cada mai multi poate inca 20%.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Cand o sa faca tineretul nostru asa ceva?
Poaaaaaate cand o sa le pice messengeru' si ODC-ul. Si au sa-l puna presedinte pe Guta. Prim ministru C@calin ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
slider2 |
![]()
|
@Muttley eu tare ma indoiesc ca va mai exista vreo revolutie in Romanica, chiar daca Base ajunge in postura lui Ceasca...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca Base ajunge in postura lu' Ceasca, aia e, in sine, o revolutie. Capitan e, se avanseaza General-Maresal si o luam de unde am ramas, in 44.
This post has been edited by corbex: 5 Jul 2010, 20:29 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Neah, eu ma refeream cam la altceva. Si anume ca ei nu stiu anumite chestii, gen multi oameni morti, pentru libertatea de a venera tigani cantatori de manele.
Pe de alta parte, chiar de ar sti nu s-ar schimba nimic. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Asta-nseamna ca nu scapam da iliescu inca 70 de ani...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 5 Jul 2010, 20:33) Neah, eu ma refeream cam la altceva. Si anume ca ei nu stiu anumite chestii, gen multi oameni morti, pentru libertatea de a venera tigani cantatori de manele. Pe de alta parte, chiar de ar sti nu s-ar schimba nimic. sunt curios cati dintre acesti fani ai crepuscului vor simti ce am simtit eu cand am privit panoul cu numele celor decedati la revolutie din cadrul muzeului de istorie din bucuresti. This post has been edited by slider2: 5 Jul 2010, 21:08 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
TRIST ! DAR ADEVARAT !
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Muttley |
![]()
|
Daca ar bea 3 litri de bere in 45 de minute... acelasi lucru?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Muttley @ 5 Jul 2010, 21:02) Cand o sa faca tineretul nostru asa ceva? Poaaaaaate cand o sa le pice messengeru' si ODC-ul. Si au sa-l puna presedinte pe Guta. Prim ministru C@calin ![]() Gluma gluma dar nu mai avem mult, Boc e un prim pas cauta filmul Idiocracy, cam asa se ajunge ![]() This post has been edited by CriSTI68: 5 Jul 2010, 21:08 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
xxm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 2 December 06 From: Satu Mare ![]() |
Nici acest om nu pare a fi departe de tinerete si multi altii de nivelul lui vor "contribui" pentru o Romanie mai buna si reprezinta intr-un oarecare fel viitorul tarii. Uitati-va la el cat de bine se simte crezand ca e in trend prin a purta acei ochelari de soare in camera lui, cu becul aprins, desigur pentru a face o traducere care va fi utila ulterior unei etnii pentru care tara noastra face foarte multe si cheltuie foarte multi bani prin a le spori setea de nemunca, lenevie sau furat! This post has been edited by xxm: 5 Jul 2010, 23:38 |
--------------------
Renault/Dacia
Clio/1300
2002/1978
- SM-11-JAC
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Un film in care joaca tipa din Twillight (Kristen Stewart) si in care dovedeste ca mai stie si altceva decat respectiva telenovela respectiva este The Cake Eaters. Uitati-va la el, eu ii dau un 9 pe cand twillight abia i-as da un 6.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(xxm @ 6 Jul 2010, 00:37) Nici acest om nu pare a fi departe de tinerete si multi altii de nivelul lui vor "contribui" pentru o Romanie mai buna si reprezinta intr-un oarecare fel viitorul tarii. Uitati-va la el cat de bine se simte crezand ca e in trend prin a purta acei ochelari de soare in camera lui, cu becul aprins, desigur pentru a face o traducere care va fi utila ulterior unei etnii pentru care tara noastra face foarte multe si cheltuie foarte multi bani prin a le spori setea de nemunca, lenevie sau furat! Eu de cand va tot zic sa-mi inchiriati stadionul national si o fabrica de gloante, ca de rest ma ocup eu.... |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
bravo slider2
|
--------------------
/
/
/
|
|
C@talin |
![]()
|
cam asta e viitoru
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
M.C. |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu mai puneti filmulete de genul asta, considerati ca babuta aia este bunica voastra.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
slider2 |
![]()
|
![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
slider2 |
![]()
|
erai pe aproape sa scrii si tu ceva complet corect
![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 04:47 |