vreau semnalizari albe,unde gasesc?, sau stie cineva cine face?
![]() ![]() ![]() |
vreau semnalizari albe,unde gasesc?, sau stie cineva cine face?
elro |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Attached thumbnail(s) Copy_of_DSC00206.JPG ( Size: 23.88k ) Number of downloads: 2098 |
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Desi nu te ajuta, dar totusi iti spun: in bucuresti se gasesc in targ. In constanta nu stiu
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(rcosmin @ 4 May 2005, 18:13) vreau semnalizari albe ![]() ![]() vreau semnalizari albe pt acest model de Dacie (vezi poza) Eu sunt din CT si am vazut 2 masini de Bucuresti cu semnalizari albe.Cine stie unde se gasesc,rog sa ma anunte si pe mine ![]() Iar eu cred ca aveai mai mult succes daca faceai topicul la "Piese CLT" sau "Imbunatatiri CLT". Poate si un "search" este util ! P.S. Daca pui "lampi semnalizatoare" albe, trebuie sa pui neaparat becuri galbene, sau risti sa te targuiesti pentru talon cu un politai, care tine la regulament... This post has been edited by GABY IS BACK !: 4 May 2005, 17:56 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 4 May 2005, 17:51) Iar eu cred ca aveai mai mult succes daca faceai topicul la "Piese CLT" sau "Imbunatatiri CLT". Poate si un "search" este util ! P.S. Daca pui "lampi semnalizatoare" albe, trebuie sa pui neaparat becuri galbene, sau risti sa te targuiesti pentru talon cu un politai, care tine la regulament... Sunt constient ca trebuiesc becuri portocalii,dar pana la becuri(care se gasesc pe toate strazile) unde gasesc semnalizatoare albe??? Se poate interesa careva care este din Bucuresty sa imi spuna si mie ce si cat costa? Ms. frumos This post has been edited by rcosmin: 4 May 2005, 18:12 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Poti alege becuri Philips SilverVision. (stinse sunt albe si aprinse sunt portocalii)
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(rcosmin @ 4 May 2005, 19:10) Sunt constient ca trebuiesc becuri portocalii,dar pana la becuri(care se gasesc pe toate strazile) unde gasesc semnalizatoare albe??? Se poate interesa careva care este din Bucuresty sa imi spuna si mie ce si cat costa? Ms. frumos Sfatul cu topicul la acele sectiuni nu este gratuit, respectiv, sunt sanse mai bune, datorate probabilitatii de vizitare ( de catre useri cu acelasi tip de masina ) mai mare, sa primesti un raspuns la obiect. Nici partea cu "search-ul" nu e de neglijat. This post has been edited by GABY IS BACK !: 4 May 2005, 18:19 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
elro |
![]()
|
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 4 May 2005, 18:17) Sfatul cu topicul la acele sectiuni nu este gratuit, respectiv, sunt sanse mai bune, datorate probabilitatii de vizitare ( de catre useri cu acelasi tip de masina ) mai mare, sa primesti un raspuns la obiect. Nici partea cu "search-ul" nu e de neglijat. Atunci rog sa se mute la Inbunatatiri Celelalte,dar aici am crezut eu ca e de cuviinta sa il postez ca este trafic mai mare ![]() Ghiar nu stie nimeni unde pot gasi asa ceva ![]() ![]() ![]() This post has been edited by rcosmin: 5 May 2005, 11:09 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
io mi-am luat la a mea anul trecut de la un magazin de piese auto si costau cat alea normale (75mii cu tot cu bec). Io am modelul rotund.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
asa "eftine"?din alea patratoase se gasesc?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
elro |
![]()
|
eu vreau ca in poza de mai sus(dar albe) gasesc?
si daca da unde?ca vreau acum cat am pasarici la cap,ca daca imi trece cheful..... |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
nu cred ca se gasesc ca si eu caut de mult!
|
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.Albe nu cred ca vei gasi dar incolore mai mult ca sigur.Am vazut in magazin semnalizatoarele de pe aripi cu plasticul ala incolor.LA o masina am vazut inlocuite semnalizarile de pe aripi cu unele de vw si sunt super dragute.Cred ca se gasesc pe la dezmembrari.
![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
mariusCYP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 17 June 05 ![]() |
QUOTE(rcosmin @ 4 May 2005, 18:10) Sunt constient ca trebuiesc becuri portocalii,dar pana la becuri(care se gasesc pe toate strazile) unde gasesc semnalizatoare albe??? Se poate interesa careva care este din Bucuresty sa imi spuna si mie ce si cat costa? Ms. frumos La noi in Timisoara costa la targ 60mii bucata! |
--------------------
dacia
break
- TM 08 ---
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
QUOTE(gattoman @ 23 Aug 2005, 09:17) Sal.Albe nu cred ca vei gasi dar incolore mai mult ca sigur.Am vazut in magazin semnalizatoarele de pe aripi cu plasticul ala incolor.LA o masina am vazut inlocuite semnalizarile de pe aripi cu unele de vw si sunt super dragute.Cred ca se gasesc pe la dezmembrari. ![]() Era vorba de semnalele din fata nu de lucasuri(adica alea de pe aripi ) ![]() |
--------------------
Dacia
2008, 2004
|
|
elro |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by rcosmin: 28 Aug 2005, 17:42 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
eu cred ca sunt facute , poate ne spune si noua cineva unde...
![]() |
--------------------
Dacia
2008, 2004
|
|
geti |
![]() ![]()
|
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
ardmotoring.go.ro
|
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|
elro |
![]()
|
am gasit pe aici o masina de vanzare care are semnalizari albe
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=14034 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=14037 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
2008, 2004
|
|
elro |
![]()
|
pui www. in fata si merge,dar eu le-am trimis un mail si nu au dat nici un semn de viata
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
Mai nene , am vorbit cu unul din vitan care cica ELBA a fabricat semnale albe , dar foarte putine ca nu au avut omologare si a trebuit sa le scoata dupa piata....
A zis ca l-a mai intrebat multi si face tot posibilul sa gaseasca ( poate si numai geamul) , ca poate a mai ramas un stoc vechi pe undeva, oricum o sa va tin la curent ![]() |
--------------------
Dacia
2008, 2004
|
|
elro |
![]()
|
QUOTE(ciprianeduard @ 6 Sep 2005, 23:24) Mai nene , am vorbit cu unul din vitan care cica ELBA a fabricat semnale albe , dar foarte putine ca nu au avut omologare si a trebuit sa le scoata dupa piata.... A zis ca l-a mai intrebat multi si face tot posibilul sa gaseasca ( poate si numai geamul) , ca poate a mai ramas un stoc vechi pe undeva, oricum o sa va tin la curent ![]() EU SUNT PRIMUL PE LISTA ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
OK!
|
--------------------
Dacia
2008, 2004
|
|
mariusCYP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 17 June 05 ![]() |
QUOTE(ciprianeduard @ 6 Sep 2005, 23:24) Mai nene , am vorbit cu unul din vitan care cica ELBA a fabricat semnale albe , dar foarte putine ca nu au avut omologare si a trebuit sa le scoata dupa piata.... A zis ca l-a mai intrebat multi si face tot posibilul sa gaseasca ( poate si numai geamul) , ca poate a mai ramas un stoc vechi pe undeva, oricum o sa va tin la curent ![]() La timisoara la Piata de auto se gaseste si costa bucata 60 mii! |
--------------------
dacia
break
- TM 08 ---
|
|
elro |
![]()
|
Eu iti dau 100.000/bucata daca ai bunavointa sa le cumperi tu si sa le trimiti prin posta,eu sunt din CT,nu cred ca o sa am drum prin Timisoara prea curand...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
Ma mariucCYP , tu vorbesti sigur de semnalele de fata ( de la faruri ) ? Sau vorbesti de lucasuri ( alea dupa aripile de fata) ? ca sau mai incurcat astea odata.....
|
--------------------
Dacia
2008, 2004
|
|
m_and_trix |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 144 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai vrea cineva semnale transparente?
|
--------------------
AUDI
A4 AVANT
2004 1.9 TDI
- B-989-NLY
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
hecbv |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 6 May 05 ![]() |
eu vreau pt modelu de la inceputul topicului pe fatza alea de langa faruri si transparente ca in topicu asa nu vad pe nici unu sa gaseasca toti vorbresc si raman vorbe
![]() |
--------------------
dacia
1310 Lux
- hec_bv schimb iluminare bord
0723735110 hecaru |
|
elro |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:29 |