Planetare Italia sau Germania pentru solenza
![]() ![]() ![]() |
Planetare Italia sau Germania pentru solenza
CIPTUNING |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|||
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.056 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
http://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_H._Rzeppa
Articulatie Rzeppa Grig This post has been edited by Agrig: 23 Oct 2010, 23:29 Attached thumbnail(s) cvjointdiagram.gif ( Size: 11.83k ) Number of downloads: 819 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Doar ca la noi arata putin ALTFEL in interior ... Poate daca ar fi folosit acest principiu rezistau mai mult ...
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Nu stie nimeni ce planetara de renault s-ar potrivi pe dacie, dar la care sa se poata schimba doar capul. Asa stii ca dai un ban o data iar apoi daca bat schimbi doar capul care clar e mai ieftin ca o planetara
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
arin |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 32 Joined: 26 March 09 From: Arad ![]() |
exista o firma in cluj se numeste BONMARC ,care vinde piese pt solenza de la diferiti producatori,eu am comandat de la ei mai multe piese si le-am primit prin curierat este o firma serioasa nu vreau sa fac reclama dar eu am fost multumit de ei, intrati pe http://www.bizoo.ro/produse/piese-solenza/start-0/10/ au si planetare parca italiene .
|
--------------------
dacia
Solenza
2004
- ar _xxx
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Daca ar fi sa aleg, as pune planetara originala. Cu asam, conex,etc si ce neamuri de firme mai sunt, nu m-as risca. Cand vine vorba de piese de genul asta, nu m-as risca la altceva. Cu ceva compatibil iar e nasol pentru ca nu sti exact ce s-ar potrivi si decat sa dai 400-500 pe o planetara pentru alta masina si sa constati ca nu se potriveste, mai bine pui din start originala....
parerea mea! |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
danxkc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 26 October 10 From: Turnu Magurele ![]() |
italia
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 ,motor 1.4
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
da maskatule... eu am dat 430 ron pe planetara de UZINA si ghici ce?? Bate.
Cele cu lalea cum sunt la SN,SZ dacia 1300 in coace se foloseau prin anii 80 cred. Ce masini mai au in ziua de astazi planetara cu lalea?? Dacia oare prefer sa-mi iau bu bile, dau un ban dar stiu pe ce-l dau |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
Ryco1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(melomanuu @ 10 Apr 2011, 23:08) da maskatule... eu am dat 430 ron pe planetara de UZINA si ghici ce?? Bate. Cele cu lalea cum sunt la SN,SZ dacia 1300 in coace se foloseau prin anii 80 cred. Ce masini mai au in ziua de astazi planetara cu lalea?? Dacia oare prefer sa-mi iau bu bile, dau un ban dar stiu pe ce-l dau Si care ar fi alea ? ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Da-i un search ca s-a discutat. S-a scris si ce marca sunt, s-au pus si codurile.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
melomanuu |
![]()
|
teoretic GKN sunt pe bile. Din cate am citit pe net sunt o firma renumita, care fac planetare pentru audi, opel etc. Am fost la un magazin de piese cu codul si imi aduc la pretul de 390 ron. Va urma sa ma mai interesez
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 03:58 |