Cum scap de igrasie?, Mai ales de miros, decat de umiditate...
![]() ![]() ![]() |
Cum scap de igrasie?, Mai ales de miros, decat de umiditate...
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca are 12 m de casa, sa zicem pe toate laturile, vin 48 metri. Daca minim e 100 e, total 4800 e. Eu zic ca-i destul de bine sa ai o casa linistita. 5.000 e costa uneori repartia unei masini, asa ca la o casa pare chiar rezonabil..
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De acord, da' nu e a lui, n-ai citit? Vrea să stea 1 an.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
atunci nu merita.
pardon, nu se merita ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
QUOTE(klaus @ 6 Jul 2010, 19:14) Daca are 12 m de casa, sa zicem pe toate laturile, vin 48 metri. Daca minim e 100 e, total 4800 e. Eu zic ca-i destul de bine sa ai o casa linistita. 5.000 e costa uneori repartia unei masini, asa ca la o casa pare chiar rezonabil.. Nu, nu, nu, n-ai citit de la inceput. Casa, pe o latura, deja are centura si acolo nu sunt probleme cu igrasia... Cei 12 m (+/-) reprezinta lungimea celor 2 pereti exteriori care au igrasie pe interior, cu toate ca zona afectata de igrasie nu e asa mare (aprox. 0,3m x 6m). |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
DragosP |
![]()
|
S-ar merita, decât că nu-i a lui!
![]() *Asta ca să ne înțeleagă și proaspeții foști dătători de bac. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
fi-v-ar reflexivu' sa va fie la verbe care nu-s!
Sarisem peste partea cu șezutu temporar, recunsc. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dacia_slk |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 6 Jul 2010, 19:21) Yep! Ideea e ca n-as prea vrea sa renunt la casa ca e tare misto, ca ea altele in zona nu sunt, numai sa-l conving pe proprietar s-o repare, ca nu se poate sta in ea asa... This post has been edited by dacia_slk: 6 Jul 2010, 19:24 |
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si-o repara el demult, nu i-a trecut prin cap, daca faci oleaca de politica de marketing cu el te-ai scos!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacia_slk |
![]()
|
D-aia vroiam sa stiu ce si cum si mai ales la ce pret, ca sa stiu cum ii var
chitanta-n buzunar... |
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ce zona?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cotul Pisicii
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dacia_slk |
![]()
|
Nu-i bucuresti, zona peisagistica mai mult... subcarpatii de curbura din podisul Transilvaniei...
This post has been edited by dacia_slk: 6 Jul 2010, 19:34 |
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
bion |
![]()
|
Pe vremea mea subcarpatii de curbura erau iegzact pe partea ailalta intre Dambovita si Trotus. Dar probabil s-a mai schimbat geografia
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da, zona buzaului. N-ai auzit de Intorsura?
![]() This post has been edited by corbex: 6 Jul 2010, 19:40 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacia_slk |
![]()
|
Pai a mai alunecat terenu' prin zona asta d'atunci
![]() ![]() 6 Jul 2010, 19:43: Ba, voi dupa ce-ati trecut prin intorsura Buzaului, de-atata-ntors p-acolo, ati ametit s-acu' o-ntoarceti ca la Ploiesti. This post has been edited by dacia_slk: 6 Jul 2010, 19:43 |
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
bion |
![]()
|
Spune drept tu esti din aia 37% de la bac
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dacia_slk |
![]()
|
Pa vremea mea, se dadea bacu' numai la romana, matematica, fizica, iar
romana (oral), iar matematica (oral) si franceza (tot oral). Edit: ba, nu, franceza stiu precis c-a fost scris. This post has been edited by dacia_slk: 6 Jul 2010, 20:22 |
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cred ca ai bagat matematica oral din burta. Aia nu era la bac, poate la vreo corigenta ceva.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() Ba am dat matematica oral, exact cum am zis. This post has been edited by dacia_slk: 6 Jul 2010, 22:36 |
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Care era anul de gratie, daca nu te superi?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
dacia_slk |
![]()
|
Ca sa-ti satisfac curiozitatea, 1992
This post has been edited by dacia_slk: 6 Jul 2010, 20:34 |
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
Merced |
![]()
|
Ah, credeam ca esti ceva mai tinerel.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
dacia_slk |
![]()
|
Pe daciaclub... sunt.
![]() ![]() This post has been edited by dacia_slk: 6 Jul 2010, 20:13 |
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
Markos |
![]()
|
Carol I e ala care a antrenat nationala înaintea lui Lucescu?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacia_slk |
![]()
|
Yep!
...da' a mai fost un fraier dupa el... Ferdinand. ![]() This post has been edited by dacia_slk: 6 Jul 2010, 21:23 |
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 05:03 |