IUS Brasov, totul despre scule
![]() ![]() ![]() |
IUS Brasov, totul despre scule
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Au detectoare de metal la iesirea muncitorilor din ture, da' il stiu io pe unu de are o tija metalica in picior de la un accident si ala te-ar putea "ajuta"
![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
krystyan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
RENAULT
FLUENCE
2012 mobil: 0743.022.102
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
nu l-ati putea scana cumva? Ar fi mult mai simplu pentru toata lumea.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu vreau:)
momentan sunt in buc,dar in 2 zile voi fi la tarm de mare. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
krystyan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 8 Jun 2009, 23:03) [quote=ydaniel,9 Jun 2009, 07:22] eu vreau:) momentan sunt in buc,dar in 2 zile voi fi la tarm de mare. [/quote Toti cei care doresc catalogul "pe hartie" , va rog sa-mi dati un telefon pentru a putea stabili un loc de intalnire. Stima, Cristian |
--------------------
RENAULT
FLUENCE
|
|
krystyan |
![]()
|
QUOTE(ydaniel @ 6 Jun 2009, 15:28) ar fi frumos daca ati putea obtine discount-uri pt mebriii DC. un catalog cu produse si preturi se poate sa mi-l dati pe mail? la rasnov mai e fabrica de scule? Am discutat cu conducerea celor 2 firme si TOTI MEMBRI DACIACLUB vor beneficia de un discount special, trebuie doar sa specifice ca au discutat cu mine si sunt membri clubului! Sper sa va placa surprizele ... placute! Cu deosebita stima, Cristian |
--------------------
RENAULT
FLUENCE
|
|
ydaniel |
![]()
|
deci mergem acolo si zicem ca...:eu sunt Ydaniel si vreau piese cu discount?
![]() un catalog cu produse-preturi se poate? |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Cei de la IUS au un magazin deschis in complexul comercial care s-a construit la capatul troleibuzului 5 in Bartolomeu. Preturi de preturi
![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Maryus18 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 19 June 04 From: Galati ![]() |
un torque angle gauge gasesc la voi? http://buy1.snapon.com/catalog/item.asp?P6...ore&dir=catalog
|
--------------------
Dacia
Supernova
Confort 2002
- GL-06-ATM
|
|
krystyan |
![]()
|
QUOTE(Maryus18 @ 3 Jul 2009, 19:13) Nu, nu avem ... 4 Jul 2009, 10:45: QUOTE(ydaniel @ 25 Jun 2009, 20:36) deci mergem acolo si zicem ca...:eu sunt Ydaniel si vreau piese cu discount? ![]() un catalog cu produse-preturi se poate? Aproape exact ... spuneti ca sunteti membru DaciaClub si eu v-am indrumat sa mergeti la ei ... This post has been edited by krystyan: 4 Jul 2009, 10:45 |
--------------------
RENAULT
FLUENCE
|
|
soulraven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
ma intereseaza si pe mine o chie IUS intre 1-30, in special pentru strans chiuloasa. ce preturi aveti?
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
ydaniel |
![]()
|
a mai cumparat cineva intre timp scule de la IUS?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
parca un stuts de gepele, da' nu sunt sigur.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(krystyan @ 4 Jul 2009, 10:41) romanii astia afaceristi.... ![]() auzi, da' putem sa luam pe caiet in contu' tau ca doar acum suntem prieteni vorba aia, ce n-ai incredere-n noi?... ![]() This post has been edited by membru_DC: 30 Dec 2009, 22:48 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai mai bine ius decat shanghai machinery&tools.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Domnilor, cele mai bune scule pe care am pus mana in ultimii 20 ani, sunt o cheie franceza, "mostenire", stantata "Krupp 1896", precum si un patent, o surubelnita plata, un "mops", o cheie 30-27 fixa si un set de inelare drepte, toate IUS. Sunt scule excelente. Intre timp, am reusit sa termin o surubelnita cu biti Stanley, pe care am luat-o din magazinul firmei, in Glasgow. Bineinteles, am "rasucit" o surubelnita plata UNIOR, asta aviz "iubitorilor" de bautori de schlibovitza slovaci... A, am mai avut doi biti, tot UNIOR, pentru bormasina. M-au tinut, aproximativ 50 de holzschuruburi, fiecare. Asa ca de fiecare data cand "patrund"
![]() @ Monsieur Cristian: daca iti dau un PM cu niste coduri din catalog, ma poti ajuta? Eu nu prea ajung in faimoasa Capitala, iar aia de la sculedescule.ro trimit coletele cu un curier "exotic" de care nu a auzit nimeni si care presupun ca este super-calificat in jecmanirea bietilor clienti "de provence"... |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Deja vu...
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ma, astea-s IUS d-alea? Mi-a adus tata un fel de trusa cu totul de felu' de surubelnite d-astea.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ce titlu misto, "totul despre scule"..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
BAB |
![]()
|
@iulikk: iesti! sa le stapanesti si folosesti sanatos, sunt scule bune.
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sculele Unior sunt mai de calitate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Depinde de gama.. au si astaia o gama "hobby" mai nasoale, si altele mai "profesionale".
Decat hobby de la Draper mai bine un IUS profesional, si viceversa (mai ales ![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
BAB |
![]()
|
Off topic: Interesant, citatul din semnatura ta.
On topic: Iulikk, nu vinzi trusa? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Imi pare rau, dar nu.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BAB |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
ydaniel |
![]()
|
noutati?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Dincolo de felicitarile care se cuvin producatorilor pentru calitatea si durabilitatea sculelor IUS trebuie sa se tina cont si de concurenta
This post has been edited by george_scala_2004: 19 Apr 2011, 14:20 |
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 15:31 |