Anunt pe net - vand piese 1300
![]() ![]() ![]() |
Anunt pe net - vand piese 1300
Filip |
![]()
|
||
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Filip @ 8 Jul 2010, 12:39) On topic: cata vreme cluburile cer 200 ron pe o sticla de wisky a carei valoare e in mod normal 65 de ron, si NIMENI NU ZICE NIMIC!... eu zic ca nu avem ce sa-i reprosam colegului nostru forumist! Da' tu de-unde stii, ma? Ce-ai cautat tu in asemenea locatie a pierzaniei? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai nu trebuie sa-i ramana bani si pt. cartoane.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Filip |
![]()
|
Deci eu nu m-am apropiat de alcool sau de vreun locas al desfranarii... asta ca sa fim intelesi!
Mergeam cu tramvaiul si am vazut (prin geamul de la tramvai) o reclama pe bloc despre o sticla de wisky care se vinde in club (la oferta cica) cu 200 ron. Si sticla aia stiu ca e in mod normal 65 ron. Eu nu beau wisky deloc. Si oricum nu e ieftina otrava aia! ![]() Dar cum scrie in biblie POTI PACATUI SI CU PRIVIREA!!!!! Aveti grija deci! Poate era mai bine sa imi feresc privirea de geam... ![]() This post has been edited by Filip: 8 Jul 2010, 11:46 |
--------------------
Renault
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Corect, nu trebuie!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pilif bea uiski în Carfur, printre rafturi.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
Deci eu nu consum alcool!
Si am o intrebare pentru cei ce frecventeaza asemenea locasuri... cat cheltuiti intr-o noapte de "ratacire a sufletului" in club? ![]() |
--------------------
Renault
|
|
DragosP |
![]()
|
Am zis doar că uischiu' ăla e ieftin la 200 în club.
Și dacă ai consuma alcool ce? Crezi că ai ajunge-n iad? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Filip |
![]()
|
Da` cat ar trebui sa fie?
![]() |
--------------------
Renault
|
|
DragosP |
![]()
|
Păi ăla cu salaru' minim bea uischi de pufoaică, nu-l interesează cât e în club.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu vrei sa stii
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Filip @ 8 Jul 2010, 11:45) Da, stim, tu: apa, talpa, laba!QUOTE(Filip @ 8 Jul 2010, 11:48) Deci eu nu consum alcool! Te cred, si eu mai mint.QUOTE Si am o intrebare pentru cei ce frecventeaza asemenea locasuri... cat cheltuiti intr-o noapte de "ratacire a sufletului" in club? Eu dau 200 si ceva pe-o sticla de vodca.![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Va dau eu niste tuica de pruna cu doar 10 lei.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Filip |
![]()
|
Eu cu 200 ron platesc intretinerea pe 1 luna la 2 persoane pe timp de vara, la apartament cu 3 camere (gazele naturale pt. apa calda si aragaz sunt incluse in pret), in bloc pe Stefan cel Mare sector 1. Deci zona decenta, aproape de Dinamo.
Nu stiu in ce univers alternativ traiesc eu, dar pentru mine, sa dai 200 ron pe o sticla de... ceva (inafara de ulei de motor/cutie) mi se pare absurd! |
--------------------
Renault
|
|
tribunul |
![]()
|
Litrul....sa se sature toate lumea.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
Filip, la crîsma:
- Garcon! O suta de ulei de cutie, repede! |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Filip @ 8 Jul 2010, 12:45) Deci eu nu m-am apropiat de alcool sau de vreun locas al desfranarii... asta ca sa fim intelesi! Mergeam cu tramvaiul si am vazut (prin geamul de la tramvai) o reclama pe bloc despre o sticla de wisky care se vinde in club (la oferta cica) cu 200 ron. Si sticla aia stiu ca e in mod normal 65 ron. Eu nu beau wisky deloc. Si oricum nu e ieftina otrava aia! ![]() Dar cum scrie in biblie POTI PACATUI SI CU PRIVIREA!!!!! Aveti grija deci! Poate era mai bine sa imi feresc privirea de geam... ![]() tu chiar crezi ca mai este cineva care sa puna botu' la aberatiile tale? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Filip |
![]()
|
Cine abereaza?!?
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
Pilife, asculta la mine: uiskiul scotian (da' original, nu vaporean) este cea mai "sanatoasa" bautura alcoolica, împreuna cu vinul rosu de casa. Evident, consumat în cantitati rezonabile, nu sa te îmbeti ca porcu. Asta au descoperit-o savantii, nu io.
Asa ca nu e chiar otrava, cum zici tu ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cum s-o impartasi Filip daca nu bea alcool?
|
--------------------
|
Filip |
![]()
|
Vinul sfintit nu se pune!
|
--------------------
Renault
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
DragosP |
![]()
|
Gust de B-complex.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 8 Jul 2010, 12:45) Deci eu nu m-am apropiat de alcool sau de vreun locas al desfranarii... asta ca sa fim intelesi! Mergeam cu tramvaiul si am vazut (prin geamul de la tramvai) o reclama pe bloc despre o sticla de wisky care se vinde in club (la oferta cica) cu 200 ron. Si sticla aia stiu ca e in mod normal 65 ron. Eu nu beau wisky deloc. Si oricum nu e ieftina otrava aia! ![]() Dar cum scrie in biblie POTI PACATUI SI CU PRIVIREA!!!!! Aveti grija deci! Poate era mai bine sa imi feresc privirea de geam... ![]() Filipe ! Zici ca mergi cu tramvaiul. In tramvai mai e inghesuiala. Cind n-are una loc sa treaca si te inghesuie cu tzitzele, e pacat au ba? Si nu e cu privirea, e pipaiala in toata regula ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(corbex @ 8 Jul 2010, 12:34) Cind n-are una loc sa treaca si te inghesuie cu tzitzele, e pacat au ba? E pacat, dar pana la urmatoarea se iarta! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
filipe io zic sa fii atent cand ajungi in baie la facultate... ca cica sunt ursi... s-au gasit urme de laba. Referitor la vin... io am un var popa.... daca il pun sa imi sfinteasca o damigeana de 50 de litri de vin pot sa beu ca porcu' ca nu se pune???
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 07:51 |