Joc la axul stergatoarelor
![]() ![]() ![]() |
Joc la axul stergatoarelor
Tavy84 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 5 February 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Clima 2003
|
|||
g0dz3uS |
![]()
|
![]() God Dj Group: Members Posts: 220 Joined: 1 April 08 From: Calarasi-Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tavy84 @ 2 Aug 2014, 16:17) Mai e cineva care se ocupa de ansamblul stergatoarelor pentru Solenza?, ca as vrea si eu pentru un prieten, dar nu mai vad posturi pe aici, cred ca si-au rezolvat toti stergatoarele si a ramas singurul nerezolvat ![]() trimite l repede la un strungar si se rezolva cu putina indemanare ! ai tot ce ti trebuie pe pagina anterioara scris de mine !! |
--------------------
Dacia / Opel
Solenza 1.4 MPI / Astra H 1.4-16v
2003 / 2005
- CL-01-TIP Foarte multe idei,prea putini bani pentru ele !!
|
|
mini tehnicus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 12 September 11 ![]() |
Repar ansamblu de stergatoare.
0723 259 223 Sorin, Bucuresti. |
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut ! Al meu a ramas inca nerezolvat . S-a incercat o data interventia , dar nu s-a putut desface piulita si l-am lasat asa . Sorin daca ai tot ce trebuie , poate imi dai un semn sa trec pe la tine sa-l rezolvi definitiv . Asta daca ai TOT ce trebuie si in cazul in care se rupe ceva pe acolo , sa nu ma lasi fara stergatoare.
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
mini tehnicus |
![]()
|
QUOTE(marius80_eugen @ 4 Aug 2014, 08:43) Salut ! Al meu a ramas inca nerezolvat . S-a incercat o data interventia , dar nu s-a putut desface piulita si l-am lasat asa . Sorin daca ai tot ce trebuie , poate imi dai un semn sa trec pe la tine sa-l rezolvi definitiv . Asta daca ai TOT ce trebuie si in cazul in care se rupe ceva pe acolo , sa nu ma lasi fara stergatoare. Salut, ti-am zis mai demult ca am intalnit ansambluri cu ambele piulite blocate, si cu toate astea am reusit sa le desfac, am eu metodele mele. Te astept oricand cu un tel. inainte, numai bine. |
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
Salutare !
Navigand pe forum am dat si pe acest topic. Din pacate ma confrunt si eu cu aceeasi problema. Cu ceva vreme in urma mi-a sarit in ochi acel ansamblu la un magazin cu piese auto. Era 380 lei tot ansamblul (original). Cam mult am conchis eu. O mai merge resuscitat cel vechi ? La mine problema este la axul de pe partea dreaptă, celalalt (cel de la sofer) inca misca ...cum trebuie. Vreo idee, si mai ales, am in Constanta vreo sansa de a remedia problema in conditii optime ? Un loc unde sa fie si strungar si mecanic, priceputi si nu ... fomisti. Orice sugestie este binevenita ! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
mini tehnicus |
![]()
|
QUOTE(danygaro @ 10 Aug 2014, 10:12) Salutare ! Navigand pe forum am dat si pe acest topic. Din pacate ma confrunt si eu cu aceeasi problema. Cu ceva vreme in urma mi-a sarit in ochi acel ansamblu la un magazin cu piese auto. Era 380 lei tot ansamblul (original). Cam mult am conchis eu. O mai merge resuscitat cel vechi ? La mine problema este la axul de pe partea dreaptă, celalalt (cel de la sofer) inca misca ...cum trebuie. Vreo idee, si mai ales, am in Constanta vreo sansa de a remedia problema in conditii optime ? Un loc unde sa fie si strungar si mecanic, priceputi si nu ... fomisti. Orice sugestie este binevenita ! Salut, daca ai putine notiuni de mecanica nu iti trebuie strungar, la pagina 2, al cincilea post este un topic facut de mine pt cei care vor sa-l repare acasa, doar trebuie sa cumperi 4 bucse pt levier schimbator viteze de Dacia 1310. Spor la treaba. |
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Ca si update dupa aprox 3 ani (in Noiembrie), stergatoarele reparate de mini tehnicus functioneaza impecabil la solenza.
This post has been edited by ursul_bipolar: 1 Sep 2014, 17:50 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
mini tehnicus |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
MaChe_69 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 7 September 07 ![]() |
mini tehnicus am sa te rog sa ma programezi si pe mine sambata viitoare 7.03.2015 pentru stergatoare. Te rog sa-mi spui cat ma costa si de cit timp e nevoie, evident estimativ.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 scala1.4 MPIA/C Radio MP3
- B 38 *** Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
|
|
mini tehnicus |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
MaChe_69 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 7 September 07 ![]() |
Multumesc mini tehnicus pentru promptitudine si pentru lucrare, ai facut o treaba minunata. Am intalnit meseriasi dar ca tine sunt din ce in ce mai rari. Ma bucur ca te-am cunoscut
![]() respect |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 scala1.4 MPIA/C Radio MP3
- B 38 *** Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
Dupa indelungi cautari, am gasit pe cineva capabil de a executa lucrarea descrisa cu lux de amanunte de mini tehnicus. Cinste lui ca a impartasit cunostintele !!!
![]() Aveam si eu problema arhicunoscuta, cu un joc mai pronuntat la axul de pe mjlocul masinii. Desfacut ansamblu relativ usor, fara probleme, trecut la reparat. Majorat gaurile cu mare grija sa nu sparga /crape acel plastic, confectionat bucsile (4 buc) conform dimensiunilor de strungar din bronz grafitat, bagat vaselina intre ele. Montat totul la loc. Ttoul OK. Una din garnituri s-a cam subtiat, mai ales ca meseriasul a strans barbateste piulita de fixare a ansamblului, dar am dat cu vaselina in jur, si cred ca e OK, nu va intra apa pe acolo. Per ansamablu, multumit de lucrare si intreventie, sa vad cum se va comporta in timp. Cert este ca axele stergatoarelor sunt acum "țepene", si nu mai joaca. Preseaza bine bratul pe parbriz, si uniform as zice eu. Astept sa prind o ploaie zdravana. Thanks again mini tehnicus !!! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
blla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 11 January 09 ![]() |
Multumesc si eu lui Sorin pentru ca m-a ajutat sa rezolv astazi problema cu stergatoarele! A dat dovada, inca o data, de profesionalism si seriozitate! Om de nota 10! Recomand cu incredere!
|
--------------------
dacia
solenza
scala 2003
|
|
crissima |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 22 December 11 From: Curtea de Arges ![]() |
Astazi am efectuat si eu aceasta operatiune in parcare!Reusita100%!!! Stergatorul din stanga imi lovea in capota.Am efectuat lucrarea cu un burghiu de 13,o bormasina cu acumulator si o freza de 10 pentru alezat bucsile.Toate suruburile si piulitele s-au desfacut usor!
This post has been edited by crissima: 13 Jul 2015, 12:38 |
--------------------
dacia solenza
clima
2004
|
|
ionut.vl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 30 April 12 ![]() |
Salut tuturor!am rezolvat si eu problema jocului de la axul stergatoarelor dupa metoda explicata pe forum cu bucsi. Problema a fost ca ansamblul meu de pe masina a fost intepenit la axul din dreapta si am rupt chestia de plastic. Am fost nevoit sa cumpar SH alt ansamblu pe care l-am bucsat si acum e OK, in sfarsit...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003, confort
|
|
nicusor dumitru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 21 September 15 ![]() |
si la mine la fel dar nu stiu sa iau sh ma inerveasza cei cu sh ca cer cat este pe piata
![]() |
--------------------
solenza
rapsodie
2004
- cl-04-ATA
|
|
ORIJINAL21 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
QUOTE(nicusor dumitru @ 2 Oct 2015, 03:53) Depinde unde cauti! Acum, nu se mai produc piese de calitate sau.. nu se mai fabrica pentru anumite modele DACIA. Iar decat sa iei piese contrafacute noi-noute din magazin care apoi trebuiesc inlocuite dupa maxima lor durata de viata 2-3Luni, sunt foarte multe persoane care inca mai gandesc ca si mine si isi cauta piese Second-Hand originale de producator in stare buna sau chiar foarte buna! Spor la cautat: |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
PottyMouth |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 June 14 ![]() |
Salutari, am si eu aceeasi problema la stergatoare. Nu mai sterg bine, au joc si imi ating si capota cand o deschid. Nu stiu ce as putea sa fac, am citit acest topic si am vazut ca daca e sa cumpar un ansamblu sh, e posibil sa cedeze si ala dar putin mai tarziu. Ma gandeam sa vorbesc cu baiatul(sorin daca imi amintesc) care a spus ca repara ansambluri si poate asa scap, dar eu sunt din Galati si nu stiu cum pot ajunge in Bucuresti pentru asa ceva. Toate astea fiind spuse, daca Sorin nu va trece prin Galati, e posibil sa posteze cineva un ghid MAI detaliat pentru repararea stergatoarelor? Nu sunt asa priceput la reparatii si mi-am prins urechile in ghidul deja postat!
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1.4MPI
- nu postez
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
S-a inventat curierul. In Maxim 3 zile ai ansamblul inapoi acasa.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
mini tehnicus |
![]()
|
QUOTE(PottyMouth @ 20 Jan 2016, 12:44) Salutari, am si eu aceeasi problema la stergatoare. Nu mai sterg bine, au joc si imi ating si capota cand o deschid. Nu stiu ce as putea sa fac, am citit acest topic si am vazut ca daca e sa cumpar un ansamblu sh, e posibil sa cedeze si ala dar putin mai tarziu. Ma gandeam sa vorbesc cu baiatul(sorin daca imi amintesc) care a spus ca repara ansambluri si poate asa scap, dar eu sunt din Galati si nu stiu cum pot ajunge in Bucuresti pentru asa ceva. Toate astea fiind spuse, daca Sorin nu va trece prin Galati, e posibil sa posteze cineva un ghid MAI detaliat pentru repararea stergatoarelor? Nu sunt asa priceput la reparatii si mi-am prins urechile in ghidul deja postat! Salut, au fost cativa clienti care mi-au trimis ansamblul prin curier, si in doua ore il trimiteam reparat prin acelasi curier. Daca veniti cu masina costa 100, demontat de pe masina 80. Este dificila demontarea lui de pe masina, piulitele mari ruginesc si raman blocate pe acele piese din plastic, daca se forteaza exista riscul sa se sparga. Sorin |
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
QUOTE(PottyMouth @ 20 Jan 2016, 13:44) Salutari, am si eu aceeasi problema la stergatoare. Lasa-l pe Sorin sa faca treaba asta, e meserias tare! Update: cred ca acum 4-5 ani le-am reparat la el, merg si acum la fel de bine. Cred ca nici din fabrica nu au fost asa robuste. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
TibY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 6 May 09 From: Oradea Bihor ![]() |
Eu am o problema mai serioasa un pic legat de acest topic. Dupa ce am reusit sa dezasamblez si sa repar jocul axului am reusit sa rup capatul de plastic de la una din bratele de antrenare al mecanismului (pe partea soferului). Presupun ca separat in magazine nu gasesc asa ceva iar in dezmembrari nu gasesc dacia solenza. Ma poate ajuta cineva si pe mine cu o parghie de antrenare? Nu as dori sa cumpar un ansamblu nou cu motoras ca nu rezolv nimic. Rog ajutor. Multumesc.
Attached thumbnail(s) parghie.PNG ( Size: 244.54k ) Number of downloads: 551 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021
|
|
catalinski |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 9 July 12 From: Turnu Magurele,Teleorman ![]() |
Vino pe Dacia Solenza Club pe facebook ca te ajuta oamenii de acolo...sunt destui care au solenza la dezmembrat.
Bafta |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
mini tehnicus |
![]()
|
QUOTE(TibY @ 22 Mar 2016, 11:02) Eu am o problema mai serioasa un pic legat de acest topic. Dupa ce am reusit sa dezasamblez si sa repar jocul axului am reusit sa rup capatul de plastic de la una din bratele de antrenare al mecanismului (pe partea soferului). Presupun ca separat in magazine nu gasesc asa ceva iar in dezmembrari nu gasesc dacia solenza. Ma poate ajuta cineva si pe mine cu o parghie de antrenare? Nu as dori sa cumpar un ansamblu nou cu motoras ca nu rezolv nimic. Rog ajutor. Multumesc. Salut eu sunt cel care reconditioneaza ansamblu de stergatoare si mai am piese ramase din reconditionarea lor. Pentru ca este unul mai lung, trebuie sa-mi spui care iti trebuie, il trimit prin posta sau curier, cum vrei. Te costa doar transportul, eu nu vreau nici un ban pe el. Sorin 0723 259 223 Bucuresti This post has been edited by mini tehnicus: 22 Mar 2016, 21:16 |
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Am reusit, cu ceva munca ,sa imi repar si eu ansamblul stergatoarelor.Deoarece cand am desfacut ansamblul s-a cam ales praful de una din bucsile din plastic prin care trec axurile stergatoarelor si nu le-am mai putut trimite la reparat...
Asa ca am facut rost de un ansamblu de Logan si am facut din amandoua ansamblurile unul pt Solenza.Mai exact am folosit de la cel de Logan bucsile, axurile, garniturile si piulitele.Bucsile de la cel de Logan sunt mai mari si axurile deasemenea dar am reusit sa le montez si functioneaza foarte bine. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
mini tehnicus |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
cristihac |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 December 11 ![]() |
Am apelat si eu la Sorin (mini tehnicus). Meticulos ca un adevarat profesionist, reparatia este impecabila. Recomand cu incredere.
Multumesc foarte mult. |
--------------------
solenza
solenza
2004
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am apelat si eu la domnul Sorin aka Mini tehnicus pentru a scapa de problema de la ansamblul stergatoarelor. Am trimis stergatoarele prin curier luni, iar joi erau la mine. Per total, un om de nota 100, lucrarea facuta bine, mi-a si aftuit prinderea tijelor
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:47 |