DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> mers in 3 buji, mers in 3 buji

milanezu
post 23 Oct 2010, 21:39
Post #1

Membru incepator

Group: Members

azi veneam de la tzara si la un moment dat parca imi mergea in 3 cand acceleram in a 4 sau a 5 ziceai ca merge in 3 s-a ma iintamplat lacineva? pana sa ajung in bucuresti si-a revenit nu stiu ce a avut .Am o dsn 2002 si inca o problema nu se mai ridica acu de la benzina posibil sa nu mai am benzina? desi dupa ce stiu eu am benzina......... si treaba cu acu nu se mai ridica nu sti wacko.gif u dc are cineva idde dc? wacko.gif wacko.gif

23 Oct 2010, 21:42:
treaba cu acu la benzina prima oara imi arata aiurea de tot adica ffff putina benzina in rezervor si apoi nu a mai mers deloc nici macar becu nu se mai aprinde de la benzina nimnic este mort totul:((

This post has been edited by milanezu: 23 Oct 2010, 21:42

--------------------
dacia 2002 supernova 2002 - b-64-kcf
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ramsen
post 24 Oct 2010, 12:00
Post #2

My Solenza

From: Pitesti - ARGES

daca ai mers pe timp loios ti-a intrat apa pina pe bobina de inductie...asa se intimpla ...merge motorul in 3 pistoane ...treaba cu acul de benzina la tine este ca ti s-a ars ceva la ceas si nu mai indica bine benzina...de asta am schimbat si eu ceasul de solenza cu unul de logan...cea ce te sfatui si pe tine...

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004 - Inca o mai DETIN
+
Bogyciu
post 24 Oct 2010, 12:32
Post #3

Membru autentic

From: Constanta

Nu are nici o treaba apa. "bobina" e waterproof

--------------------
.... .... .... - ....
+
DJMaxx
post 24 Oct 2010, 12:43
Post #4

Membru autentic

From: BUCURESTI

chiar asa ... bobina e capsulata nu o sa intre apa in ea in veci ... problema la mine e ca merge in 2 bujii desi am scanteie pe cele care nu merg ... numai pe cilindri 1 si 4 imi face asa si treaba e ca nu imi face mereu numai cand vrea ea , eu zic ca ar fi de la niste contacte imperfecte pe traseul electric al injectoarelor , ca am schimbat injectoarele inre ele si tot asa face , posibil din pompa de benzina ?care a mai patito

--------------------
Dacia SuperNova Clima august 2003
+
Acristi
post 24 Oct 2010, 13:23
Post #5

Membru incepator

From: mizil/prahova

si eu am patit asa. imi dadea scanteie la toate bujiile dar mergea in trei, am schimbat injectoarele intre ele si tot asa , pana am depistat injectorul care era dus. dupa ce l-am schimbat cu unu nou nu am mai avut probleme.(cand l-am schimbat nu stateam bine cu banii si am pus de logan)

This post has been edited by Acristi: 24 Oct 2010, 13:25

--------------------
dacia supernova clima 2002 - PH 12 KBT
+
serviccom
post 24 Oct 2010, 13:30
Post #6

Unii parca au doua maini stangi!

From: Wolverhampton

Scoate conectorul de la calculatorul de injectie si dai cu spray de contacte pe toti papucii si il bagi la loc, e bine daca dai si pe conectorii injectoarelor. Daca tot nu merge, verifici presiunea in rampa de injectie ca poate si pompa e pe duca.

--------------------
Renault Trafic SL27 DCI 2006 - PE06 ZXZ
+
djasu82
post 24 Oct 2010, 14:04
Post #7

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

QUOTE(DJMaxx @ 24 Oct 2010, 13:43)
chiar asa ... bobina e capsulata  nu o sa intre apa in ea in veci ... problema la mine e ca merge in 2 bujii desi am scanteie pe cele care nu merg ... numai pe cilindri 1 si 4 imi face asa  si treaba e ca nu imi face mereu numai cand vrea ea , eu zic ca ar fi de la niste contacte imperfecte pe traseul electric al injectoarelor , ca am schimbat injectoarele inre ele si tot asa face , posibil din pompa de benzina ?care a mai patito
*

Ba ia turezaa tu motorul si verifica daca iti mai da scanteie pe fisele cu probleme biggrin.gif
La relantii da prin simpatie daca bobina e pe duca cand e turat motorul nu mai da .
Asa mi-a facut mie figura o bobina de inductie acum 4 ani la relantii torcea cand o acceleram nu avea forta si tremura .
Am masurat bobina si era intrerupt secundarul , daca era primarul afisa la diagnostic am pus una noua si a revenit .

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
DJMaxx
post 24 Oct 2010, 14:12
Post #8

Membru autentic

From: BUCURESTI

poi la mine face cand vrea ea ... nu mereu ... cand pica cilindri 1si4 nu sta nici la relanti desi are scanteie ... dar cand o sa mai faca o sa verific si ce ai zis tu ... poate rasp si u la pm de la mine ca m-ai facut curios

--------------------
Dacia SuperNova Clima august 2003
+
ramsen
post 24 Oct 2010, 15:52
Post #9

My Solenza

From: Pitesti - ARGES

nu la faptul ca intra apa in bobina m-am referit eu cind am scris mai sus...ci la faptul ca daca mergi pe ploaie se poate ca scinteia sa dea intre fise si sa iti merga motorul in 3 bujii...a patit-o cineva si dupa ce a schimbat fisele a scapat de mersul asta in 3 bujii...asta in cel mai usor caz ca la alti s-a bulit bobina...sint multe cauze la mersul in 3 bujii...si un injector se poate sau mufa unui injector cum spun colegi de mai sus...trebuie luat cazul prin eliminare...

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004 - Inca o mai DETIN
+
milanezu
post 24 Oct 2010, 21:22
Post #10

Membru incepator

azi am fost plecat cu masina si nu am mai avut probleme chiar deloc cu motorul cel putin in schimb cu indicatorul de la benzina am desfacut in portbagaj am facut strap la mufa de la pompa si imi indica si nivelul si becul inseamna ca problema este de la plutitor ceva tre sa dau afara pompa sa vad si mi-e o lene cand vad furtunele alea cu colierele alea nasoale beah oricum va multumesc pt comentarii [B]

--------------------
+
lirutza
post 25 Oct 2010, 09:44
Post #11

Membru autentic

From: București/Buzău

Rog un moderator sa corecteze titlul topicului.

--------------------
DSN Confort 2001
+
milanezu
post 25 Oct 2010, 18:26
Post #12

Membru incepator

am rezolvat problema cu sonda am dat azi pompa afara am facut probe la sonda ea functiona am schimbat plutitoru si acu merge super

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th June 2025 - 21:09
Forum Renault