Furaciune pe fata, Politia rutiera
![]() ![]() ![]() |
Furaciune pe fata, Politia rutiera
diaconuliviu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|||
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca faci contestatie si ceri poza cica te pune sa o platesti si am auzit ca nu ar fi chiar ieftina
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(Loghy @ 15 Aug 2005, 20:37) Daca faci contestatie, se ajunge in instanta; politistul e obligat sa dovedeasca depasirea ta de viteza, deci va aduce poza; gratis, ca e pentru instanta. Era o prevedere cindva ca daca voiai poza o plateai, dar nu stiu de se mai aplica. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
brvictors, vecine, probabil ai fost pe Brailei - indic. cu 60 au fost scoase in primavara, fara tam-tam (pe sest), pt. ca asa-s romanii, grijulii.
Probabil ala cu Oltcitu' s-a prins imediat (dupa ce te-a depasit) ca-s baietii cu ochiu' si a franat, suficient sa aiba vit. sub a ta cand aia au facut stop cadru'. Faptu' ca nu ti-au prezentat dovada (o chestie de bun simt si educatie) e, prin deductie si eliminare a celor scrise in parantezele anterioare, o magarie. |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Si daca ma opreste si-mi spune ca am depasit viteza dar nu vrea sa-mi arate stop cadru, cum pot sa-i flituiesc?
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu semnezi nimic si pleci. O sa-ti trimita acasa amenda, faci contrestatie si sunt obligati sa ti-o arate. Dar apropo, nu sunt obligati sa o arate atunci in masina? Nu ar putea fi chiar asta un motiv de a nu plati amenda? Stie cineva?
Later: scuzati, mi-am dat seama ca s-a raspuns deja mai sus. This post has been edited by ovidiusoft: 16 Aug 2005, 11:02 |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Hai sa va povestesc ce am patit in urma cu cateva saptamani...
Iasi - Vaslui, localitate, 72km/h, radar, tras pe dreapta. Vine 'nenea' cere actele, le dau (deh, baiat civilizat) scrie procesul verbal, il semnez, imi da actele inapoi. Intru in masina, si aici era sotia cu certificatul de inmatriculare in mana. Precizare: eram cu masina personala, pe care o conduce doar sotia, acum fiind o exceptie. Ma uit in PV si vad ca 'nenea' trecuse datele din certificatul de inmatriculare pe care i l-am dat si care era al masinii de servicu. Cele doua masini nu seamana deloc: un Reno Megan si un Ford Focus. Rezultat: in procesul verbal scrie ca je, la volanul auto Ford, am mers cu 72km/h in localitate, iar pe filmare, in mod clar, apare un Reno. Am facut contestatie, si am primit citatie pe 28 septembrie. Intrebare: care va fi topicul discutiei la tribunal??? Cine va anticipa raspunsul corect primeste o bere de la mine. This post has been edited by florindu: 16 Aug 2005, 14:00 |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
- Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Topicul va fi: politistii - dincolo de prostie... Sau "Adevarul e dincolo de cascheta"
![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
@florindu:
orice greseala in scrierea datelor in pv (chiar si o virgula sau un punct pus aiurea) duce la anularea pv- ului. offtopic: noroc de vecinul de la sud de galati c-am aflat ca pe Brailei nu mai ai voie cu 60 ci cu 50; nu judec masura luata dar uite ca ieri un pieton imprudent a fost accidentat mortal in acea zona; martorii spun ca masina implicata cam avea viteza... This post has been edited by OCEBE: 17 Aug 2005, 10:18 |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
yooonutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 6 May 05 From: galati ![]() |
50 km/h pe brailei ....doamne
![]() sa ma uit maine pe faleza, cine stie ce indicatoare au mai disparut |
--------------------
Dacia
Logan
2006 - chioara ... pardon AMBIANCE
- gl-o6-lyh
|
|
victor23ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 10 May 05 From: Timisoara ![]() |
![]() abia astept sa-l vad pe taranu din coltu strazii (politai de altfel) care nu ma saluta niciodata, cum o sa-mi vorbeasca respectuos cand ma va oprii... sa conduceti bine........ ![]() |
--------------------
daewoo
tico
- TM Sa traiti, ... bine ?
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
sa crezi tu asta
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
Off topic, pt. galateni.
Pe faleza e o alta istorie (lasand "oalele" puse-n drum). Cand vii de la elice, ind. cu limitare le 70km/h are sub el "Numai pt. autoturisme" - daca nu ma insel e singuru' (pe contrasens poti sa vii si cu tractoru') ![]() Pt. update la info rutiere - poate facem o... sedinta. |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
hai sa va spun o faza haioasa. Duminica am pus o cutie de viteze noua pe oltcit-ul meu am plecat cu el din Is spre Bt la 10 noaptea. Numai ca nu gaseam talonul, asa ca am plecat far... Buun. Pana in Bt nu m-a oprit nimeni, iar in Bt o patrula m-a oprit si mi-a cerut actele. Am dat talonul de la SLZ frumos, el s-a uitat la RAR, la asigurare, m-a intrebat daca am baut, mi-a dat actele inapoi, mi-a spus ca sunt in regula, am multumit si am plecat.... Au fost politisti de la circulatie...
|
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Intrebare: care va fi topicul discutiei la tribunal???
Cine va anticipa raspunsul corect primeste o bere de la mine. Păi, hai, florindu, cu răspunsul, nu ne mai fierbe atît... ![]() This post has been edited by Watchful snake: 18 Aug 2005, 15:04 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Pai raspunsul va fi dat in septembrie, cand am convocarea la judecatorie.
Pana atunci adun ranspunsurile si pregatesc premiul. |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
- Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(Cib @ 18 Aug 2005, 15:02) hai sa va spun o faza haioasa. Duminica am pus o cutie de viteze noua pe oltcit-ul meu am plecat cu el din Is spre Bt la 10 noaptea. Numai ca nu gaseam talonul, asa ca am plecat far... Buun. Pana in Bt nu m-a oprit nimeni, iar in Bt o patrula m-a oprit si mi-a cerut actele. Am dat talonul de la SLZ frumos, el s-a uitat la RAR, la asigurare, m-a intrebat daca am baut, mi-a dat actele inapoi, mi-a spus ca sunt in regula, am multumit si am plecat.... Au fost politisti de la circulatie... Cib nu esti singurul, un prieten dadea actele de la Astra cand era cu Espero...nu se prindeau. Cred ca ei nu prea stiu sa citeasca si cand scriu amenzi, deseneaza cuvintele din memorie. Acum 2 ani, avea tata un Mercedes ochios, si era cu numere de DE...intr-o noapte eram prin Bucuresti, ma opresc baietii, imi cer actele. Se prezinta si imi spun : permisu, talonu, asigurarea...etc. Le dau permisu mai intai, ala il aveam in portofelul meu....actele masinii erau pe undeva prin torpedou, gasesc si talonul si nu mai stiu ce foaie de la leasing...Le iau gaborii se uita la ele vreo cateva minute, dupa care imi zic, multumesc buna seara. Eu le raspund : "stati ca am gasit si asigurarea" ![]() This post has been edited by andu911: 18 Aug 2005, 16:46 |
--------------------
-
-
-
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
QUOTE(Watchful snake @ 18 Aug 2005, 15:03) Intrebare: care va fi topicul discutiei la tribunal??? Acum citiva ani am avut sansa sa aflu care este topicul unei asemenea discutii dar... am ratat-o ![]() ![]() |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 05:51 |