preturi corecte...?, ajutați un novice!
![]() ![]() ![]() |
preturi corecte...?, ajutați un novice!
4x4 |
![]() ![]()
|
||
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|||
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
Eu oglinda am luato cu 35 ron
am uitat sa precizez ![]() This post has been edited by para06: 8 Jul 2010, 22:48 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
4x4 |
![]()
|
1. un capac rezervor expansiune model nou gen logan/clio
2. o oglinda de dacia papuc ~ 35ron 3. un temporizator+releu temporizare, cum recunosc dacă temporizatorul este modelul nou sau cel vechi? 4. proiectoare ceata + releu de comanda + siguranta si butonul 5. axul de la coloana de direcție, model cu cruce cardanica = 50ron 6. un volan mai mic, posibil renault 7. un limitator frână, o maneta schimbător de viteza + burduf, sunt identice cele de papuc cu cele de dacie obișnuită? 8. un turometru, ce ar merge mai bine injecție sau carburație? 9. manete de logan Mai dați și voi exemple de preturi, nu vreau sa ma ard. Capacul meu de expansiune original l-am pierdut acum merg cu unul de 2 lei. This post has been edited by 4x4: 9 Jul 2010, 10:12 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
1. 200 BWP, gen;
3. scrie pe el NOU sau VECHI; 4. 20-200 RON; 6. 35 lei nou, turnat din cauciuc, "reising-stail" - gasesti prin magazinele de piese dacia; 8. nici una nici alta, unul de motor pe aburi; 9. maneta prestige piele = 70 lei, maneta frana de mana = 90 lei, maneta ridicat capota = 30 lei. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
4x4 |
![]()
|
Mulțumesc ageana:
1. un capac rezervor expansiune model nou gen logan/clio 2. o oglinda de dacia papuc ~ 35ron 3. un temporizator + releu temporizare, cum recunosc dacă temporizatorul este modelul nou sau cel vechi? 4. proiectoare ceata + releu de comanda + siguranta si butonul ~ 150ron 5. axul de la coloana de direcție, model cu cruce cardanica = 50ron 6. un volan mai mic, posibil renault ~ 20ron 7. un limitator frână, o maneta schimbător de viteza + burduf, sunt identice cele de papuc cu cele de dacie obișnuită? 8. manete de logan, alea din stânga și dreapta volanului... Nu poate pune cineva o poza cu un temporizator modelul vechi și una cu modelul nou, sa vad si eu ce diferente vizuale exista, am inteles ca unul are mai multe trepate decat celalalt sau ca face click ![]() Cat face un capac de ala SH ca în magazin cer 40ron pe drăcie. This post has been edited by 4x4: 9 Jul 2010, 10:42 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
unikat45 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 375 Joined: 4 May 06 ![]() |
4X4 eu zic sa mai cauti......
preturile la luca sunt cam mari fara suparare dar omul incearca sa scoata bani dinpiatra seaca...parerea mea..asta iarna voia vreo 250 ron pe un electromotor..vai de capul lui... ma rog depinde poate si cu ce piese vrei sa te incurci... si eu unu mai caut alte dezmembrari prin zona iasulu.. dar se pare ca doar la remat te mai poti lipi daca cunosti pe cineva...eu am nevoie de doua aripi CN4 si o capota.. eventual culoarea alba..... |
--------------------
Dacia 1310
Dacia 1310
1999
- IS 01882
|
|
4x4 |
![]()
|
unikat45 de asta ma temeam și eu, luca vrea bani, dar eu nu am să-i dau.
Mai știi alte dezmebrari unde se găsesc piese de dacia, dar sa nu fie foarte departe? Eu stau în Podu de Piatra? |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bv-08-fgm |
![]()
|
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 1.214 Joined: 11 May 10 From: Brasov ![]() |
consulta preturile cu cele noi,io am cautat un parbriz pentru un ford si imi cerea 200 lei pe unu sh si noi era 240 lei cu tot cu montat
|
--------------------
Dacia
1310
1996
- BV-91-FGM,1.4 VW Vento 1992 - BV-22-MKR,1.8
Toyota MR2 1992 - K626 YMO, 2.0 16v TSI |
|
4x4 |
![]()
|
Care dintre aceste ateliere de dezmembrări este mai de incredere?
This post has been edited by 4x4: 9 Jul 2010, 19:12 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
unikat45 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 375 Joined: 4 May 06 ![]() |
cred ca va trebui sa suni... primul din lista e firma lui nea luca.....restul se pare ca dezmembreaza alte marci
vezi intai ce preturi sunt de noi...incearca la meteor srl..daca stai in podul de piatra cred ca e destul de aprope...e lantul de magazine de piese auto de pe bulevardul mare ce duce spre gara mare.. |
--------------------
Dacia 1310
Dacia 1310
1999
- IS 01882
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 14:02 |