O zi speciala ..., 05:05:05 05/05/05
![]() ![]() ![]() |
O zi speciala ..., 05:05:05 05/05/05
Charlton |
![]()
|
||
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|||
bodixxl511 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 8 March 05 From: Slobozia ![]() |
la mine nu o sa coincida niciodata in viata....sunt nascut pe 29 februarie....si cand o sa implinesc 29 de ani....nu o sa fie an bisect
![]() dar oricum...nu stiu cum e cu ceasurile rele in ziua aia..alea sunt ceasurile cele mai rele...am zis! |
-------------------- |
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
Luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata, duminica.....toate sunt la fel.
Chestia cu ziua de marti, sau vineri sau cu nr. 13 sau stiu eu mai ce...toate sunt porcarii si aberatii si tampenii. |
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
bodixxl511 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 8 March 05 From: Slobozia ![]() |
da chestia cu ceasurile rele nu-i gluma..apropo....am citit pe un forum ca in general ceasurile cele mai rele sunt ceasurile de duminica dimineata..
![]() |
-------------------- |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Muhahahaha. Daca ai citit tu pe un forum, atunci tre sa fie adevarat, evident, nu? Voi unde ati facut generala, ca sa stiu sa nu-mi dau si io copilul la aceeasi scoala?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Doar daca vrei sa-l dai la Slobozia; altfel nu se poate
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
He he he, era o figura de stil.
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce rele sunteti...
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 07:25 |