Second (3rd / 4th) Hand cu 10 mii, dă care?
![]() ![]() ![]() |
Second (3rd / 4th) Hand cu 10 mii, dă care?
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.287 Joined: 24 June 07 ![]() |
O vrea el mica, dar cred ca nici chiar asa.
Desi sansele-s aproape nule, cred ca ai putea cauta un Cee'd dotat cu automata la mana a doua. Zic ca-s mici pentru ca asta s-a vandut grozav in varianta aia de echipare "Best"(parca asa-i zicea), care avea un raport pret/dotari foarte bun, dar nu si automata. In interior mi s-au parut ok. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
KIA? Mai bine un CooperS. Sau Yaris sau Clio Sport sau Alfa Romeo Mito, Colt sau Swift, fiți și voi mai creativi ce naiba.
This post has been edited by 4x4: 9 Jul 2010, 19:42 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bmw seria 1 automat,smart automat mini coper s automat
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu se incadreaza in bugetul lui.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
4x4 |
![]()
|
Mi-ai luat vorbele din gura c@talin. CooperS
Sau unu mini vechi cu motor diesel: cummins-mini.jpg ![]() This post has been edited by 4x4: 9 Jul 2010, 19:44 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
daca nu-ti pute renault ia de aici, masina perfecta pentru tine daca e teafara:
http://autovit.ro/renault-clio-C13840625.html km relativi putini, automata, benzina, esp, interiorul cel mai bine finisat din clasa la vremea lui.. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.287 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca e in mintile ei e o masina de luat fara discutie, si restul de bani ii pastrezi, ca n-au cum sa strice.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
golf cu dsg voiam sa zic si eu, dar vad ca s-a propus. Eventual un 1.4TSI de 140 de cai. NU lua 1.9 sau 2.0 TDI decat daca ai deja probleme cu urechile si zgomotul ASURZITOR nu te deranjeaza. In rest, din toate punctele de vedere (consum, performante, fiabilitate) motoarele astea sunt relativ ok, dar au aceasta MICA problema.
Semnat: un posesor de 1.9 ![]() Pt 1.4 tsi dsg se pare ca trebuie sa mai pui niste bani |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(4x4 @ 9 Jul 2010, 19:35) KIA? Mai bine un CooperS. Sau Yaris sau Clio Sport sau Alfa Romeo Mito, Colt sau Swift, fiți și voi mai creativi ce naiba. Mah, io recunosc ca n-am creativitate deloc, d-aia mi-am luat kia cu 11000km la bord. De atata am avut bani, de-aia am luat-o. Daca aveam 15000 euro luam Alfa MITO cum zice condeiu' lu' matale de espert. Cu motor de 3.0 litri , neaparat V8, cu consum maxim 5. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Heheee se intoarce lumea cu fundul in sus, isi ia Catalin SH
![]() urmatorul pas in ordinea asta e sa renunte la cutie automata si sa o ia diesel ![]() Stiind pretentiile mari ale viitorului posesor in ceea ce priveste masina eu as recomanda un Golf V 1.4 TSI DSG. Avantaje: cutia de viteze buna, cilindree mica si consum redus, fasneata, calitate buna a interiorului fata de alte variante enumerate pe aici. Urmeaza sa vezi daca gasesti una, ca sunt destul de rare la vanzare. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
@zanzie alfa romeo mito este un model mai mic ca 147, dotat cu motoare turbo otto de 1.4, care fac parte din tehnologia multiair pe care destui o lauda. deci ce motor 3.0 v8??
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
scuze, alfa c8 (sau 8c) am vrut sa zic, cu motor v8.
Aseara eram putin "afumat". PS:si am uitat sa adaug inca un zero la cifra aia. ![]() This post has been edited by zanzie: 10 Jul 2010, 07:50 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
La Suzuki au oferte chiar la modelul cu cutie automata.. Motor de 1,6 2wd(fata) .
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
4x4 |
![]()
|
Ar mai fi Seat Leon Cupra, Alfa Romeo Brero, sau din 2010 Mazda Mazdaspeed 3, Subaru Impreza WRX, Mitsubishi Lancer Sportback Ralliart, vezi ce faci cu banii.
This post has been edited by 4x4: 10 Jul 2010, 12:22 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eh, sa zicem ca ma bag la sh, dar la cutie automata si benzina nu renunt. Ever.
![]() ------------ Da, am gasit un Civic, 2007, 30mii km, cutie i-shift, 1.8 . Preluare leasing sau achitata cash, ar depasi foarte putin bugetul. Dar, a avut o portiera infundata si cica reparata pe casco, trebuie vazuta... si mai e ceva, e model pre facelift, deci nu e f bine insonorizata, iar cutia poate avea ceva probleme de soft... La momentul actual as inclina mai mult spre Golf... probabil din cauza de TSI si DSG... Seat - mi se par niste porcarii de masini, Alfa, faine dar nu prea am vazut transmisii automate la ei... Mazdele sunt doar niste Forduri, deci exclus.... Kia... aici e mai complicat... in urma cu ceva ani am influentat destul de mult decizia unui coleg care si-a luat o Cee'd echiparea Best... Initial am fost incantat de masina, dar cu timpul am vazut si ce probleme are... in plus service-ul, cel putin in Constanta, lasa foarte mult de dorit... Iar automate n-am vazut, dar banuiesc ca sunt de tip vechi, cu 4 trepte... <span class='edit'>10 Jul 2010, 13:12:</span> QUOTE(aphophis @ 9 Jul 2010, 21:21) daca nu-ti pute renault ia de aici, masina perfecta pentru tine daca e teafara: http://autovit.ro/renault-clio-C13840625.html km relativi putini, automata, benzina, esp, interiorul cel mai bine finisat din clasa la vremea lui.. Nu e vorba ca-mi pute Renault... N-am zis nimic de rau de Renault pana n-am constatat singur ce inseamna Renault Laguna II si in general ce inseamna plasticul Renault... Si atentie ca nu ma refer la plasticul de pe bord, ala de-l vede toata lumea... ala e un pastic ca la orice alta marca... ma refer la plasticul pus pe la diverse mecanisme destul de mult supuse efortului (macara geam, inchidere centralizata, sistemul de retentie al cartelei), adica nimicuri d-astea care se strica brusc, de te fac sa parchezi langa un zid ca sa nu intre hotul in masina, ca tu n-ai cum sa mai incui usa... Renault inca mai are de studiat ca sa realizeze un buton de avarie care sa functioneze pe termen lung... Renault nu mai face de mult masini precum cele de acum 20 ani... Cat despre Clio 3, vezi ce zice un posesor de asa ceva pe la jurnal de bord... Transmisia automata de la Renault, mai precis cea de pe Laguna III e foarte ciudata... stand pe loc, daca cuplezi din D in R trepideaza toata masina, lucru anormal... 10 Jul 2010, 14:10: Merită refuzată mașina asta, în favoarea unui banal Golf? 20639017.jpg This post has been edited by C a t a l i n: 10 Jul 2010, 13:10 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
din punctul meu de vedere nici nu se pune problema. partea cu insonorizarea nu cred ca este foarte deranjanta, adica supravietuitesti in logan, chiar te obisnuiesti. plus ca ai zis ca o s-o folosesti mai mult in oras.
mie imi place cum arata atat exterior cat si interior, imi place ca nu are chiar toata lumea cum e cazul golfului. de problemele pe care le-ai mentionat de cutia de viteze, sa stii ca si primele varianta de dsg au avut ceva probleme. chiar daca a fost lovita usa aceea nu ar trebui sa-ti faci probleme, e doar usa nu e ceva din structura de rezistenta a masinii. iar daca a fost reparat ca lumea nici nu o sa simta diferenta fata de cea originala. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.124 Joined: 11 February 04 ![]() |
Verifica sa fi fost lovita numai portiera, nu si stalpii.
Ai putea sa cauti si pe mobile.de o masina buna, te duci o iei si gata. Pe afara sunt mai apreciate aftamatele decat pe la noi. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
4x4 |
![]()
|
Vrei neapărat sa o înmatriculezi în Romania, dacă nu mobile.de și o înmatriculezi la moldoveni sau în Ungaria.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pentru clarificare, masina din poza e noua, iar culoarea e dementiala. Pret de lista ~20.000 euro, cutie manuala... automata n-aduc in Romania, decat echiparea Sport... Pentru automata trebuie mers in Ungaria.
Masina lovita e argintie. Am spus ca trebuie vazuta pentru ca ma tem sa nu fi fost lovita roata spate, prag, montan B / C... Pentru moment exclud varianta cu mers sa caut in alta tara, in principal pentru ca nu am timp. Apoi de inmatriculari in Bulgaria sau orice alta tara, permanente, nici nu se pune problema. |
--------------------
-
-
|
|
4x4 |
![]()
|
Mi se par cam ciudate mașinile acestea, îmi plac dar sunt prea geometrice si avangardiste pentru gusturile mele, si cand ma uit la banda cu farurile din fata mi se face rau cand ma gandesc cat ar putea sa coste
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Merced |
![]()
|
Fara sa ti se para o intrebare deplasata, dar tinand cont ca stai destul de mult pe mare cu munca, de ce ai nevoie de a doua masina?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
mazda e doar un ford, clio are plastice naspa. eu cred ca ai prea multe pretentii de la o masina SH de 10k
ori ce ai cumpara, cauta sa fie cat mai noua si cat mai putin rulata... |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Grila față se va schimba cu una de Type S, deci mașina va arăta cam așa: Clipboard.jpg ( Size: 342.14k )
Number of downloads: 387
Prețul barei - 161 euro fără TVA și manoperă... La Dacia e mai ieftină bara cu mult? 10 Jul 2010, 15:32: QUOTE(Merced @ 10 Jul 2010, 15:19) Fara sa ti se para o intrebare deplasata, dar tinand cont ca stai destul de mult pe mare cu munca, de ce ai nevoie de a doua masina? Păi e simplu: 1. Ca familia mea să se folosească de o mașină mai sigură decât o Dacie Nova. 2. Pentru a mă deplasa mai ușor prin oraș, comparativ cu prima mașină. 3. Pentru ca prima mașină să fie condusă doar de mine. Fair enough? ![]() This post has been edited by C a t a l i n: 10 Jul 2010, 14:32 |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
Am inteles. Insa inteleg si ca o sa fie mai mult pentru ceilalti membrii ai familiei. N-ar fi bine sa-i lasi pe ei sa-si aleaga in cazul asta?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(ArtVandelay @ 10 Jul 2010, 15:24) Mi se pare normal sa am pretentii mai mari de la un SH de 10k decat de la o masina noua de 10k. PS: I still like Focus ST / RS... ![]() <span class='edit'>10 Jul 2010, 15:36:</span> QUOTE(Merced @ 10 Jul 2010, 15:33) Daca ar fi vorba de ales perdele, culori de zugraveli sau faina pentru cozonaci, da... Dar cand e vorba o masina si de bugetul meu, mai greu... A, stii ce ar alege? PT Cruiser / Volvo C30. This post has been edited by C a t a l i n: 10 Jul 2010, 14:44 |
--------------------
-
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
PT Cruiser bleacs...dar Volvo C30 de ce nu-ti place? Nu stiu daca se gasesc pe la noi (sunt putine pe strazi) in echiparea pe care o vrei, dar intruneste ok conditiile tale de masina sigura, mai mica decat Accord...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.124 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ce zici de un Pug 206? http://autovit.ro/peugeot-206-C13382039.html
Un Ford Fusion? http://autovit.ro/ford-fusion-C13220817.html Corsa? http://autovit.ro/opel-corsa-C13974241.html Chevy Lacetti? http://autovit.ro/chevrolet-lacetti-C14021702.html Un citronel C4? http://autovit.ro/citroen-c4-C12174228.html Aygo? http://autovit.ro/toyota-aygo-C13862389.html New Beetle? http://autovit.ro/volkswagen-new-beetle-C13958430.html Passat? http://autovit.ro/volkswagen-passat-C14000133.html Daca va fi masina de oras, va fi folosita putin, deci poti suporta niste plastice mai nasoale, ca nu-ti cade ranga. Mie cele mai intersante mi se pare Fusion, Aygo si Lacetti. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
4x4 |
![]()
|
Mitsubishi Outlander sau BMW x5?
http://autovit.ro/bmw-x5-C14058999.html sau http://autovit.ro/bmw-x5-C14012392.html This post has been edited by 4x4: 10 Jul 2010, 15:06 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 10 Jul 2010, 15:09) Masina lovita e argintie. Am spus ca trebuie vazuta pentru ca ma tem sa nu fi fost lovita roata spate, prag, montan B / C... DACA a fost atinsa numai portiera si montantii+roata spate sunt intacte eu personal spre asta m-as indrepta. Problema insonorizarii nu e atat de mare. Eu am mers cu civic 1.8 pre-face lift si nu mi s-a parut nimic deranjant la capitolul zgomot nici in extraurban. In oras chiar nu mai e nici o problema. Cu automata nu am mers deci nu stiu cum se comporta ![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 07:59 |