Garnituri cilindrii de frana, asa zise "Rolast"
![]() ![]() ![]() |
Garnituri cilindrii de frana, asa zise "Rolast"
baranga |
![]()
|
||
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ultimile produse facute de Rolast Pitesti au fost facute in aprilie 2006!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cilindrii de Setcar cu totu', noi. Eu am dat pana in 40 de lei pe ambii. N-am mai pierdut o picatura de lichid de frana din primavara si pana acum. Ultimele doua ierni fusesera cu show, cum era mai frig, cum ma trezeam fara lichid de frana. Am pus garnituri d-alea de VMComp, m-a tinut vreo trei zile, am pus de Rolast, chiar originale, ca erau stantate si pe cauciuc cu Rolast si alte dracii, eticheta nu era copiata, le luasem de la un mecanic din service, au tinut vreo trei luni, nu mai ramaneam fara lichid de tot, da' completam un litru pe luna.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
prin magazine nu am mai vazut cilindrii de Setcar.
dar am vazut ca au inceput sa fabrice discuri de frana. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Se gasesc la sediul din Pitesti in continuare din cate stiu eu.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ydaniel |
![]()
|
aia stiu si eu.ma refeream prin tara.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Garniturile pentru etriere si pentru cilindrii lasa foarte mult de dorit. Aceeasi problema o aveam si eu cum dadea frigul cum imi curgea lichidul pe la toate rotile...incepusem sa cumpar mai mult lichid de frana decat benzina. Am cumparat vreo 5-6 seturi de garniturile de firme diferite, si pana la urma am brodit unele bune si nu am mai avut probleme ( din pacate nu mai tin minte de ce firma erau facute, rolast cu eticheta verde parca).
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am Rolast din martie.Pina acum nu am avut probleme cu ele.daca si astea fac figuri ma trec la cele straineze.
|
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
ceva coduri pentru garnituri de straineze??sau pistonase cu totul??
eu mai lucrez la masini straine mai vechi si am vazut la peugeot 405 diesel 92 ca cilindrii ar fi cam ca la dacie,99% cred ca sunt dimensiunea ca la papuc;oricum am unii de pejo desfacuti si cum fac rost de subler ma apuc de masurat; si cei de bmw324d '87 pari asemanatori cu cei de 1300 |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
paul-tm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 25 August 09 From: Timisoara ![]() |
Salutare.Sau se gaseste la Dealer piese de la Unix, cilindri de renault 12 produsi de firma samko- acu un an am dat aproximativ 32 roni bucata.
Atunci cand i-am cerut la vanzator s-a uitat la mine ciudat, cand am cerut cilindri pentru dacia. ![]() |
--------------------
opel
astra f-cc
1996
- TM-23-GZV
|
|
ydaniel |
![]()
|
aia de setcar sunt mai ieftini:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
paul-tm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 25 August 09 From: Timisoara ![]() |
Probabil, dar atunci altceva nu am gasit atunci romanesti decat:asam, si autospeed.
Pretu nu ma interesa atunci, doar sa imi vad dacia cu frane ![]() ![]() |
--------------------
opel
astra f-cc
1996
- TM-23-GZV
|
|
ydaniel |
![]()
|
asam e facut in china si autospeed in turcia.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
diferitu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 21 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Salutari
![]() Tocmai am intrat in posesia unei Dacii 1310 din '87 si am o problema cu franele... Mi-a recomandat mecanicul care a detinut-o sa ii schimb pistonasele din pompa de frana si cilindrii la tamburii spate... Aveti idee cam cat or sa ma coste piesele astea? Off-TOpic. Imi poate trimite cineva un link cu sectiunea de pe forum unde imi pot prezenta si eu masina ?! Multumesc ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1987 | ZaPaKita Galbena
- B 35 ZPK Numai cei ce indraznesc reusesc... Indrazneste sa fii diferit... | www.difeRitu.com
|
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
cilindrii de frana sunt identici si la tamburii mari si la cei mici?
|
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Nu !
![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 20:41 |