DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> accident! ce sa fac?

maddan
post 9 May 2005, 18:59
Post #31

Speedy Gonzales

Group: Members
From: Bucuresti

Giaaaz!

Asta o sa mi-o pun pe desktop, sa-mi aduc aminte sa nu mai conduc ca berbecul pe unde nu trebuie...

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
driverx
post 10 May 2005, 08:26
Post #32

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(Bytzu @ 9 May 2005, 17:54)
.....
+ca Oltcitu nici nu intra in calcule de la distanta aia...ma pregateam ca dupa depasire sa franez...
*

Tu nu ar mai trebui sa fii in calculele politiei. Noi nu contrazicem nimic. Tragem concluziile la ce ai zis TU (nu altii) Doamne, ce idei bolnave ai. Sa mor io, chiar nu credeam ca esti in stare de asa ceva. Eu zic sa mergi totusi sa contesti totul. Le spui ca erai lovit la cap,poate poate ramai fara carnet. Dar pe viata, sau minim 10 ani. Intradevar aveai 100. Dupa derapaje, damburi si prostii, ai reusit sa deformezi in halul ala masina.

Aveai 100 aproape de calea ferata, depasesti la trecerea de nivel. Cat tupeu pe tine sa mai comentezi dupa, sa mor eu.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Gabi
post 10 May 2005, 08:38
Post #33

Preacuvincios moderator

From: Bucuresti

Tata zi mersi inca odata ca nu venea trenu sau alte chestii asemanatoare; repara masina, mergi la biserica si aprinde o lumanare si da acatiste ca esti inca in viata.
Asa cum spunea driverx fa contestatie si sigur te vei alege cu un permis lipsa. Acum am si eu o intrebare: esti inconstient? 100 km/h la 100m de trecerea la nivel cu calea ferata?? Dar unde te credeai fiule? la trecerea la nivel cu calea ferata dintre metro ploiesti si brasov?? Dar si acolo e semnul sa reduci la 40km/h ( insa acolo sunt doua benzi pe sens ). Sincer din cauza unora ca tine sau mai bine zis a unora care se cred Shumacher cu masini vechi de pe vremea bunicii am o teama pe drumurile publice.
Repet inca odata: zi mersi ca ai scapat doar cu atat si ca esti in viata. Fierul se repara.

--------------------
Renault Megane 2 bicorp 2004 - 1.5 dci Conf Exp - XXXXXXX
+
ydaniel
post 16 May 2005, 15:35
Post #34

Adrenaline junkie!

From: black sea

arata destul de rau reno-ul!daca esti bine si nu ai dureri post-accident e f bine!~

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 02:44
Forum Renault