cat sa tai din arcuri, cat imi coboara?
![]() ![]() ![]() |
cat sa tai din arcuri, cat imi coboara?
ramsen |
![]()
|
||
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|||
Laika |
![]()
|
![]() DaciaClub Group: Members Posts: 555 Joined: 7 November 10 From: Sibiu ![]() |
Eu am dat un pachet de cafea pe toate patru
![]() |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
- SB 05 APW Pana la capat!
|
|
uscatu83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
A masurat cineva diametru la arcuri? Se potrivesc cele de pe fata pe spate, ca sunt mai tari si la mina s-au slabit cele de pe spate si ma gandeam sa pun de fata ca sunt mai tari, eventual sa tai si o spira doua sa nu stea barca.
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
2001 Detinator de Super Nova cu Ac si rugina.
|
|
Laika |
![]()
|
![]() DaciaClub Group: Members Posts: 555 Joined: 7 November 10 From: Sibiu ![]() |
La ce forme diferite au intre ele nici o sansa decat daca le indoi si din experieta cu Dacia 1410 scutura pe spate de numa numa la denivelari daca pui de fata pe spate.
|
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
- SB 05 APW Pana la capat!
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(uscatu83 @ 9 Dec 2010, 19:45) A masurat cineva diametru la arcuri? Se potrivesc cele de pe fata pe spate, ca sunt mai tari si la mina s-au slabit cele de pe spate si ma gandeam sa pun de fata ca sunt mai tari, eventual sa tai si o spira doua sa nu stea barca. diametrul arcului de fata pe partea care sta pe amortizor este mai mica decit a celor de pe spate...deci la astea nu mai merg puse arcuri de fata pe spate...pe tine practic ce te intereseaza sa intaresti spatele la greutati???ceva idee ti-as da eu cum am la mine la solenza facut numai atunci cind pe spate se pune ceva greu actioneaza ele... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
uscatu83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
Pe mine ma intereseaza sa schimb arcurile de pe spate ca sunt lasate de tot, am pus cate doua tampoane de cauciuc pe fiecare parte sa stea in pozitie normala masina si cand urc 4-5 persoane la denivelari se comprima arcul de tot, adica bate spira pe spira si amortizoarele sunt bune. Nu as mai vrea sa pun tot de sn spate ca peste 2 ani ajung la fel ca astea de le am acum, as vrea niste arcuri mai tari.
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
2001 Detinator de Super Nova cu Ac si rugina.
|
|
ramsen |
![]()
|
pune arcuri de spate solenza...merg perfect ...la mine multi si-au pus din astea de solenza pe super nova...si sa nu se mai lase azi iti prezint unele poze cum am eu facut pe spate la arcuri sa nu se mai lase rau si sa atinga jantele de aripa...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 18:57 |