The LowGun, roșu fara pasiune
![]() ![]() |
The LowGun, roșu fara pasiune
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.326 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu mai galagios si nici "vibrator" cum ii spui tu decat orice alt turbodiesel clasic.... dar mai cuminte si mai silentios decat un TDI PD...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ovy_geo93 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 16 November 09 From: Motru ![]() |
ageana stai calm ca iese la polish toata matuiala....a ta e mic copil pe langa a mea....la mine vopseaua deja avea unele tente de gri,daca te uitai din lateral.....iese fara probleme la polish...si dupa polish,ii dai o ceara,si nu o mai speli deloc cu spuma,doar jet,sau ceara lichida,ca spuma ataca repede,mai ales vopseaua proaspata
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
2003
- GJ 03 TSF Dacia 1305 PickUP 2001 - GJ 05 CJY
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.544 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(dizzy @ 12 Jul 2010, 21:09) Mai bine zis, se greseaza mecanismul de actionare. Se scot grilele de plastic, se scoate ansamblul, Se scot tijele de pe bile, se baga vaselina la greu si se monteaza la loc. Nu o sa mai trepideze nici cu cele mai proaste stergatoare. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ca idee intr-un fel nu inteleg de ce n-ai luat masina lui St. Normal ca poti gandi ca nu merita diesel decat daca faci peste 20.000km/an, dar asta e o gandire pentru achizitionarea unei masini noi, unde varianta diesel costa simtitor mai mult. Si aici nu era cazul. Era o masina mai bine finisata, intretinuta si in care per total sigur te-ai fi simtit mai bine. Daca te gandesti ca pica ceva, pai nu te supara, si la Logan daca se beleste pe la motor ai de bagat bani frumosi, nu-ti face iluzii. Si cu taxele, aia 300 de lei ii scoteai din consum fara sa te straduiesti prea mult. Eu ma mir de "tractorul" meu, nici nu-mi dau seama cand am facut ~1500km din punct de vedere financiar, ca practic am bagat motorina(momentan de la pompa, dar cand gasesc nu ma sfiesc sa bag si furaciuni, e insa alt motor, alta valoare a masinii) in ritmul in care bagam benzina in Dacie ca sa fac drumuri scurte, iar la un consum asa din cap, ca tin minte cam de ce valoare am alimentat de cand am ajuns in Pitesti, imi iese undeva la 6%. Fara sa merg intentionat la consum, pur si simplu mers normal, chiar alergata in unele cazuri. Si crede-ma ca nu eram fan diesel, nici acum nu zic ca-s, dar la mine alegerea a fost altfel, imi trebuia o masina buna in banii aia putini pe care-i aveam, si cum tu n-ai zis nimic de Tico
![]() Vopseaua asa a fost proasta, n-are nimic, isi revine cum au spus si ceilalti, dupa un polish serios. E o alegere proasta sa o revopsesti. Mai degraba o colantezi, vorbesc serios. Revopsitul il poti face superficial, ieftin, fara dezechipare, si o sa iasa un rahat, sau cum trebuie, dezechipezi masina total, costa de te rupe daca-i facut cu vopsea buna, cuptor, tot tacamul, si la final cand o sa remonteze tot interiorul o sa ai o familie generoasa de greieri, nu doar ala din bord. In plus, cat ai de gand s-o pastrezi? Doi, trei ani? Eu zic ca mai mult nici n-are rost. Si pe final, s-o stapanesti sanatos! ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu vopseaua e de vina cat lacul
poti incerca ceva de genul http://www.meguiarsdirect.com/detail/MEG+G17216 cred ca mai am si eu putin din el...daca ai drum prin bucuresti vreodata putem sa incercam. polishul te-ar ajuta si el. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Repet, nu zic ca nu-i bun dieselul, chiar mi-as dori unul, dar sa am cu ce sa-l intretin. Nu ma deranjeaza zgomotul motorului sau vibratiile!
Dar m-am gandit la intretinere per total, care chiar este mai scumpa decat la logan, diferenta pe care nu cred ca o scoteam din consum. Repet, sunt pro diesel, dar nu am vrut sa-mi asum riscuri financiare, mai ales in aceste vremuri maro. In plan e sa o pastrez cel putin 3-5 ani, sau pana cand o sa-mi permit o alta masina, si nu o sa am ce face cu banii. M-am gandit si sa o colantez, acum sa ma interesez de preturi. Merced: vorbim pe PM de intalnire ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 13 Jul 2010, 06:38) De prin 2000 de cand variantele nu mai sunt RXE si cum dracu mai erau, combinatii de 3 cifre care nu stiu ce-nsemna, au bagat 1,9 dCI. De prin 2000 variantele de echipare sunt autentique, expresion, privilege...etc Si gata cu dieselul ca poluam topicul omului si nu e frumos sa-ti faci de cap in casa altuia ![]() Faptul ca megane era alta masina, alt confort, ceva mai multe dotari e alta poveste in conditiile in care partea financiara conteaza foarte tare, mai ales pe vremurile astea incerte. Inca odata sa o stapanesti sanatos!! Ce se vede in spatele capacelor? ![]() This post has been edited by St: 13 Jul 2010, 11:27 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ageana |
![]()
|
Eh, ce sa fie... iese minereu de aur din jante.
![]() E normal sa se faca asa jantele, doar nu-s de aliaj ca ale unora cu Megane dCI ![]() Mersi Stefan! Singura chestie majora care ma deranjeaza la masina e ca nu are ABS. Sunt invatat fara, dar parca era un mare plus si ala. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sper ca a fost o gluma, nu o ironie asta cu meganu decei
![]() Ciudat modul cum a iesit "minereul de aur" doar pe zona neprotejata de capace. La urmatoarea ABS ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ageana |
![]()
|
Tot vopsea proasta - fiind neagra s-a incins de la soare si s-a dus
![]() Mai putin ma deranjeaza asta, ti-am zis, se rezolva relativ usor. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
St |
![]()
|
Da, clar ca se rezolva usor, o dupa-amiaza de week-end te delectezi cu chestiunea asta.
Ca a iesit un pic de rugina era de asteptat, dar nu intelegeam de ce doar acolo ![]() BAfta! |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(ageana @ 13 Jul 2010, 11:34) ce secsii arata cand dai capacele jos, am vazut mai multe decolorate cu forme, si p'orma m-am prins ca e fix conturul modelului din capac ![]() PS: cel mai bine se rezolva cu un set de jante de aliaj, schimba look-ul radical. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ce bine cand vezi ca mai exista si oameni care gandesc normal! Altii strang din buch la greu pentru 2500 - 3000 de coco si apoi viseaza bemveuri!
Bravo man! S-o stapanesti sanatos! E o masina cinstita, nepretentioasa, cu care o sa-ti faci treaba! Daca o sa ai grija de ea, si ea o sa aiba grija de tine! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
St |
![]()
|
Argon te-ai gandit ca poate pentru unii look-ul nu conteaza?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
argon |
![]()
|
sunt mai usoare, mai rezistente, nu ruginesc..daca mai vrei motive.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
romeodr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 March 07 From: brasov ![]() |
|
--------------------
LAGUNA 1ph2
NEVADA GRANDTOURS CONCORDE
..1998 luna noiembrie 06..avion cu motor..!!!
- BV 77 EME
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(rtBK @ 13 Jul 2010, 10:27) Ca idee, rosu passion face parte din cele 3 nuante de vopsea nemetalizata, care are lacul incorporat...cel putin la acea vreme, in 2005. Vopseaua de pe masina lui s-a spalat, ramanand o nuanta spre roz, nicidecum nuanta de baza. Nu are la ce sa mai faca polish. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ageana |
![]()
|
I-am facut matuitei si adaptare pt a putea conecta mp3-playerul.
M-a uimit si enervat faptul ca a simtit ca i-am taiat firele de la motorasul casetofonului (ca sa nu se mai auda nimic), si a trebuit sa refac legaturile. Initial vroiam sa schimb casetofonul (probabil o voi face in timp), dar m-a surprins foarte placut in ceea ce priveste puterea si calitatea (stiu stiu, nu e Bose, dar chiar ma multumeste). Chiar nu imi trebuie mai mult. Mersi Cosmin. Stai s-o vezi dupa ce ii pun litere chinezesti, stickere cu borla si brembo pe laterale, bandouri si baghete geam cromate, plus semn BOSS pe luneta ![]() ![]() This post has been edited by ageana: 13 Jul 2010, 23:09 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
catalinux* |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 12 December 08 ![]() |
S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Decizia luata este cea mai buna, mai ales ca ne-am mai sfatuit pe alocuri
![]() ![]() Ce sa mai, multi kmmm fara probleme si sa aveti grija unul de altul. P.S.: In curand o sa te invit pe jurnalul meu ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Dynamique
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bun venit in tagma loganarilor, s-o plimbi sanatos
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ageana |
![]()
|
Multumesc!
Acum trebuie sa vad cum bag bicla in ea, ca in uichend se preconizeaza un transfagarasan ![]() Gepeleu nu mai pun momentan, mai gandesc problema o perioada. This post has been edited by ageana: 14 Jul 2010, 09:26 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu ii dau rotile jos si o intorc sa stea pe ghidon si sa, pe bancheta din spate.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Iti zic de acum ca sa nu te mai chinuiesti degeaba: Eu la o bicicleta cu cadrul de 20" nu a fost chip sa o fac sa intre in portbagaj cu roata din fata demontata. Ori demontezi ambele roti ori o bagi pe bancheta din spate, insa pacat de bancheta. Cel mai bine e sa iti iei bari transversale si suport, insa cum abia ai luat masina probabil nu mai ai bani de investit.
Uite cum arata la mine: LINK Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Dar cum se monteaza barele alea transversale? Trebuie date gauri in tabla? Ma intreb de ce s-a eliminat streasina la masinile astea moderne.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@Filip: exista gauri de prindere filetate sub cheder
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ageana |
![]()
|
Loganul are gauri de surub sub chederul de deasupra usii.
Andy: corect, bugetul a fost devastat de achizitia masinii, mai greu cu alte investitii acum. O sa incerc s-o bag in portbagaj cu ambele roti demontate. Daca nu merge, inauntru cu ea. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:46 |