s-a ars un bec, cum il schimbam ?
![]() ![]() ![]() |
s-a ars un bec, cum il schimbam ?
evghenin26 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 29 April 08 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2017 Prestige SL Plus
- HD26LEA
|
|||
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Eu l-am avut ars pe cel din dreapta.Am scos panoul cu butoanele afara,iese cam greu dar iese si apoi schimbi becul din spatele panoului.Alta metoda nu prea vad...Panoul,nu tot bordul!
![]() This post has been edited by bogdanelkva: 7 Jul 2010, 11:27 |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Parca sunt doua becuri. Cred ca cel din dreapta se vede daca stai cu capul pe mocheta si te uiti acolo. Nu stiu daca in stanga e la fel sau e mascat de altceva....
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
evghenin26 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 29 April 08 From: Deva ![]() |
asa-i, dupa indelungi incercari am observat 2 suruburi dedesubt, le-am desfacut si a iesit panoul, nu l-am putut insa scoate afara oricat am incercat si ca sa nu stric mai mult , am scos aceea fata din cele 3 clipsuri de deasupra si cu chiu cu vai am bagat un bec, acolo fara insa a putea sa il scot pe cel vechi. merge si asa pana cand o sa am chef si timp sa fac treaba ca lumea.
This post has been edited by evghenin26: 7 Jul 2010, 17:18 |
--------------------
Dacia
Logan
2017 Prestige SL Plus
- HD26LEA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 23:46 |