motorul meu trage mai prost ca la alte DNS-uri, help
![]() ![]() ![]() |
motorul meu trage mai prost ca la alte DNS-uri, help
rekinu_dsn |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 21 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
- B 56 REK
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
1. De unde stii
2. Ce inseamna la tine trage mai prost 3. Start thinking: a) injectoare curatate ![]() c) Tobe busite d) motoras pas cu pas/senzor oxigen murdare e) benzina??? f) filtru de aer/benzina g) bujii h) infranata? Daca toate consumabilele au fost schimbate la timp si cu unele de calitate, daca ai tobele si cat-ul bun, daca ai injectoarele curatate...atunci..GHINION! Daca nu..apuca-te de verificat si vezi dupa aia |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
geotex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 April 05 From: Valcea ![]() |
Si eu am avut aceeasi problema + altele dar le-am rezolvat ieri.Uitate la topicul trepidatii+lipsa putere.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Rapsodie
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
mai regleaza un pic cablul de acceleratie fal sa tina mai sus.... poate trage mai bine
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
oache81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 30 December 04 ![]() |
Eu am un megane 1.6 motor la fel ca ala de Supernova.Am facut si eu cu cablul de acceleratie o smecherie.Este format dintr-un fel de impletitura de cabluri mai subtiri.Se scoate din locul unde este prin pe admisie si se invarte in sensul in care sunt impletite firele mai subtiri astfel se obtine o scurtare a cablului concomitent cu o intindere mai buna.Sa nu te speri daca pedala de acceleratie va sta mai sus.Ai grija insa sa nu stea prea sus pentru ca pe urma cand ii dai talpa daca nu ajunge in zona podelei risti sa rupi cablul.Oricum e recomandat sa cureti injectoarele,nu neaparat cu raze dar sa le scoti de acolo si o sa gasesti o gramada de negreala pe ele care se ia cu carpa si va merge mai bine garantat.Totusi e destul de greu sa fie de la cablul de acceleratie adica ma gandesc ca masina mea are 9 ani si 110 mii KM si e normal sa se fi lasat un pic cablul ,oricum nu s-a lasat mult doar cu vreo jumatate de centimetru
|
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
man, super nova nu are 1.6...
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
oache81 |
![]()
|
|
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
vali74 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 27 September 04 From: Timisoara ![]() |
Rekinu , ai urmat sfaturile lui Asarban?
Da-ne si noua de veste de ce nu 'trage' DSN-ul tau... |
--------------------
Logan 1.4 Laureate
Logan 1.4 Laureate
- CJ 07-VAL
|
|
oache81 |
![]()
|
Oricum la mine problema am observat ca are si o remediere mai simpla.Scoti presul de la sofer si gata.
![]() |
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:17 |