ceasuri solenta cu / fara turometru, eu am fara :))
![]() ![]() ![]() |
ceasuri solenta cu / fara turometru, eu am fara :))
-Sylverado- |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 24 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 /1.4 l
- GR 83 DUT
|
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
exista topic in care se discuta de ceasurile de bord. trebuie doar sa dai search. de asemnea daca vrei sa vinzi/cumperi ceva, vezi ca avem sectiune separat. se numeste sugestiv "bursa"
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
tu vrei sa ti le vinzi sau asa de smena facusi topicul...ti-ai montat de logan sau de clio pe masina...bafta
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
-Sylverado- |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 24 May 10 ![]() |
nu de smen cand am dezlipit geamul mi-a plecat lateral dintr-un colt o fisura si cat erau ceasurile jos am crezut ca va fi vizibila dar o o data montat nu se mai observa dar am in gand sa schimb ceasurile cu unele de logan si cred ca deja am discutat ramsen
Attached thumbnail(s) Ceasurile_mele.jpg ( Size: 473.33k ) Number of downloads: 431 |
--------------------
dacia
solenza
2004 /1.4 l
- GR 83 DUT
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
se poate...nu mai retin yd-ul tau...da-mi un mesaj pe mess cu nikul de pe dacia club sa te stiu...aveam sa stii si ceas solenza full,cu turometru si temperatura...daca te interesa cumva de aia am zis eu mai sus
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:04 |