Faruri si lumini
![]() ![]() ![]() |
Faruri si lumini
feroviarul |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 3 November 11 From: BACAU ![]() |
|
||
--------------------
opel frontera
opel frontera
1994
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Si uite si o oferta buna pentru un far montabil pe un dinam 6V/3W :
http://www.ebay.com/itm/25-LUX-LED-HIGH-PO...=item416ecc5321 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
feroviarul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 3 November 11 From: BACAU ![]() |
QUOTE(Liviu @ 9 Dec 2012, 13:26) Si uite si o oferta buna pentru un far montabil pe un dinam 6V/3W : http://www.ebay.com/itm/25-LUX-LED-HIGH-PO...=item416ecc5321 e interesant! |
--------------------
opel frontera
opel frontera
1994
|
|
feroviarul |
![]()
|
ce circuit imi trebuie(sau dati-mi alta idee) ca sa fac acest modul cu led rosu sa clipeasca(stroboscop eventual)? http://www.lanterneled.ro/componente/67-mo...150-lumeni.html vreau pentru un stop bicicleta
|
--------------------
opel frontera
opel frontera
1994
|
|
cosstti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 26 April 11 ![]() |
Sursa de alimentare ideala este un acumulator (o spun din experienta). Am folosit mai demult un acumulator (Fe-Ni) de la un lampas de minier si am fost extrem de multumit de autonomia de care era capabil.
Dinamul genereaza variatii de tensiune in functie de viteza bicicletei care determina variatii in intensitatea luminoasa a becului si reprezinta o frana care la prima vedere este neglijata de majoritatea ciclistilor. |
--------------------
dacia
sandero stepway 1.6, 8V, 62Kw.
2o11
- is xx xxx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pui ledul intr-o lanterna care clipesta de la ma-sa ei. Sau pui o folie rosie pe o astfel de lanterna. Se gaseste cu suport cu tot, de atasat la bicicleta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(feroviarul @ 17 Dec 2012, 11:37) ce circuit imi trebuie(sau dati-mi alta idee) ca sa fac acest modul cu led rosu sa clipeasca(stroboscop eventual)? Legi terminalul pozitiv al LED-ului direct la acumulator, masa o pui pe cadrul utilajului, iar terminalul negativ al LED-ului, printr-un fir, il faci să atingă o spiță. Astfel obții un stroboscop invers proporțional cu viteza bicicletei. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
feroviarul |
![]()
|
|
--------------------
opel frontera
opel frontera
1994
|
|
feroviarul |
![]()
|
sper sa va placa! http://www.policebikestore.com/Merchant2/m...00-police-light si acesta este filmuletul http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=iJhlI5ZCpy0
|
--------------------
opel frontera
opel frontera
1994
|
|
feroviarul |
![]()
|
comparatii lumeni declarati si lumeni masurati faruri biciclete http://reviews.mtbr.com/2013-bike-lights-shootout
|
--------------------
opel frontera
opel frontera
1994
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai o obsesie.
|
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Toti avem macar cate una
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
feroviarul |
![]()
|
|
--------------------
opel frontera
opel frontera
1994
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cât timp te poți uita la soare și cât la lună? Care se vede mai bine?
De ce ai nevoie de "cat mai multa lumina pe bicicleta"? |
--------------------
-
-
|
|
feroviarul |
![]()
|
|
--------------------
opel frontera
opel frontera
1994
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Mai sunt unii, pe șosele, care aprind xenoane de 1100W și 50 de proiectoare, și tot.. dau în gropi.
Nu e nevoie de atat de multa lumina, nici ca sa vezi, nici ca sa fii vazut. This post has been edited by C a t a l i n: 9 Jan 2013, 22:18 |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca n-ar fi d'aia de dau in gropi, nu le-ar trebui lumini. Oamenii isi recunosc slabiciunile.
This post has been edited by corbex: 10 Jan 2013, 10:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
feroviarul |
![]()
|
exista mountain bike rabatabil? daca da,in tara unde se pot cumpara(chiar si SH)?
|
--------------------
opel frontera
opel frontera
1994
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
http://www.teo-bikes.ro/page.php?id=10&s1=46
In magazin au mai multe modele, suna-i. |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
feroviarul |
![]()
|
QUOTE(laur @ 24 Jan 2013, 22:26) merci! era pentru o cunostinta! o sa-i arat! |
--------------------
opel frontera
opel frontera
1994
|
|
feroviarul |
![]()
|
spuneti-mi va rog care dintre acumulatorii li-ion 186450 sunt cei mai buni? care sa aiba voltajul si amperajul specificat pe acumulator real! multunesc!
|
--------------------
opel frontera
opel frontera
1994
|
|
feroviarul |
![]()
|
cu acest acumulator http://www.okazii.ro/componente-electronic...tor-a121603648# se poate alimenta acest far http://www.ebay.com/itm/2-in-1-3800Lumen-3...=item460a97f242 ? dat fiind ca acumulatorul este cu acid!
|
--------------------
opel frontera
opel frontera
1994
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
cati_catalin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 7 March 13 ![]() |
salut,
vreau si eu nr. tau de telefon catalin 0765222744 |
--------------------
renault
megan2
2007
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Am iesit cu masina pe la 8 "seara". Zic seara, dar era deja intuneric complet. In 10 minute de condus, am dat de 6 biciclisti _pe carosabil_ , care nu credeau in puterea tamaduitoare a luminii. Doar unul era curier, ceilalti cinci erau "civili"
E vreun Tide pod challenge, sau doar mi s-au concentrat tanpeeti pe traseu? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai tre' să-i contrabalanseze pe aia cu leji made-n Ciaina de jdemii de lucși reglați să prindă retrovizoare, și care mai și clipocesc.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
eu ma gasit pe trotuar una cu lumina care clipea.... Si imi batea mie in ochi, imi imaginez cum era sa fii in masina....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
stolniceanulucian |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 386 Joined: 31 March 11 ![]() |
Am observat si eu ca biciclistii cu lumini regulamentare sunt foarte foarte putini la numar.
Nu prea inteleg ce este in mintea lor. Pentru cei care merg ocazional cu bicicleta exista macar aceste lumini minime de protectie: https://www.decathlon.ro/p/lumina-bicicleta...1112?mc=8600227 Am luat vreo 4 bucati pana acum si sunt senzationale ca gabarit, putere si durata de viata a bateriei. Eu unul as lua cativa licurici cu led in masina si cand vad cate un bezmetic noaptea fara nici o lumina as opri si i le-as face cadou. Am facut asta pentru o colega de servici si a ramas foarte mirata pentru ca nici nu constientiza pericolul (dar apoi mi-a multumit). Attached thumbnail(s) Captur_.PNG ( Size: 94.72k ) Number of downloads: 89 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 GPL Landi Renzo
2008 Preferance
- BT-03-YPY berlina 1.4 mpi GPL Landi Renzo
caravan 1.4 twinport GPL Tomaseto QBox orlando 1.8 twinport |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai majoritatea au lanterne (ca faruri nu poti sa le numesti) care focalizeaza un cerc.
Culmea, sunt faruri de bicicleta tip reflector care fac faza scurta. Cu multa lumina in laterale. Dar ca si in cazul masinilor, lumea a pus csenon boss ... Cocalari sunt in toate categoriile. 2 Apr 2024, 17:50: QUOTE(feroviarul @ 28 Jan 2013, 11:09) spuneti-mi va rog care dintre acumulatorii li-ion 186450 sunt cei mai buni? care sa aiba voltajul si amperajul specificat pe acumulator real! multunesc! in jur de 2.6A dar sunt de de mai multe tipuri, in functie de curentul de descarcare (ex. aia de bormasina trebuie sa suporte curenti mari) This post has been edited by IRONICK: 2 Apr 2024, 17:50 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:58 |