Tatuaje, idei , pareri
![]() ![]() ![]() |
Tatuaje, idei , pareri
ageana |
![]()
|
||
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|||
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Sep 2011, 20:08) Gresit, Burebizda 2.0 o sa fie cu barba reala: ![]() Funny-Tattoos-3.jpg This post has been edited by MihaiD: 14 Sep 2011, 22:01 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Neaaaah
Mie tot asta mi se pare cel mai reusit tatuaj din lume: cel_mai_reusit_tatuaj_din_lume.jpg ( Size: 30.57k ) Number of downloads: 504 ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Daca-l vad p-asta pe plaja, nu stiu daca ma pot abtine...
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
iar daon tre țâțe
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Era un banc cu unu' la nudisti, ca tot mi-ati adus aminte. Cica isi tatuase omu' pe madular "Bis!". Mergand pe plaja vede la altul acelasi tatuaj. Se duce la el si-l intreaba "Amice, si tu tot... bis!?". Ala se uita lung la el "Ce <<Bis!>> ma?". "Pai vad tatuajul...". "Aaaaa, nu frate, la mine scrie "Bine ai venit in paradis!".
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
QUOTE(Merced @ 14 Sep 2011, 22:55) Era un banc cu unu' la nudisti, ca tot mi-ati adus aminte. Cica isi tatuase omu' pe madular "Bis!". Mergand pe plaja vede la altul acelasi tatuaj. Se duce la el si-l intreaba "Amice, si tu tot... bis!?". Ala se uita lung la el "Ce <<Bis!>> ma?". "Pai vad tatuajul...". "Aaaaa, nu frate, la mine scrie "Bine ai venit in paradis!". ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Sau altfel:
"Ca sa-i faca o surpriza sotiei un tip isi tatueaza pe "cenzurata" numele acesteia: WENDY. A doua zi se duce pe plaja la nudisti si-l vede pe un tip cu W si Y si-l intreaba: "Si pe nevasta-ta o cheama tot Wendy?" Raspunsul: "Nu! Eu mi-am tatuat: "Welcome to Miami beach where girls are beautiful and crazy!"" Beat that! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
na:
PS: inca nu e vindecat... This post has been edited by skija: 16 Aug 2012, 17:27 Attached thumbnail(s) erica_tattoo_mic.jpg ( Size: 97.33k ) Number of downloads: 451 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Erila ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Creca e Erica
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Splendid!
EDIT: Si nu, nu fac misto, chiar arata super! This post has been edited by Iulikk: 16 Aug 2012, 18:00 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu te lasa inima sa cumperi un carton, sa pui un pictor de reclame sa deseneze chestia aia, s-o inramezi si s-o pui in parbriz? E mai ieftin pe piele?
This post has been edited by corbex: 16 Aug 2012, 18:54 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
10x Iulikk
Mosule... lasa-ne nene... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Treaba ta, da' eu nu te mai cer de nevasta!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
e.. asta e...
mda.. deci... tatuajul asta face parte dintr-un proiect mai complex care va acoperi toata mana stanga. Vor fi prezentate toate "elementele" care mi-au marcat viata, pana acum... d-astea gen: Hai Craiova, Vodca ma iubeste, Buzau - the big city, mama m-a tras de urechi cand eram mic... Ramane de vazut in ce fel le voi integra. Vedem cam la anu'... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Daca o sa mai ai evenimente marcante ,o sa ai nevoie de patul lui Procust
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
skija |
![]()
|
a lu' cine?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
lasa,nu conteaza
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
|
|
daniM |
![]()
|
N-are legatura cu filmul asta ci cu legenda lui Procust si cu lungirea membrelor
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
MuciX |
![]()
|
Bad post atunci
![]() LE: Recunosc, nu o cunosteam, mersi mult de educatie, am invatat ceva nou si mi-am facut o bere datorie ![]() Acum stiu si eu despre ce e vorba: QUOTE(http://www.citate-celebre.com) Procust E numele unui bandit din timpurile vechi, care isi facea veacul prin Atica. Fiind foarte puternic el ataca drumetii intre Atena si Megara. Talharul isi facuse o faima sinistra prin procedeul sau diabolic de torturia : doua paturi de fier, unul mare si altul mai mic, pe care isi intindea victimile. Daca trupurile lor erau prea lungi, el le reteza picioarele, ca sa incapa in patul cel mic. Daca victimele erau oameni scunzi, Procust le scoatea picioarele din incheieturi si le tragea pana cand atingeau masura patului cel mare. Teseu l-a ucis pe talhar prin acelasi procedeu. Aceasta legenda greaca a dat nastere expresiei celebre “Patul lui Procust”, spre a ilustra in special mutilarile care se aduc unor opere literare, cu scopul de a incaprea in tiparul voit; sau in general, pentru a indica forme fixe si prestabilite, constrangeri nefiresti. This post has been edited by MuciX: 16 Aug 2012, 22:13 |
--------------------
-
-
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
arata grozav,skija..
![]() This post has been edited by iulia_boris: 17 Aug 2012, 08:06 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
Splendid!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Shrapnel o sa fie jupuit de viu de traficantii de obiecte de arta si soricul lui o sa ajunga pe veioza unui miardar american
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(skija @ 16 Aug 2012, 20:23) ... tatuajul asta face parte dintr-un proiect mai complex care va acoperi toata mana stanga. Vor fi prezentate toate "elementele" care mi-au marcat viata, pana acum... d-astea gen: Hai Craiova, Vodca ma iubeste, Buzau - the big city, mama m-a tras de urechi cand eram mic... Daca te mai sacai nitel, cu riscul de a-mi lua ban, promiti ca ma treci in telenovela vietii tale? ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Esti cam gras asa ca nu incapi decat pe buca
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 18:32 |