Tatuaje, idei , pareri
![]() ![]() ![]() |
Tatuaje, idei , pareri
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(DannyY @ 20 Jul 2010, 11:22) Celelalte trebuie sa coste cam mult, dar primul merge... ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE vreau sa imi fac un tatuaj nu prea mare , cu numele sotiei si al copilului. Anca , respectiv Darius . ceva simplu . problema e ca nu prea am idei legate de posibilitatile in care s-ar putea scrie numele . sub ce forma , cum s-ar putea combina ? sa iasa ceva cat de cat estetic . Uite o idee. Simplu, foarte estetic, nu bate la ochi. De bun gust adica. Inlocuiesti doar EMPORIO si ARMANI cu numele sotiei si al copilului. Bafta! Tatuaj.jpg |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Neaparat iti faci freza ca a tipului din imagine!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pai tocmai freza e Armani, pielea e de tirlan.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.068 Joined: 11 February 04 ![]() |
Poate te alegi si cu o hepatita asa de drag
Stai naibii cuminte, vezi sfatul lui Alydor. Daca iti iubesti copilul, mai bine iti petreci mai mult timp cu el. La fel si cu sotia. Decat sa faci rahatul ala de tatuaj, mai bine te duci cu ei doua zile la munte sau mare, cred ca vor aprecia mai mult. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca e aceeasi sotie ca cea din link-ul de mai sus, ma indoiesc ca are posibilitatea sa petreaca mai mult timp impreuna cu ea.
This post has been edited by Altis: 20 Jul 2010, 13:32 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
bine fratilor , inteleg ca nimeni de pe aici nu e de acord cu tatuajele , chiar daca am explicat de ce vreau sa il fac . e ok , inteleg , fiecare cu parerea lui .
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Daca vrei un tatuaj mai diferit incearca aici si cere-le sa-ti creeze unul din literele pe care le vrei tu. Dupa ce ti-ai facut asteptam o poza cu el.
![]() Incearca sa le ceri ceva de genul celui de mai jos dar fara frunze. ![]() DAK-heart-swirls-tattoo.jpg This post has been edited by Micutzu_BH: 20 Jul 2010, 15:47 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
corbex |
![]()
|
Terminati mai cu prostiile! Daca vrei sa faci impresie, invata doua-trei figuri de kendo!
This post has been edited by corbex: 20 Jul 2010, 15:50 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(dariusz @ 20 Jul 2010, 09:42) .....este faptul ca plec la munca in strainatate . nu stiu pentru cat timp. si vreau sa ii am tot timpul cu mine . .... Daca vrei sa ii stii tot timpul cu tine, atunci in loc de tatuaj, poate ar fi mai bine sa te concentrezi pe idea "Cum sa imobilizez "amicul" pe perioada cat sunt plecat." .... ....I'm just saying.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Mda... sa-si tatueze mecla amicului
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Mai bine iti faci un tatuaj dala care iti cade la guma de mestecat de 25 de bani... nu doare si se si curata dupa un timp daca te plictisescti de el ...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mai bine i-ai tatua un lacat pe pisatoarea nevestei.
|
--------------------
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
care aveti bah tatuaje.. ia sa va vaz.. ca vreau sa-mi fac si iooo.. stiu ce, da' nu prea... vreau sa-mi fac un simbol dacic. Si idei in afara de closca cu puii de aur, lupu dacic, chipul lui Burebista sau Decebal si bordul de logan, n-am...
@markos - tu nu tre sa raspunzi.. @george_link - baga tata! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Un simbol dacic... adica un Logan?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
MCV.. da-i prea mare.. nu-mi intra pe juma' de spate asa...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Inspiră-te din versurile paraziților...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu cred sa-i incapa nici unul, nici altul.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(skija @ 29 Jul 2011, 17:40) care aveti bah tatuaje.. ia sa va vaz.. ca vreau sa-mi fac si iooo.. stiu ce, da' nu prea... vreau sa-mi fac un simbol dacic. Attached thumbnail(s) images_1.jpeg ( Size: 4.85k ) Number of downloads: 1158 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ceri sa-ti scrie decebalus per scorilo si gata
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
P-aia i-o pirogravează direct...
|
--------------------
-
-
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(kog @ 29 Jul 2011, 18:12) Decefalus per scrotiloQUOTE(zanzie @ 29 Jul 2011, 18:16) Da, exact, o sa arate a sarpe paros! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
skija |
![]()
|
numa' rautacisme...
@zanzie - e cel mai intalnit tatuaj despre daci... nu vreau sa fie si pe mine... altceva.. sau pus intr-o combinatie cu altceva... Probabil o sa fac chipul lui Burebista si gata... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(skija @ 29 Jul 2011, 19:57) @zanzie - e cel mai intalnit tatuaj despre daci... altceva.. sau pus intr-o combinatie cu altceva... 2 idei:1. Tatueaza si tu un lan de griu in flacari. Cine stie, cunoaste! ![]() 2. Tatueaza varza, barza, viezure, minz si brinza. Iarasi, pur le coneseori! This post has been edited by Marty: 29 Jul 2011, 19:09 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
skija |
![]()
|
![]() asta cu varza - barza- viezure - manz, chiar ma gandeam sa le fac.. cumva sa nu se prinda toata lumea ce scrie... ![]() nu graul trebuie in flacari.. viile... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Asta cica a fost prieten bun cu descendentii lui Decebal..
Attached thumbnail(s) Attila__biciul_lui_Dumnezeu.jpg ( Size: 12.75k ) Number of downloads: 1095 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 11:52 |