Tatuaje, idei , pareri
![]() ![]() ![]() |
Tatuaje, idei , pareri
AmunDei |
![]()
|
||
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|||
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
glumeam... (la 2 mil, tatuajul ala ti-l face un amator...)
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Nu mi-as face tatuaj niciodata, dar asta mi s-a parut foarte misto:
[attachmentid=1627740336] Probabil se va ajunge si la noi ca in US, unde tatuajul e un fel de uniforma pe care o au toti, de la copii la babaci. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
am gasit un salon aici la mine in catun..maine ma duc sa negociez
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
sa scrii aci pe unde e, sa stie si mintea mea.
This post has been edited by AmunDei: 1 Aug 2011, 16:50 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Hormonelul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru idei ca a lui Dariusz mai indicat e sa se apeleze la un artist.
Ceva de genul: http://www.tattooartists.org/Gal8641_angel...o_s_Gallery.asp Adica sunt locuri unde te duci cu ideea si in functie de povestea ta si ceea ce iti doresti tu sa simbolizeze (+buget) isi aduce valoarea lui artistica. |
--------------------
Dacia
1300, 1100
1972, 1968 Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul ! |
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
AmunDei |
![]()
|
Ce mi-am adus aminte: nu cred ca e bine sa-l faci acuma. Trebuie ingrijit putin dupa ce l-ai facut, acuma e vara, caldura mare, transpiratie, mizerie; si vrei sa te duci si tu la mare un pic, un tatuaj nou facut e practic o rana cu care tre sa fii atent sa nu prinzi vreo infectie. Mai bine il faci mai incolo in toamna-iarna.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
AmunDei |
![]()
|
Zau ca mi-a scapat, scuzoaiele mele
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Eu o singura intrebare am: de ce?
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asta e o intrebare grea, pune alta !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Burebista? sau Decebal?
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Da mai poate sa-si tatueze intre urechi un neuron mititel.
Acu` se poate lauda ca-l tine-n spate pe Dcfalus. Era interesant daca o obliga si pe doamna sa se tatueze cu mecla lui Traian si...... ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
O avea loc, vorbesc de locul cuvenit, sa-si tatueze si celbrul adagiu al lui Terente ?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
@ageana - de ce nu? pentru ca sunt mandru de stramosii mei... in alta ordine de idei, nu e vizibil permanent...
@ady - un dac... no name... si da, mai e loc... dar glumeam... nu cred ca mai urmeza unul... @bion - la varsta ta ma asteptam la altceva... pacat de ani icare au trecut pe langa tine... cred ca au fost si ani frumosi... (daca pueam sa fac ceva intre fese, acum puneam poza cu haiducul ala al vostru Attila sau cum il cheama... ) @corbex - ho ho... am vrut sa scriu tot romanul Morometii, avea loc, da' am zis ca n-are rost... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Mai Vocea patriotului nationale
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
skija |
![]()
|
mda... exact ce spunea.. la varsta ta....
scuze ca te-ai bagat in seama cu mine... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
ai si cruciulita + icoana la retrovizor?
|
--------------------
*
*
*
|
|
ady77 |
![]()
|
Si le tatueaza intre ochi
![]() Garantat Vanghelie ![]() This post has been edited by ady77: 12 Sep 2011, 13:23 |
--------------------
|
skija |
![]()
|
QUOTE(yhattori @ 12 Sep 2011, 13:18) ce legatura are cruciulita cu dacu'? ala e un dac, nu Isus... Isus era evreu, nu dac... gizassss!!!! si da, am cruciulita la retrovizor.. la alea exterioare... aa.. chiar... idee de biznis... cruciulitze/iconite parfumate... or exista? sa pui fata lu' Junioru' pe un bradulet din ala... cu miros de tamaie, new car si anti-tabac... tare! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(skija @ 12 Sep 2011, 09:39) done! asta e primu: Acu' serios, îmi place. Eu având 120 de kile, am loc de doi. Unde l-ai făcut și cât a costat? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
skija |
![]()
|
@dragosP - acu' nush cat faci misto... da' daca vb serios, l-am facut AICI, si a costat 500 ron (cu o reducere substantiala). La dimensunea asta ar fi cam 7-8 mil... da' depinde mult si cine-l face...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
Si a durut?
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 22:08 |