Tatuaje, idei , pareri
![]() ![]() ![]() |
Tatuaje, idei , pareri
dariusz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Da di ci vrei tu sa-ti faci tatuaj cu numili lu` sotia si-a lu` copchilu`? Cumva te suspecteaza nevatsa c-o inseli si tu vrei sa-ti demonstrerzi dragostea?
![]() Mi se pare un cretinism absolut sa-ti tatuezi niste nume.(parere personala) |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
decat nume, mai degraba un desen ceva, care sa va reprezinte or something...
toti tiganii si toti cocalarii au nume tatuate, eventual cu caractere chinezesti ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
pai tocma de aia am scris p-acilea . poate are careva o idee misto . sa nu fie doar nume si atit .nu stiu- tipuri de caractere , moduri in care se pot aseza literele , etc.
bre Pastrama - iti respect parerea . da nu ti se pare un cretinism si mai mare sa imi demonstrez dragostea scriindu-mi pe pchele numilii soatei ? |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pot sa bag fraza dela parazitii
![]() pe umar o poza cu sotia copilu ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
sau pe ... o .... mai mare.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vali_munt |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 14 April 05 From: Iasi ![]() |
O idee ...
Attached thumbnail(s) mother_child_silver_pendant.jpg ( Size: 16.47k ) Number of downloads: 879 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate +
- IS -- --
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cel mai celebru tatuaj e ala de la Braila: "F.t tare si indesat". Pina sa-l rataceasca astia, putea fi admirat live, in formol, la medico-legal. Nu stiu de ce si l-o fi facut, Terente se bucura de credit deplin, nimeni nu-i punea la indoiala abilitatile. Cred ca din vanitate...
This post has been edited by corbex: 20 Jul 2010, 08:34 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu cred ca dragostea fata de sotia si copilul tau ti-o poti exprima altfel. De exemplu prin gesturi, prin interesul fata de ei, prin lucrurile care le faci pentru ei, etc... nu ai nevoie de niste insemne.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
io zic ca nevasta-ta ar aprecia mai mult daca i-ai duce din cand in cand niste flori, fara ca sa fie o ocazie/zi speciala, eventual sa o scoti in oras intr-o duminica, o bagi la un restaurant mai select, o cina romantica, un mic cadou (un lantisor de argint, un medalion, etc.) decat sa iti pocesti chelea.. Parerea mea...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ba, ce memorie aveti!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa ceva nu se poate uita
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Cred ca se mira si vizavi
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dariusz |
![]()
|
fratilor . nu vreau acest tatuaj pentru a imi demonstra dragostea fata de sotie sau copil. am mai spus lucrul asta . nu vreau un tatuaj pe care prima persoana pe care il vede sa stie ce scrie acolo . tocmai de aceea am spus ca vreau idei despre cum s-ar putea combina literele , modul in care pot fi scrise . chiar daca nu e vorba de numele intreg , ci doar de initiale .
ceea ce ma facut sa vreau neaparat acest tatuaj este faptul ca plec la munca in strainatate . nu stiu pentru cat timp. si vreau sa ii am tot timpul cu mine . asadar , ca sa se inteleaga bine , mai repet o data -- nu il vreau pentru a imi demonstra dragostea , iubirea , atasamentul . nu vreau ceva comun si inestetic ( tsiganesc , cum spun unii ) . vreau sa fie un fel de simbol , dar care sa contina numele sotiei si al copilului , sau macar initialele . nu vreau sa impresionez pe nimeni , sau sa fiu cool . asa ca va rog frumos ! daca ma puteti ajuta cu idei , faceti-o , daca nu , luati-va de altii ! sunt in mare parte de acord cu ceea ce sa spus , dar nu am nevoie de lectii , ci de idei. Da , vis - a - vis ! e vorba de aceeasi sotie ! fie ca sunteti de acord cu mine , fie ca nu , ca ma intelegeti sau nu , ea si copilul sunt tot ce am mai de pret , mai bun in viata . This post has been edited by dariusz: 20 Jul 2010, 09:45 |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nepoate tre` sa ii ai in minte si suflet nu pe sorici
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Normal ca sunt tot ce ai mai de pret, doar reprezinta familia ta! Eu zic sa te duci la un centru de tatuaje.... acolo sigur vei primi sfaturi ce de vor ajuta sa iei decizia buna. Din cate stiu au si multe cataloage pe care le poti rasfoi si iti poti face mai multe idei...
bafta |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Bai nene, daca stai prost cu memoria si nu retii doua nume simple, fa o copie dupa actele lor si pune-o in borseta.
Sau... ia lecitina. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
dariusz |
![]()
|
ah ! unchiule - daca pariam pe averea lu billy gates ca asta va fi printre primele lucruri ce vor fi spuse sa stii ca aveam in clipa asta o grama de bani , si aduceam strainatatea la mine , nu mergeam eu la ea .
asa e , da , clar ! dar intelegeti ca asta vreau in momentul asta ! e ceva chiar atit de rau , atit de neinteles ? bre DannyY ! ma cunosti ? de unde stii ca port borseta ? daca m-ai cunoaste te asigur ca ti-ai alege cu mai mare grija cuvintele . poate oi fi stind prost cu memoria , dar tu pune mina , beleste ochii si citeste ce am scris putin mai sus . asta ca sa ai si tu de unde sa uiti . This post has been edited by dariusz: 20 Jul 2010, 09:54 |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
D
A N K A R I E U S Ceva de genu'? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 20 Jul 2010, 10:23) Eu am zis sa ma abtin, da' voi... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Muttley |
![]()
|
Se ia la smirghel.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dariusz |
![]()
|
muttley - mersi , insa e prea comun . asa le-am combinat si eu in fel si chip . cre ca o sa intru pe ceva site dedicat , poate acolo o sa imi sara ceva in ochi .
danny - te anunt ca sunt un om consecvent . nu perfect , dar cam peste medie . |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
corbex |
![]()
|
Dupa mine, problema nu e "de care" sau "unde", ci "de ce?". Dupa ce gasesti un raspuns sigur la ultima, le iei la analizat pe celelalte.
"DE CE ?" e intrebarea care a despartit omul de celelalte forme de viata. This post has been edited by corbex: 20 Jul 2010, 10:19 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
colegu, cel mai bine este sa le faci poze cu telefonul mobil si asa o sa poti sa-i vezi mereu cand simti ca nu mai poti. sau chiar poze. nu cred ca ai tai (sotia si copilul) au nevoie de declaratii mai mult sau mai putin bombastice, speram ca sa depasit faza cand se scrijelea pe coaja copacilor "gigi+gina=love". mai bine gravezi inelul de casatorie cu numele lor (initiale). e mult mai discret si efectul este acelasi.
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Da unde mergi la munca? In Siberia? Iti iei un laptop, si discuti si iti vezi familia live zilnic.
Desi avand in vedere antecedentele, poate ti-ai dori sa-ti vezi doar copilul zilnic... This post has been edited by radian: 20 Jul 2010, 10:29 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 00:40 |