Mi-au mancat cainii masina, :((
![]() ![]() ![]() |
Mi-au mancat cainii masina, :((
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marypinkmary90 @ 21 Jul 2010, 11:42) cateii mananca masinile din cauza informetarii, nu este vina lor ca nu sunt hraniti, sunt si ei suflete QUOTE(marypinkmary90 @ 21 Jul 2010, 11:48) da o primesti la biserica, numai caci acele suflete nevinovate nu au cum sa traiasca fara hrana, tu ai putea rezista fara hrana? pun pariu ca de foame ai incepe si tu sa musti din masinile oamenilor, macar simt un gust, ceva acolo, fie el si de cauciuc sau tabla adica? ar trebui sa-mi para rau de ei dupa ce-mi "roade" masina??!?! e vina mea ca se inmultesc pe zi ce trece si statul nu-i eutanasiaza? scuza-ma dar am mai vazut oameni de genul...sunt si ei suflete...pana TE MUSCA vreunu! apoi vii pe daciaclub cu topicul "cum scapam de maidanezii bucuresteni?".. Si alta problema e ca sunt in haita de 10-20 la fiecare scoala/liceu/facultate in bucuresti..nu exista institut public fara caini..pentru ca oamenii le dau de mancare...si daca vrei sa scapi de ei nu le mai dai...dar apoi incep sa-ti roada masina...si asta nu e bine...maine poimaine te mananca pe tine... |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
tu cu cine te certi, ma?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
cu aia care stau intr-un glob de cristal unde maidanezii sunt niste fiinte gingase si nevinovate
This post has been edited by tkx: 21 Jul 2010, 19:30 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
cu colega noastra care locuieste intr-un glob de cristal unde maidanezii sunt niste fiinte gingase si nevinovate; jos cu cainii de strada !
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Da da, aia rosii din Stefan cel mare
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Daca suni la primarie sau la centrul de ecarisaj, oricum nu vine nimeni, si chiar daca vine, ii ia, ii vaccineaza, le pune in ureche chestia aia cu datele de identificare, si il aduce inapoi. Cainii fara stapan nu isi au locul pe strazi. Plus de asta sunt agresivi de multe ori si sar la picioare, mai ales daca esti pe bicicleta. Am incercat si cu dispozitive cu ultra-sunete dar nici astea nu prea mai au efect...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
in plus si daca esti "in garda" poti fi surprins. asa am patit cu un maidanez care a sarit de sub o masina direct in glezna mea. alta data (un alt caine) m-a muscat cand eram pe bicicleta. altul mi-a facut aripa fata de la masina praf. etc etc...
am vazut ca unii au sarit de kwr in sus ca fac si dreg. nu am nimic cu animalele (exista chiar si maidanezi de treaba ![]() This post has been edited by tkx: 27 Jul 2010, 12:08 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Gata, am luat masina de la service (SpeedCrew)
A iesit perfect, nicio diferenta fata de restul nevopsit. Valoare reparatie: 1950 lei. Am achitat franciza 426 lei si 30 lei reintregirea valorii asigurate. Cu ocazia asta am scapat si de o gramada de mici zgarieturi deja existente pe aripi (amintiri de la soferi indemanatici). This post has been edited by VladG: 27 Jul 2010, 12:47 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Deci pot sa-i zic inginerei sovietice sa dea un SMS la maidanezi ca s-a bagt marfa prospata in parcare
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Cosmin.nova |
![]()
|
eu i-as calca cu masina..fara nici-o chestie puteti spune orice. Dar imi buleste bara...ar merge un bullbar...cu sarma ghimpata..si tepi...si flame-thrower..
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Medicamenteeeeeeee!!!!!!! Electrosocuuuuuuuuuri!!!!
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bion @ 27 Jul 2010, 18:08) Deci pot sa-i zic inginerei sovietice sa dea un SMS la maidanezi ca s-a bagt marfa prospata in parcare ![]() ![]() Deja o parchez invers, cu botul spre un gard de sarma (inaccesibil matelor) si cu spatele la drum. Daca mai vine vreuna in viteza, cu haita in spate, nu mai poate sa sara pe masina direct, ca spatele e ca peretele de drept, asa ca o sa sara la vecinu' pe masina... ![]() Am I Evil? ![]() This post has been edited by VladG: 27 Jul 2010, 21:26 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
E na, nu sunteti rau, e normal sa va protejati investitia. E vina primariei nu a dvs. Si asa ati platatit franchiza aia. E normal? Intr-o capitala de stat din uniunea europeana? Te bufneste si rasul ridicolul situatiei, insa cand vine vorba de pagube, nu e nimic de ras. Ati avut pagube cat un salariu mediu brut in capitala, in mediul privat as putea spune. Din punctul asta de vedere chiar nu e nimic de ras din pacate. Bine ca s-a rezolvat totusi.
![]() This post has been edited by Filip: 27 Jul 2010, 21:28 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bion |
![]()
|
Poate vor sa guste si din portbagaj
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
VladG |
![]()
|
bion, da-ti peste gura!
Filip, ai dreptate, dar esti prea politicos in adresare ptr topicul asta, nu-mi mai vorbi la plural ![]() ![]() This post has been edited by VladG: 27 Jul 2010, 21:34 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
bion |
![]()
|
Asa e el. A lipsit cand s-a invatat singularu`
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Cosmin.nova |
![]()
|
vlad dar parca nu e ceva in regula..s-a rezolvat prea usor..nu stiu...
maine poimaine vedem "mi-au mancat cainii masina, partea 2" ![]() ![]() This post has been edited by Cosmin.nova: 27 Jul 2010, 23:34 |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Acum vreo trei ani aveam un break "bengos" iar in semnalizari aveam cate cinci leduri .Ledurile erau bagate din interior prin niste gauri mici si ieseau in exterior cate 3,4 milimetri.Eram in Moeciu si pe la 7.30 dimineata am ieit sa-mi beau cafeau si,surpriza!O oaie incerca sa apuce cu dintii ledurile mele.Va inchipuiti ca mi-a sarit si cafeaua din mana si am luat-o la fuga dupa oaie.Ce o fi vazut oaia aia interesant la ledurile mele nu reusesc sa imi dau seama!!!???Asa ca nu mai spuneti ca, cainii sunt cei mai rai!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
si pana la urma ai prins oaia? un protap ceva?
![]() ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(aluibasarabeanu @ 28 Jul 2010, 01:48) Acum vreo trei ani aveam un break "bengos" iar in semnalizari aveam cate cinci leduri .Ledurile erau bagate din interior prin niste gauri mici si ieseau in exterior cate 3,4 milimetri.Eram in Moeciu si pe la 7.30 dimineata am ieit sa-mi beau cafeau si,surpriza!O oaie incerca sa apuce cu dintii ledurile mele.Va inchipuiti ca mi-a sarit si cafeaua din mana si am luat-o la fuga dupa oaie.Ce o fi vazut oaia aia interesant la ledurile mele nu reusesc sa imi dau seama!!!???Asa ca nu mai spuneti ca, cainii sunt cei mai rai! ![]() Totusi sanse sa gasesti oile libere care sa circule prin oras ... mai mici, cu mici exceptii, ghencea sau pipera. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Era oaia lu' Bhheeeecali, facea rost de piese de schimb pentru nocturna din Ghencea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
Mie o gaina mi-a ciugulit/smuls un senzor de parcare, aveti grija pe albastru le plac cel mai mult
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Si ce i-ai facut cand ai prins-o?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
tkx |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
hua ati soeriat-o pe marypinkmary90
![]() cand mai aveam aici putin si iesea de o relatie ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
ai scris corect? sau ai incurcat raul cu faul?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 19:26 |