Mi-au mancat cainii masina, :((
![]() ![]() ![]() |
Mi-au mancat cainii masina, :((
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bre, stati nitel, daca maidanezii i-au papat din masina, ce motive are propritaru sa faca antirabic? Se ia prin contact? Pui mana pe aripa muscata de maidanezi si te infectezi?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Dincolo de gluma mai mult ii suspectez pe cainii de apartament, caci maidanezii de langa bloc stau cam toata ziua bot in bot cu pisicile (maidaneze si ele) si nu e niciun razboi intre ei.
|
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am vazut, si nu o data, maidanezi fugariti de cate o pisica suparata rau de tot...
Numai sunt nici maidanezi de azi ce erau odata! |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Te pomenesti ca maidanezii erau sus pe masina si pisicile se infoiau de jos la ei. La dracu, am gresit schita!
![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
VladG |
![]()
|
Pai cred ca exact asa s-a intamplat, numai ca in cazul meu au fost mai insistenti, au luat-o si-mprejur, dupa ce au terminat cu numarul.
![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am vazut ca esti pasionat de fotografie. Sa nu faci tu un instantaneu cu evenimentul ! Iesea de un Pulitzer
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
VladG |
![]()
|
Acum imi pare si mie rau ca n-am apucat, dar numai la asta nu ma gandeam atunci, ocupat fiind cu telefoane, programari la constatare, etc.
Abia mai tarziu am apreciat si partea amuzanta a situatiei. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
marypinkmary90 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 21 July 10 ![]() |
cateii mananca masinile din cauza informetarii,
nu este vina lor ca nu sunt hraniti, sunt si ei suflete |
--------------------
Dacia
Logan
2007 preferance abs plus
- b 44 iut
|
|
corbex |
![]()
|
A venit Marty !
![]() Htana sufleteasca n-o capeti la biserica? ![]() This post has been edited by corbex: 21 Jul 2010, 11:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marypinkmary90 |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 21 July 10 ![]() |
da o primesti la biserica, numai caci acele suflete nevinovate nu au cum sa traiasca fara hrana,
tu ai putea rezista fara hrana? pun pariu ca de foame ai incepe si tu sa musti din masinile oamenilor, macar simt un gust, ceva acolo, fie el si de cauciuc sau tabla |
--------------------
Dacia
Logan
2007 preferance abs plus
- b 44 iut
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si-a zghimbat sexu` si are silicoane de 90. I-au taiat... un T din nume si intre e pinky
![]() ![]() In maximum trei postari o da in.... ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Mie mi-e deja dor de:
marymary85_4.jpg ( Size: 91.1k ) Number of downloads: 363 Numai caci cre'ca a uitat parola... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Are idei putine si fixe
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E blonda.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
Curind se vor face din turta dulce, ca casa din Hansel& Gretl, o sa fie de mincare pentru toata lumea.
Io ma multumesc cu un capac de roata de placaj, e nevoie si de fibroase. This post has been edited by corbex: 21 Jul 2010, 11:59 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
Surori gemene nascute la 5 ani diferenta! Senzational!
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
bion |
![]()
|
Esti cam constipat
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
Se rezolva cu motorina ecologica din rezervor, marca mcdonalds.
Nota Redactiei: astia schimba uleiul la cartofi la ficare 6 luni, sint o srsa inepuizabila de combustibil alternativ ![]() This post has been edited by corbex: 21 Jul 2010, 12:17 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(marypinkmary90 @ 21 Jul 2010, 12:48) pun pariu ca de foame ai incepe si tu sa musti din masinile oamenilor taci ma, nu-i da idei. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
N-o lasa vijilentii sa scrie trei posturi.
Pe miine, Mariuco, paaaaa ! <span class='edit'>21 Jul 2010, 13:32:</span> QUOTE(marypinkmary90 @ 21 Jul 2010, 12:48) Numa ce ma uit la tine si ma ia foamea ! Si? Asta inseamna ca ai vreun gind? This post has been edited by corbex: 21 Jul 2010, 12:37 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
VladG |
![]()
|
QUOTE(marypinkmary90 @ 21 Jul 2010, 13:48) tu ai putea rezista fara hrana? pun pariu ca de foame ai incepe si tu sa musti din masinile oamenilor, macar simt un gust, ceva acolo, fie el si de cauciuc sau tabla Da-i la naiba de maidanezi, ca mai grasi ca astia de la mine de la bloc nu cred ca sunt decat aia de la abator. Sunt hraniti cu mancare gatita, iar cand e vremea rea o vecina-i ia in casa. Strange vreo opt caini si zece pisici, de asta ma indoiam eu la un moment dat ca ei ar fi autorii. Dar cu canicula asta li s-o fi urcat hormonu' ucigas la cerebel.... |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Vroiam sa dau si eu un reply... dar e chiar prea de tot. Nu pot sa zic decat:
![]() ![]() ![]() Precizare: nu rad de nefericitul eveniment in care a fost implicat autoturismul logan (pt. ca stiu ca revopsirea costa), rad de ce spune domnisoara, care a turnat axion cu apa in bord (nu va ganditi domnisoara ca poate facea scurtcircuit ceva pe-acolo prin bord si va corentati, sau mai rau, lua foc masina?). ![]() This post has been edited by Filip: 21 Jul 2010, 15:06 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Oricum schema accidentului a fost criminala... cu siguranta cei de la firma de asigurari (casco) vor face o copie, o vor inrama si o vor posta pe un perete la intrare.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 21 Jul 2010, 14:58) rad de ce spune domnisoara, care a turnat axion cu apa in bord (nu va ganditi domnisoara ca poate facea scurtcircuit ceva pe-acolo prin bord si va corentati, sau mai rau, lua foc masina?). ![]() Filipe, craiule, ia-ti ochii din avataru' don'soarei, poate vezi ca axionu-i in alt topic. P'orma sa te duci la spovedanie, pacatosule! ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
he he he...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:35 |