Ploua!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
Ploua!!!!!!!!
Doru |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
|
||
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|||
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
He-he ! Si la mine ploua , i-am pus silicon la parbriz si luneta - dupa ce le-am scos - si nu mai ploua. Vezi ca s-a discutat enorm de mult pe tema asta.
|
-------------------- |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Doru, bun venit in lumea daciilor.
Da un search si ai sa gasesti destule discutii pe tema asta. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Intradevar s-a discutat mult pe forum (am tras si eu o raita prin el)..
Ce voiam sa zic este faptul ca in DN GTI pe care o am de 1 an (luata la second cand avea 3 ani) nu intra picatura de apa, cat o fi de puternica ploaia. Sa am noroc ![]() Odata o sa ii fac un test si anume sa o duc la spalatorie sa puna aia jetul de apa cu presiune si sa vad daca mai tine minunea |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
Nici in GT-ul meu din 98 nu a plouat!
|
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Nici in SuperNova mea din 2001 nu a plouat deloc; never; nu i-am facut nici o modifcare/add-in.
|
-------------------- |
|
tavy_01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 21 June 03 From: slobozia-ialomita ![]() |
nu va mai laudati ca nu va ploua.
asa am crezut si eu cu a mea DSN pina sa-i fac traba cu antifonarea cu acel burete de la parchetul laminat. am avut neplacuta surpriza sa descopar sub mocheta de la sofer apa nu gluma. era imbibat buretele ala cu 3-4 kg de apa de a trebuit sa-l las aprox 3-4 zile sa se usuce asta vara. din masina nu se vedea nik pt ca dosul mochetei este cauciucat. see you........ IL-02-MLU :roll: :roll: :cry: :cry: |
--------------------
dacia
logan+logan mcv
2008
- IL 02 MLU
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Am avut si eu problema asta, am mai discutat dar ata ete
![]() Bafta! |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Problema cu apa in masina s-a discut si rasdiscutat. Da-ti si voi un search prin forum si vedeti acolo raspunsurile de care aveti nevoie!
Topic closed! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 23:58 |