Nr de inmatriculare stilizate, cat costa asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
Nr de inmatriculare stilizate, cat costa asa ceva?
BodyLove |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|||
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Am gasit pe cineva care stie unde se fac in germania cu 50 de euro.Maine pleaca incolo.Am sa vorbesc cu el sa imi faca si mie o placuta personalizata.Am sa postez o poza cand o sa o primesc.Daca o sa va placa si o sa doriti, pot vorbi cu baiatul sa va faca si voua contra-cost.Sa vedem intai ce imi aduce si mie....
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
50 €/bucata??? Mai nene voi nu aveti ce face cu banii? Va trimit eu la 50 €. Ok? Si din alea cu distanta intre litere si din alea cu nume pe ele. Nu va spun cit dau eu pe ele ca nu vreti sa va mai faceti pe urma.
La din astea va referiti, nu? Ori sa fie scrise numere de RO pe ele, ori numele vostru sau chestii din astea. This post has been edited by Smudo: 29 Oct 2005, 22:52 Attached thumbnail(s) 90_1_b.JPG ( Size: 21.18k ) Number of downloads: 148 |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
ADY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti-Dr Taberei ![]() |
Uite o poza cu numere facute in Romania ( mai exact in Ploiesti )
This post has been edited by ADY: 30 Oct 2005, 12:51 Attached thumbnail(s) ruf.jpg ( Size: 206.07k ) Number of downloads: 218 |
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BodyLove @ 27 Oct 2005, 21:39) si le-ai facut avand vreo pila ceva la politie? sau orice om care vrea asa ceva si plateste poate avea numerele asa? cred ca numere din acelea personalizate de pus in geam sau oriunde dar nu pe masina se fac la o tipografie sau un atelier care are matrita de litere si care lucreaza in metal. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 00:16 |