Sa radem sau sa plangem?
![]() ![]() ![]() |
Sa radem sau sa plangem?
ovidiucornateanu |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 30 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Megane Hatch
2004 Avem o tara frumoasa.Pacat ce este locuita.
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
da Ovidiu, dar o pereche de boi produce, nu trebuie dusa la service (cel mult la veterinar), nu trebuie asigurata, revizuita tehnic si nici nu necesita piese de schimb. In plus finul e mul mai ieftin ca benzina iar constructia unui grajd este mai ieftina decit cea a unui garaj. Pe cind DACIAAAAAAAAAAAA ohoho !!!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Boii din ce an erau?? Si sa nu uitam ca erau 2...
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
sau mai bine sa intrebam cati cai putere aveau boii?
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Din pacate, la acest model de boi, varianta standard nu include caruta. Deci mai trebuie cheltuiti niste bani. Din cate am auzit garantia este practic inexistenta, iar service-ul se asigura numai in perioada reproducerii. Si sa nu uitam ca circulatia variantei imbunatatite (a se citi caruta) este interzisa in centrele oraselor.
Din punct de vedere al sigurantei (air-bag-uri etc) este nasol de tot... a se vedea boala vacii nebune care banuiesc ca se ia si la boi |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
adicatalea va luati de buzaul meu? hehe...
|
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
stiti ce n-am inteles eu aici? ce are Gazeta Sporturilor cu BOUL & DACIA ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
MojoJojo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 24 November 03 From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti ![]() |
...dar de ce luati in bascalie boii, fratilor (periculos joc de cuvinte
![]() mi-am dat seama ca s-ar putea sa existe o diferenta: boii-s pentru tractiune si alte munci, taurii-s pentru reproductie si carne!!!!!!!!!!! |
-------------------- Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE stiti ce n-am inteles eu aici? ce are Gazeta Sporturilor cu BOUL & DACIA ? Pai e... simplu :wink: Ambele tin de... sport extrem ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE taurii-s pentru reproductie si carne!!!!!!!!!!! Sa maninci tu carne de taur, asa pingea e rara, intr-adevar! Ce luam de la piata se cheama minzat, adica taurasi fragezi, nici un om normal nu taie vaca sau taur matur ca i se impute chintalu` de carne din lipsa de cumparatori; iar junincile rar se taie, ele dau lapte, lina, oua etc. sint prea valoroase pentru taiere. Boul e masculul castrat al vacii si e un foarte bun animal de munca, din pacate o pereche de boi frumosi, grasi, mari si puternici e din ce in ce mai greu de gasit; pretul nu ma mira, isi scot banii intr-un an daca sint bine ingrijiti. Taurii sint foarte rari din motive economice, intretinerea costa mult si nu sint buni de munca, sint agresivi si plini de libido, ii apuca strechea daca simt o vaca in calduri la 1km distanta, de cind cu insamintarea artificiala, un taur deserveste 20 de comune. Dacia ... 10-15 milioane ... hmmmm! 1.la ei nu sint samsari 2.potentialii cumparatori sint saraci si putini, oferta depaseste cererea 3.Daciile doar ca n-au arat, in rest au facut toata gama de munci agricole, forestiere si de constructii, probabil ca erau niste cazaturi, a mea s-a vindut pentru 11.5 milioane, era din `90, dar rar vedeai asa o gioarsa, eu ma mir chiar si de acest pret. |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
MojoJojo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 24 November 03 From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti ![]() |
Pardon Flex...vorbesti cu un om care in vacantele din studentie a fost si samsar.....de animale (vaci, porci, vitei, tauri etc). Tin sa te anunt ca cea mai mare cautare o aveau taurii peste o anumita greutate -250kg- , abatoarele oferind un bonus pentru fiecare kg in plus. Acu' si astia in abatoare au sistemele lor; animalele mai batrane sunt bagate la "preparate", celelalte pot fi folosite pentru carne macra
QUOTE Sa maninci tu carne de taur, asa pingea e rara, intr-adevar! aici ai dreptate bine ca suntem la cafenea ca eram off topic rau de tot :| |
-------------------- Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE vorbesti cu un om care in vacantele din studentie a fost si samsar.....de animale (vaci, porci, vitei, tauri etc). Hihihihihihi! stiu ca am fost cam doctoral, ma apuca deseori meteahna asta, te rog sa ma scuzi; eu am petrecut TOATE vacantele scolare pina la 16 ani la bunici (Zarnesti/Brasov) si imi plac foarte mult animalele de curte. Sintem offtopic rau de tot! |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
stasi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
raman totusi in favoarea plimbarilor cu o dacie de 10 milioane decat cu un bou de 20...
|
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Io sunt antifan animale de curte, de fapt sunt antifan tzara in general.
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
atentie la...balene !
![]() aveti grija pe unde va plimbati cu yacht-ul... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 22 Jul 2010, 08:03 |
--------------------
...
...
...
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Si ti-ai luat lopata de dezgropat thread-uri?
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
eu cred ca le are puse la favorites... si cand nu doarme bine noaptea.. pac, scoate cate unu la iveala...
si nu inteleg ce treaba are pretul boilor cu balena? This post has been edited by skija: 22 Jul 2010, 09:26 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Balena=boule de mare
barcazu` = dacia Marineru=cocalaru daciot ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:04 |