Centura de siguranta pentru pasagerii din spate
![]() ![]() ![]() |
Centura de siguranta pentru pasagerii din spate
MojoGaby |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 26 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Berlina
1310
1998
|
|||
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
noi nu vrem sa le varsam bani la nehalitii astia....la politai ma refer...
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
in mod normal si cei din spate trebuie sa-si puna centura de siguranta! bineinteles daca masina e dotata cu centuri in spate (unele dacii nu au). Parca e in lege..dar noi ne-am obisnuit fara.
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci nu te mai duci nici in Belgia !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu mi-as pune sincer sa fiu, dar in rarele ocazii cand am mers cu o masina mai moderna, pur si simplu propietarul ascunsese centurile de siguranta pe undeva pe la imbinarea dintre bancheta si spatar. ... n-am stat sa le caut, probabil s-ar fi uitat ciudat la mine, unii nu-s invatati cu centura nici daca stau pe "locul mortului". La masinile astea noi e o placere sa-ti pui centura, nu se blocheaza, merg usor, am mers azi ca pasager intr-un passat B6, o placere, totul e ergonomic, frumos, cand soferul o baga intr-a 5-a schimbatorul are o cursa atat de scurta, incat nu iese din raza consolei centrale, nici nu se pune problema sa-mi atinga genunchiul.
Eu de exemplu mereu spun pasagerului din dreapta (in rarele ocazii in care el exista) ca risca amenda daca nu-si pune centura. Ca sofer mereu imi pun centura de siguranta. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Umbli prin cam multe masini pricopsite ! Ce faci in ele?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu sunt neaparat ascunse intre spatar si stalp, pur si simplu acolo stau la unele masini. La volan intotdeauna imi pun centura, cand sunt pasager mai uit (mai ales daca stau in spate).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Filip |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io-s mai ramolit si n-am priceput ;te bucuri sau esti trist ca nu ti-a atins jenunchiu
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
A mea are centuri si in spate , cam incomod puse , le ma intra in fund celor ce stau in spate
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(bion @ 21 Jul 2010, 19:14) Am ramas placut impresionat (cum altfel, venit fiind de pe "barca mea de pamant") de ergonomia din cabina. De exemplu, imi sprijineam mana pe cotiera din usa dreapta, si abia apoi mi-am dat seama ca acolo este si butonul de actionare a geamului, insa cand am ridicat mana am vazut ca este oarecum ingropat, si nu am cum sa-l actionez accidental. De asemenea, denivelarile din suprafata de rulare sunt mai filtrate, se simt, insa atenuat, comparativ cu masina mea. PS: ca sa fim intelesi, ma bucur ca locul pasagerului e locul pasagerului, si nu au loc intruziuni accidentale in spatiul pasagerului, cauzate de ergonomia proasta (ca la 1310). This post has been edited by Filip: 21 Jul 2010, 19:19 |
--------------------
Renault
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
@ filipu Cartoane are
![]() This post has been edited by bion: 21 Jul 2010, 19:19 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Filip @ 21 Jul 2010, 20:18) Am ramas placut impresionat (cum altfel, venit fiind de pe "barca mea de pamant") de ergonomia din cabina. passatu are cabina? ![]() This post has been edited by Markos: 21 Jul 2010, 19:22 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
Filipu ia uite aici ce capace face nemtii pentru tedeiuri. O onoare pentru caini sa le pise
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Era un filmulet pe aici pe undeva cu ce se intampla cu cei care nu poarta centura in spate ( vin navala peste noi, si riscam mult ). Eu le spun sa isi puna si in spate centura, chiar daca primesc un raspuns gen 'Pai se poarta si in spate?'.
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
centura de siguranta se poarta si in spate. cine nu se supune se da jos...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
la mine in masina si cei din spate isi pun centurile. Obligatoriu! Mai ales ca au un an jumate fiecare dintre ambii doi. Cine nu vrea sa isi puna centura merge pe jos. Stiu ca se uita la mine ciudat da' am eu pitcii mei.
Acu 3 ani daca ala care era in spate nu avea centura pusa il extrageam din parbriz. La 90 la ora m-am infipt in frana, mi se ridicase un lant de la nivelul soselei la 60-70 cm, era un dobitoc care legase vaca pe o parte a soselei, si vaca pastea pe cealalta parte. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Dupa o tura pe Cheia, toti pasagerii din spate aveau centurile puse, desi initial nu le fixasera.
![]() Daca tot am dat banii pe ele cand am luat masina, eu zic ca e pacat de ele sa ramana nefolosite. This post has been edited by Thor1983: 21 Jul 2010, 20:16 |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si la mine centura in spate e obligatorie, chiar daca stau 3 pe bancheta. In oras ii iert, desi eu daca stau in spate imi pun si in oras centura, dar in afara este absolut obligatorie.
Am vazut si auzit niste chestii nasoale fara centura acum vre-o 3-4 ani, si de atunci am inteles cat de importanta este si pentru locurile din spate. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
Eu nu am centuri în spate, cu toate că mașina mea e din 2004 (Dacia Break)... opționalele Dacia ... Sincer să fiu îmi e foarte frică să merg cu cineva în spate, știind că nu are centura pusă (că nu are de unde să o pună). Am încercat să pun centuri de Break vechi, dar diferă sistemul.
Eu de fiecare dată când merg în spate, îmi pun centura (excepție în oraș). |
--------------------
r
m
2
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
eu nu merg niciodata în spate. nu-mi place, mai bine iau trenul.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
Adică suferi ? (de stat în față)
This post has been edited by Ciorapel: 21 Jul 2010, 22:42 |
--------------------
r
m
2
|
|
MojoGaby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 26 March 09 ![]() |
Prin oras eu zic ca mai merge fara centura(in spate) ca in aglomeratia de azi...
dar in afara este un lucru bun! Pana la urma daca pasagerul nu are centura el ia amenda?sau soferul dar il pui pe pasager sa o plateasca? |
--------------------
Dacia Berlina
1310
1998
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu am vazut in oras accident (intamplat la 3m de mine, eu la birou la parter) la maxim 40km/h direct in stalp. Aia din spate au zburat peste aia din fata si era sange peste tot, pe airbag-uri, pe aia din fata, pe stalpi, pe geamurile sparte. N-a crapat nimeni, dar nici bine nu le-a fost.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pai cam asta se intampla la viteze mai mari... cei din spate (care nu au centura) vin buluc peste cei din fata, si eventual ies prin parbriz.
PS centura de siguranta iti va sifona hainele...dar si parbrizul va face la fel. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu suport sa duc pe mimeni in spate, copilul in scaun legat corespunzator, atat.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Creste consumul ha?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 04:01 |