"Resetare" centuri spate, le-am dat jos si s-au strans pana la capat
![]() ![]() ![]() |
"Resetare" centuri spate, le-am dat jos si s-au strans pana la capat
birkof |
![]()
|
||
![]() birkof Group: Members Posts: 184 Joined: 14 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza 1,4 MPI
2003
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
si eu am patit la fel cu cele de pe fatza...le-am tinut drepte si prin tragere usoara le-am desfacut....toata treaba este sa le tii ca si cum ar fi pe masina...orice inclinare ele se blocheaza...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
trebuie sa le ti drepte cum a zis si colegul
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
da asa este...au dreptate colegii...incearca sa tragi usor de centura in timp ce misti usor stanga-dreapta sau sus-jos de partea pe care se infasoara si ai sa vezi ce usor sa desface...exact ca si cum ar fi pe masina
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
birkof |
![]()
|
![]() birkof Group: Members Posts: 184 Joined: 14 August 07 ![]() |
Ptff, uite asta nu mi-a trecut prin cap.
M-am uitat aseara de mai aveam putin si le desfaceam ![]() Am sa incerc in seara asta si va dau de veste. Multumesc ptr sfaturi. Toate bune. |
--------------------
Dacia
Solenza 1,4 MPI
2003
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Am desfacut eu una ca patisem ca tine, numai ca la mine baza unde se infasoara era pe masina si nu mai puteam sa desfac putin centura....asa ca de nervi am tras de plasticul dintr-o parte si mi-a sarit o chestie mica galbena din plastic...nu s-a rupt nimica...acea chestie are rol de blocare(ceea ce ti s-a intamplat si tie) si de asemenea in caz de accident acel plastic blocheaza centura...socant nu?....viata noastra in caz de Doamne fereste sta intr-o bucatica de 3 cm de plastic
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:29 |