Pro Duster 4x4
![]() ![]() ![]() |
Pro Duster 4x4
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Voi cu Duster-ul vostru ma faceti sa renunt la noua Octavia pentru Duster.
Am mers cu el in 4x4, se misca destul de bine, dar gandul ca iau o masina stil Logan, ma face sa o iau razna, in rest nu am ce sa ii reprosez, poate o clima automata, servo asistata electric si era beton. Ramane sa vedem, daca ma vedeti cu topic de Duster, clar ca am luat unul. Si nu am complexe de marca. |
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
- XX-XXX-LEX 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
mozzart |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 20 November 11 ![]() |
Sa stii ca nu e obligatoriu sa ai 4X4 pentru a conduce in siguranta. Eu la solnita mea avand permanent anvelope noi si corespunzatoare sezonului am mers/urcat oriunde. Am urcat la cabana Capra pe Transfagarasan pe o zapada pana la faruri. Ai roti=ai drum
Jepulete zgribulite abia urcau in zig-zag cu "slick-uri" . Daca ai 4X4 si n-ai roti ok , este irelevant. Asa ca un Duster 4X2 incaltat in functie de vreme , te va duce oriunde vrei |
--------------------
Dacia
1300/solenza
1971/2005
|
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(mozzart @ 20 Nov 2011, 14:16) ....avand permanent anvelope noi........... Ce vrei sa spui cu asta? Ca schimbai anvelopele ca cei de la formula 1? Faci cateva ture si pui altele noi????! Super tare.... Asa fac si eu cu ciorapii:))) Jepulete zgribulite abia urcau in zig-zag cu "slick-uri" . Daca ai 4X4 si n-ai roti ok , este irelevant. Imi amintesc de o comparatie facuta la TopGear mai de ceva vreme intre un X5 si un RangeRover pe iarba mergand la pescuit. E adevarat ca X5-ul a venit incaltat cu gume de sosea si RR cu ATR-uri. Castigator RR evident care nu a reusit sa patineze pe iarba uda. Asa ca un Duster 4X2 incaltat in functie de vreme , te va duce oriunde vrei La fel si un Logan daca vorbim de circulatia pe carosabil........ pe iarba nu se stie |
--------------------
Dacia
Logan Preferance/Duster Laureat 4X4
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Lasati artistul sa viseze fruumos si sa ne povesteasca si noua ce isi aminteste.
Numai ca eu nu inteleg cum urca el cu zapada pana la faruri. Daca el imi spune ca o solnita trece prin zapada de juma de metru, chiar si cu lanturi, eu il cred. Adevarul e ca la ce greutate are masina aia si la ce cuplu fantastic dezvolta, spulbera toata zapada pe care o aduna bara din fata. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
venusake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 5 March 07 From: ARAD ![]() |
QUOTE(connectorxp @ 9 Aug 2010, 13:59) Voi cu Duster-ul vostru ma faceti sa renunt la noua Octavia pentru Duster. Am mers cu el in 4x4, se misca destul de bine, dar gandul ca iau o masina stil Logan, ma face sa o iau razna, in rest nu am ce sa ii reprosez, poate o clima automata, servo asistata electric si era beton. Ramane sa vedem, daca ma vedeti cu topic de Duster, clar ca am luat unul. Si nu am complexe de marca. Skoda .... nu o cunosc! Nu ma pronunt! Referitor la Prafster .... pe mine ma super satisface (poate va vin idei de comentarii rautacioasa .... ). Consider ca am facut o alegere buna! Tu sti ce-ti trebuie, ce-ti place! |
--------------------
DACIA
DUSTER
2011 - 1,5dci, 2x4 Laureate Black
- AR Rosu ======================
Visele ne ajuta sa pasim INAINTE! ====================== |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(mozzart @ 20 Nov 2011, 14:16) Eu la solnita mea avand permanent anvelope noi si corespunzatoare sezonului am mers/urcat oriunde. Adica tu iti schimbai anvelopele zilnic? ![]() QUOTE Eu, la 1.87 ai mei, am bagat SLZ in zapada pina la pla. Daca ma-ntindeam pe burta-mi ajungea zapada pina la pla! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
@Marty: Aprob pozitiv!
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
casspy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 23 October 11 ![]() |
Eu doar aprob !
|
--------------------
Dacia
NOVA GTI
2004 /2000
- PH-64-GGG
|
|
tag21 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 4 February 10 ![]() |
Si eu am optat tot pentru un 4x4 pe benzina pina la urma. Din mai multe considerente am ales varianta de baza, adica 'cheala'
![]() Am ales-o strict pentru nevoile personale si sper sa isi faca treaba cit mai bine. Stiu ca sunt inca multe hibe , poate unele au fost rezolvate total sau partial, altele poate deloc .... acum cu Dumnezeu inainte .... cum o fi norocul ![]() Deci pina la urma ..... " am comis-o " ! ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
D4D Excellence Dacia Duster (again) Duster 1.6 16v 4x4 ... made in "Sparta" :))
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Felicitari si multi km fara incidente. Eu sunt foarte multumit de a mea, mai mult ca sigur ca vei fi si tu de a ta.
|
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
tag21 |
![]()
|
Multumesc 'asgard' !
![]() ![]() Asa ca am ramas la Duster si sper sa fie totul ok ! ![]() Ma bucur ca esti multumit de masina ta si iti urez la fel multi km cu ZERO incidente si sa te bucuri cit mai mult de ea ! |
--------------------
Toyota
Corolla
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
Deci ai ales guster pana la urma. Felicitari si sa te poarte bine peste tot!
|
--------------------
.
.
.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(mozzart @ 20 Nov 2011, 15:16) ![]() Ai asa ceva?images.jpg ( Size: 4.23k ) Number of downloads: 476 Astea parjolesc/topesc tot |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
tag21 |
![]()
|
QUOTE(jay333 @ 23 Nov 2011, 12:46) Multumesc frumos 'jay' ![]() Oricum , ramai un exemplu ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:19 |