TAXA AUTO se modifica din 2011, Ii adevarat ?
![]() ![]() ![]() |
TAXA AUTO se modifica din 2011, Ii adevarat ?
paulica |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
o intrebare: taxa asta se aplica numai la prima inmatriculare? adicatelea, daca eu cumpar o masina la mina a doua, dar din Romania, o mai platesc? ca ma bate gindul asta, pt la anul (abia atunci sper sa am banii necesari).
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@mihail75
Taxa asta se aplica numai daca masina nu a mai fost inmatriculata in Romania pana la momentul cand o cumperi tu. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
multam, m-am lamurit.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
madmike |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 30 December 10 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
bravo...sa le mareasca frate...eu unul le-as dubla ...de ce ...pentru ca nu sint de acord sa se aduca masinii cu poluare gen euro 2 ,3 din afara si la noi in tara sa ne fie marita taxa la rovigneta...chipurile taxa de drum...la inceput a fost taxa poluare si acum i-au spus de drum la fel si la mine si la dacia berlina...deci ai bani pentru o masina din afara de 6000 euro si euro 3,4 plateste frate taxa de prima inmatriculare
si eu cind am cumparat masina noua nouata am platit la fel...deci este buna numai ca nu trebuia sa bage si masinile euro 5 in taxa...asta descurajeaza cumpararea de masini noi... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si mie mi se pare o prostie ca E5 sa plateasca taxa, asa mi s-a parut cand E4 era ultima norma de poluare aparuta si plateai taxa.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:00 |