Frigider Zanussi
![]() ![]() ![]() |
Frigider Zanussi
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca sintem la cafenea (sper sa nu faceti bascalie...), am o belea cu un frigider zanussi:
In ultimul timp tre' sa-l dezghet saptaminal (mai rau ca pe un "fram" din ala vechi) pentru ca "face gheata" pe peretele din spate in dreptul 'canalului' ala de scurgere a apei, blocheaza canalul (numai in partea dreapta!) si apoi cind isi face din nou "dezghetarea automata" apa nu mai ajunge in canal si apoi in orificiul ala cu furtun pentru ca se prelinge pe gheata formata si pe peretele lateral pina sub sertarele pentru fructe/legume unde... ingheata. Are careva idee ce se intimpla? Frigiderul este pe loc drept si reglat ca lumea la orizontala! Z1.JPG ( Size: 66.82k ) Number of downloads: 582 |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca l-ai dat la maxim...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Cred ca te-a lasat termostatul !
![]() L-ai urmarit sa vezi la ce interval de timp se opreste ? |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si garnitura (magnetica) de la usa sigur calca bine?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
da' ce-i, gospodina, sa calce bine?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 4 Sep 2010, 19:58) Cred ca asta ar putea fi:2222.JPG ( Size: 59.15k ) Number of downloads: 586 3333.JPG ( Size: 117.62k ) Number of downloads: 603 Gaura "efectiva" e cam de 3*1mm (in poza pare mai cascata...), oare o gaura asa mica poate duce la atita gheata? M-am gindit sa intorc garnitura aia cu susul in jos sa vad efectul, dar m-am uitat acu' si nu m-am prins cum se poate scoate, daca stiti metode (ati facut asta pe la vreun frigider) poate imi spuneti si mie. Garnitura pare presata intre fata usii (tabla) si interiorul de plastic asta cu rafturile, da' nu tu suruburi, nimic... |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Se baga fortat, are o "inima" pe mijloc, uneori e lipita...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu zic ca e normal la gaura aia sa faca gheata , dar gaura aia de scurgere este desfundata? ca eu am mereu problele cu ea , daca nu bag o sirma desul de lunga degeaba , de acolo se duce pe motor acolo are o tava in care se scurge apa si se evapora
This post has been edited by bygy007: 4 Sep 2010, 21:13 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
mariuscond |
![]()
|
Cred ca la asta e si lipita...
Am acoperit acea gaurica sa vad ce se va intimpla. Multumesc pentru sfaturi/idei! L.E. Gaura aia este desfundata, pe restul suprafetei din spate (aia care ingheata si se dezgheata) functioneaza normal. Tu ai problema cu infundatul... ai Arctic cumva? ( ![]() This post has been edited by mariuscond: 4 Sep 2010, 21:47 |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:52 |