Mercedes la Sighisoara, intilnire
![]() ![]() ![]() |
Mercedes la Sighisoara, intilnire
mecanick_maverick |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 462 Joined: 10 April 09 From: Madrid ![]() |
|
||
--------------------
Opel, Seat, MB, Kia
Astra F, Ibiza, Vito, Sprinter, Sedona
'97, '96, '04, '03, '11
- 47__CFS Dacä ceva nu functioneazä , undeva s-a strecurat o eroare ...
Respect yourself anytime ! |
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Megane-u' vine cu fulie defazoare...nu e suficient?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
mecanick_maverick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 462 Joined: 10 April 09 From: Madrid ![]() |
In definitiv e fix pix dacä crezi tu sau nu cä am ...
Si nici lanturi sau inele n-am sä port doar ca sä te simti tu sau altu' multumit ! Cît respre "întrunirile" de proprietari de Ferrari , Mercedes , Trabant sau Dacie ![]() Cu zeci de lanturi, brätäri, inele - umblä p-aici doar tiganii la cersit în Metrou si soldovencele si sudacele cînd merg sä curete casele spaniolilor . Rar vezi cîte o babä ofilitä cu bijuterii pe stradä - nu lipsa banilor este motivul , ci educatia . Cum eu nu fac parte din nici una din aceste categorii, îmi rezerv dreptul de a umbla cum am chef . Sä ai o zi bunä ! |
--------------------
Opel, Seat, MB, Kia
'97, '96, '04, '03, '11
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
ca n-ai lanturi nu-i bai, baiu-i ca iei in serios ceva ce trebuia sa fie o gluma. Cred ca traduc eu prost in spaniola.
![]() This post has been edited by corbex: 2 Aug 2010, 07:39 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sdandrei @ 28 Jul 2010, 23:41) bravo baieti, a-ti dovedit ca sunteti demni de daciile lu dumneavoastra (intamplator si eu am o cabina de macara 1.4) . multumesc. emisiunea a luat sfarsit. cer INCHIDEREA topicului. cine a vrut sa inteleaga a inteles. Asta se intampla daca se deschid topicuri in arii gresite. Daca nu era postat la Cafenea ci la Intalniri probabil ca nu se discuta la misto. Eu unul nu inchid topicul pen'ca macar partial e distractiv P.S. "a-ti" ?! ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ei, o gresit si el ca tot omul, corect era "ati-"...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
mecanick_maverick |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 30 Jul 2010, 05:33) Macar un lant gros ai la git? Zici c-ai venit cu masina cosarului de la palat, ca a ta e la revizia de 2.000.000 km. Lantul te autentifica. Se pare cä stau eu mai prost la "subtilitati" de astea ![]() Glume erau cele postate de DannyY si ceribros , asta cu "Lantul te autentifica" fiindu-mi adresat direct mä fäcea tigan - si nu era in spaniola ... Dar hai sä zicem c-a fost gluma ![]() P.S. Mie sistemul imi spunea cä mesajul asta a fost postat de userul Valikwild , adicätelea are acelas IP cu sdandrei , nelamurirea e - de ce isi baneaza unu propria clonä ![]() |
--------------------
Opel, Seat, MB, Kia
'97, '96, '04, '03, '11
|
corbex |
![]()
|
Se cuvine sa detaliez. Intre cele trei propozitii mai incapeau citeva pe care le-am considerat subintelese:
-Cam orice posesor de lant gros il asorteaza cu un Mercedes sau BMW. -Reciproca nu-i adevarata -Facindu-se glume pe seama invitatiei de a participa la intilnirea posesorilor de Mertzane, pe care cei de pe aici am banuit-o ca fiind una care sa prilejuiasca afisarea "sculelor", iar tu declarindu-te posesor al altei marci, in spiritul posturilor de dinainte am sugerat ca lipsa numitei masini nu-i o piedica de netrecut, putind fi inlocuita cu purtarea lantului aferent. Nu ca tu ai fi purtator de lantz. Sau ca ai fi intentionat sa mergi acolo. Nu fac glume pe seama niciunuia dintre colegii impreuna cu care se poate aborda lejer aproape orice subiect, s-ar pierde tocmai farmecul cafenelei. Daca din vreun post rezult asta, inseamna ca e o greseala sau neglijenta de exprimare din partea mea. Exista destula materie prima in afara categoriei amintite. Acum putem continua? ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Da' chiar, vreo veste de la Sighisoara? Ca pe forumu' lor topicu' s-a-nchis subit, iar userii au fost banati sau avertizati
![]() S-or fi trezit din alcoale? Ori erau metilice? Mi-a fost draga o remarca: "2 la mana intalnirea de la Sighisoara se vrea altceva decat intalniri gen dacia club sau logan club,fara fitze ,fara briz brizuri." Pai ce sa caute un merzoi la o intalnire fara de-alea, ca la dacia club? De mentionat, totusi, ca autorul si-a luat un warn instantaneu ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
O fi dat Tiriac vreun telefon, ca-i intineaza marca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
dar oare de ce forumul bmw si forumul mercedes nu prea suporta forumul dacia
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.728 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pentru ca umorul de pe dacia este mai fin.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 10:29 |