2010 Audi A7
![]() ![]() ![]() |
2010 Audi A7
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Aduce a seria 5 GT.
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si porsche panamera
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Imi place modelul asta. 2 lucruri as schimba: mai putin lemn pe bord si volan in 3 spite
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.719 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(aphophis @ 26 Jul 2010, 09:05) Parerea mea ca nu arata foarte stralucit Evident, Dacia si Renault sunt cele mai frumoase. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kotys |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 8 July 10 ![]() |
nu prea incanta....astia de la audi au luat cate putin din modele anterioare..un pic din noul a8 , din a5....mai bine nu...
|
--------------------
renault
megane
2004- 2.0
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu se pot prezenta aici doar modelele dacia, reno, nissan, si ce-o mai avea legatura si toata lumea e happy?
Ca pe forumul audi m'as mira sa faca careva topic de consolare la fiecare bomba renou nou aparuta, ca ce urata e si bine ca nu o am. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mie imi place spatele cum vine asa cocosat.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(argon @ 26 Jul 2010, 10:09) nu se pot prezenta aici doar modelele dacia, reno, nissan, si ce-o mai avea legatura si toata lumea e happy? Ca pe forumul audi m'as mira sa faca careva topic de consolare la fiecare bomba renou nou aparuta, ca ce urata e si bine ca nu o am. legatura cu faptul ca audi-ul asta e urat cu crengi fiind care? Vezi ca am facut topic despre ford explorer, care mi-a placut , spre doesbire de hidosenia asta.. e un fel de : asa da, asa nu ![]() QUOTE(Hack @ 26 Jul 2010, 10:17) normal. Iti inspira ceva fata aia a haudi-ului? |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu prea imi place ideea. La fel cum nici Seria 5 GT de la BMW nu prea ma incanta. Personal as lua berlina, iar in caz de nevoie de spatiu break, masinile astea sunt exact la mijloc, la compacte ar merge ideea, aici mai putin.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am avut un deja-vu, sa-nnebunesc
![]() Attached thumbnail(s) skoda_rapid_001.jpg ( Size: 3.34mb ) Number of downloads: 824 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
aphophis |
![]()
|
atata doar ca citroenul ala arata intr-un mare fel, in timp ce audi-ul arata din lateral ca un om care sta in vine si se ...
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Eu nu inteleg faza, aveau deja A5 Sportback cu spatele asta cocosat, de ce s-au mai complicat si cu asta?
Nu prea sunt eu in genere de acord cu aphophis dar de data asta ii dau dreptate fata asta a devenit plictisitoare total! De la A1 si pana la A8 aceeasi "moaca", devine trist de banal! Off-topic: Numai mie mi se pare "televizor" display-ul ala? De ce nu pun unul de 32' in loc de parbriz si gata? |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
rtBK |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ceva de genul "fanul" care isi ia A1 pe principul ca de la distanta poate il confunda lumea cu A8?
![]() Sau povestea cu "unele piese de la Skoda sunt identice cu cele de la Audi"? ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
adimfx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 7 February 08 ![]() |
Hai ca au prezentat oficial masina. Umple golul dintre A6 si A8, are eleron escamontabil si multe altele.
Detalii complete despre masina aici: http://www.0-100.ro/2010/07/26/video-foto-...-finele-anului/ Poze: http://www.0-100.ro/foto/audi-a7-sportback/ Mi se pare un model foarte reusit, iar la emisii chiar sta excelent (teoretic... ca oricum sunt mai mari in realitate, dar oricum...). Spatele e un pic ciudat si parca aduce cu DS si Skoda aia postate de voi, dar una peste alta e inconfundabil si original. ![]() |
--------------------
MINI
Cooper
2002 climatronic, 4 airbag, 30.000 km
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Ce nisa au mai gasit si pentru A7 asta? Sunt curios ce nevoi mai satisface si modelul asta. Astept cu interes A6.5 si A7.7, alte modele pentru alte nise, si mai inguste si mai dedicate.
In plus, masina de 5 metri lungime, 2 latime, cu pretentii de premium si sportivitate, dar cu tractiune fata in motorizarile mai ieftine? ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Garett |
![]()
|
Nisa celor care ar vrea A8 dar li se pare ca portbagajul nu e practic pentru carat diverse chestii.
![]() Nu glumesc, am vazut un A6 cu saci de varza pusi in portbagaj si pe bancheta din spate! ![]() Si nu era "aseis" era modelul asta cu facelift! |
--------------------
No
Reno
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
frumoasa masina....dar daca nu am bani sa o cumpar ..sunt de acord cu aphophis.....boriiiiiiiiiiing....urata....
|
--------------------
------
------
------
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
au facut si ei cum au facut si cei de la VW..de la cea mai mica la cea mai mare toate la fel...
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
dvs |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 23 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 27 Jul 2010, 08:32) frumoasa masina....dar daca nu am bani sa o cumpar ..sunt de acord cu aphophis.....boriiiiiiiiiiing....urata.... tocmai am schimbat un A4 cu un Koleos avand posibilitatea sa iau un Q5. de ce? pentru ca sunt "boriiiiiiiiiiing", umflate, numai imagine si cu aceleasi probleme ca la Fiat, Renault, etc. Doriti sa va vorbesc despre fiabilitatea dezastruoasa a celor 15 BMW-uri pe care le avem in flota? |
--------------------
Renault
Koleos
2.0 dci
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Te rog trimite-mi intr-un PM(sa nu umplem aici) ca sunt curios.
Multumesc! |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Si S-Line:
http://www.promotor.ro/noutati-auto-masini...-s-line-6740906 a7_s_line_2.jpg ( Size: 120.2k ) Number of downloads: 318 a7_s_line_31.jpg ( Size: 90.31k ) Number of downloads: 296 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
In sfarsit o consola centrala care arata bine, dupa multi ani.
Mie-mi place masina desi nu cred ca mi-as cumpara vreodata o masina din clasa asta. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.719 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Vai, nu a sarit nimeni de fund in sus ca nu are maner pe usa la sofer? Dar la Logan toti erau plini de spume.
Eu nu am apreciat niciodata design-ul la Audi. Nici exterior si nici habitaclu. In schimb, sunt altele de apreciat. This post has been edited by IRONICK: 28 Jul 2010, 14:12 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 21:04 |